пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
В Україну завезли курячі четвертинки з сальмонелою. М’ясо птиці експортували з Польщі. Про це повідомляє Держпродспоживслужба.
“Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів повідомляє, що через систему швидкого оповіщення для харчових продуктів та кормів (Rapid Alert System for Food and Feed – RASFF) надійшло повідомлення від 10 лютого 2023 року № 2022.7639-fup 4, стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis (присутність у 2 з 5 зразків) у курячих четвертинах, що експортувались з Польщі (виробник: Cedrob S.A., Poland; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «ВІЗІЯ ТРЕЙД», вул. Надпільна, 261/101, м. Черкаси)”, — йдеться у повідомленні.
Деталі повідомлення RASFF можна переглянути на офіційній сторінці RASFF Portal Європейської Комісії.
Фото: Головне управління Держпродспоживслужби в Івано — Франківській області
Читайте також:
Кулінарний артбук «ЖУК: Жива Українська Кухня»
Михайло Федоров пояснив, для чого потрібна електронна марка акцизного податку
Девід Бекхем планує запустити свій бренд алкогольних напоїв
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi