Кулінарний артбук «ЖУК: Жива Українська Кухня» - PostEat

пошук

Кулінарний артбук «ЖУК: Жива Українська Кухня»
17-03-2023 0 2330


Ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» галицької кухні Всеволод Поліщук рекомендує звернути увагу на книгу про українську кухню «ЖУК: Жива Українська Кухня» Олі Павленко (творчий псевдонім Оля Кольорово), яка загинула влітку 2022 року через ракетний удар росії по Кременчуку. 

“Неймовірна книга про українську кухню, яку я з трепетом потроху розбираю, незважаючи на завали на роботі. Жива українська кухня – наслідок пошуків та творчості Олі Кольорово (Ольга Павленко) з Кропивниччини. Ольга трагічно загинула під час влучання московитської ракети в ТЦ у Кременчуці. Її родина зібрала книгу, де також багато додаткових матеріалів, і зараз за рахунок її продажу забезпечує навчання Оліної доньки”,розповів у Facebook Всеволод Поліщук.

За його словами, те, що книга потрапила в його руки – цілковите диво. У волонтерки, очільниці Всеукраїнської громадської організації «Не будь байдужим!» Оксани Левкової, яка наразі займається розповсюдженням книжки Олі Кольорово, зібралась черга з кількох сотень охочих придбати книгу. 

У інтернет-виданні “Радіо Свобода” додають, що видання «ЖУК: Жива Українська Кухня» вийшло оригінально оформленим і дорогим – у шкіряній обкладинці, на магнітах, з листівками, наліпками та конвертом, з додатковими аркушами для записів родинних рецептів і навіть ручкою. 

Фото: Facebook Всеволод Поліщук

Читайте також: 

Михайло Федоров пояснив, для чого потрібна електронна марка акцизного податку

Девід Бекхем планує запустити свій бренд алкогольних напоїв

‎Fozzy Group впроваджує європейську систему маркування продуктів Nutri-Score

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi