пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Колаборації, які справді мають сенс, — це коли зʼєднуються два українські бренди з характером. Українська крафтова броварня — Varvar Brew — і ресторанна родина Києва — брати Гусовські — разом зварили пиво.
Цей лагер буде в меню одразу кількох київських ресторанів, не намагаючись змагатися зі стравами, а працюючи з ними в унісон — від хачапурі в Shoti до неаполітанської піци в Napule’ або «Казаречче із сальсіччею, аспарагусом та Пекоріно Романо» в ресторані Osteria Pantagruel.
Це пиво — про їжу, і під іжу. Його місія — доповнити гастрономію ідеальним ковтком між ідеальними шматочками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
За словами Євгена Гусовського, це пиво зварене «для їжі», він додає, що:
«воно однаково добре пасує до тарілки казаречче в osteria Pantagruel, куриного кебаба в Shotі піци з аспарагусом в pizzeria Napule’. А ще до хінкалі, брускети і баклажанів по-Пармськи. Пиво, яке доповнює і відтіняє, а не домінує або губиться.
Василь Мікулін зміг втілити цю мрію і зварив чудовий чеський лагер з хмелями Saaz, який додає елегантну тонку гіркоту і травʼяний аромат, і Sladek для легкої ноти садових фруктів. А для глибокого мʼякого смаку, ми витримуємо його не менше трьох місяців до продажу. Чистий, солодовий, хрусткий і освіжаючий, наш новий лагер дарує автентичний смак справжнього чеського пива в усіх наших ресторанах».
Пиво можна спробувати в київському ресторані грузинської кухні Shoti за адресою: вул. Мечнікова, 9А. Заклад з автентичними стравами і авторськими штрихами, які гармонійно поєднуються з винами з колекції ресторану та кам’яною піччю.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Також і в Osteria Pantagruel (вул. Лисенка,1) — первістку сім’ї Ресторанів Гусовських, закладі, який вже 27 років зустрічає гостей зі стравами італійської кухні, вином та атмосферою, яку не підробиш.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Як і в Pizzeria Napule’ (вул. Мечнікова,9) — піцерії з сертифікатом Associazione Verace Pizza Napoletana, з дров’яною піччю, сезонним меню та асортиментом піци – від класики до авторських варіацій.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Ось так. Поки хтось мріє про пиво — інші його вже варять.
Тож не баріться, його вже можна і треба скуштувати.
Фото: Євген Гусовський
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi