пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Хрусткі бутерброди з беконом у білому хлібі, приємне холодне пиво в сонячний день. Ми давно знаємо, що це не найздоровіший вибір. Оскільки вчені попереджають про можливі ризики для здоров’я, ці улюблені страви та напої здаються нам менш смачними. Про це повідомляє The Telegraph.
Цього року Американське товариство раку повідомило, що кількість людей молодших 55 років, у яких встановлюється діагноз раку кишківника, подвоїлася порівняно з десятирічним періодом.
«Рак виникає, коли клітини втрачають контроль і вони просто продовжують ділитися, тому ви отримуєте все більше і більше таких клітин, яких у вас не повинно бути», — сказав професор харчової імунології в Університеті Саутгемптона Філіп Калдер.
Надмірне споживання деяких продуктів пов’язують із раком, але інші продукти потребують додаткових досліджень.
Продукти, які є головними винуватцями
Продукти, які викликають занепокоєння:
Продукти, які підозрюють у викликанні раку:
Фото: The Telegraph
Читайте також:
Юрій Ковриженко закликає допомогти команді шефів-волонтерів, які працюють на Херсонщині
В Івано-Франківську пройде гастровечір за участі Олени Жаботинської та Анни Мельник
Німецькі компанії заплатили до бюджету рф податків більше, ніж компанії інших країн ЄС
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi