пошук
ПРОМО
Автор
пошук
ПРОМО
Автор
На затишній вулиці Бориса Грінченка, 4А біля Майдану Незалежності, відбулось тестове відкриття автентичної раменної Naushi. Перший заклад на Подолі вже добре знають кияни та гості міста.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
В Naushi готують рамени за японським каноном. Перш ніж стати стравою у вашій тарілці, рамен проходить шлях в 14 днів. Аромаолії та численні соуси готуються на власному виробництві, там же протягом доби варяться кісткові бульйони. Це дозволяє досягти умамі, п,ятого смаку, без використання глутамату. Тому страви з Науші можна їсти людям з розладами травлення, та дітям.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Шеф Науші повернувся з Кагави у 2020 році, звідти ж були привезені технології приготування, обладнання для рамен-локшини, тіста для гьодза і налагоджено поставку японських інгредієнтів.
В закладі ви можете скуштувати рамени як на м’ясних, так і на пескетеріанських бульонах. Для вегетаріанців розробили особливий бульйон з овочів та грибів. В меню є три види гьодза, курка карааге і японські суші-сендвічі онігірадзу. Для поціновувачів моті заклад пропонує великий вибір різних смаків, від груші-горгонзоли і лаванди-чорниці до класичної матчі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Заклад невеликий, затишний, розрахований на 28 посадкових місць. З вулиці його буде не складно знайти за різнокольоровими ліхтарями та яскравим артом від мисткині з Харкова.
Дещо з меню:
Текст та фото надані партнером.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.
Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi