Відомий бартендер Сімоне Капорале їде в росію підтримати барну спільноту - PostEat

пошук

Відомий бартендер Сімоне Капорале їде в росію підтримати барну спільноту
12-09-2023 0 468


Зʼявилась інформація серед барної спільноти, що відомий італійський бартендер Сімоне Капорале начебто проведе майстер-клас в росії. Саме зараз, коли росіяни здійснюють повномасштабне вторгнення в Україну, вбивають дітей, жінок, чоловіків — старих і малих, знищують все живе, цілі міста і регіони стерті з лиця землі.  

Багато українських барменів обурились, що відомий бартендер відвідає країну-агресорку та назвали Сімоне Капорале “спонсором війни”.

Переможець World Class Ukraine 2018 та Східноєвропейського Фіналу DRINKS COME TRUE by BOMBAY SAPPHIRE 2019 Назар Макаров також висловився з цього приводу: “Сімоне Капорале вирішив з’їздити в росію з майстер-класом”. Також він додав фото бартендера з написом “спонсор війни”.

Окрім Назара Макарова, до Сімоне Капорале також звертались інші українські бармени. Ось відповідь пана Капорале одному з них з поясненнями, чому вирішив їхати в росію.

“Я не відвідую “Росію”, я відвідую спільноту барменів, яка зараз знаходиться в Росії. Я вважаю, що барна спільнота у світі єдина, ми не ненавидимо один одного, і я на боці барменів для всіх. Ми, бармени, повинні вийти за рамки ненависті, спричиненої цією жахливою та сумною ситуацією.

Бармени разом, і я не можу дочекатися, щоб знову щось зробити в Києві з тамтешньою спільнотою. Я впевнений, що ви зрозумієте мою точку зору. 

І я їду туди не з комерційною метою, звісно”, — написав він.

Редакція PostEat, щоб дізнатись деталі ситуації, також особисто звернулась до пана Капорале, щоб уточнити його позицію. 

Ми попросили прокоментувати візит до росії та заклик «вийти за рамки ненависті» в його відповіді українському колезі? Адже російські окупанти вбивають українських дітей, жінок та чоловіків, знищують українські міста, екосистему, вбивають економіку світу, вбивають міжнародних волонтерів, що допомагають мирним жителям, а водночас Сімоне Капорале виокремлює в країні-агресорці барну спільноту, яку за його словами, потрібно підтримувати, адже він їде не в росію, а до барної спільноти в цій країні. Також він просить зрозуміти його точку зору. 

Ми не можемо зрозуміти його, тому попросили пояснити, якщо він зможе. Наразі редакція PostEat чекає на відповідь. Якщо вона буде, ми її додамо в новину.

Photo credit: скриншоти; Instagram simonecaporale_

Читайте також: 

Жінка літає понад 300 км, щоб забрати їжу на виніс

На аукціоні продали сир за рекордну суму

Nestle купує контрольний пакет акцій бразильського виробника преміального шоколаду

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi