Всеволод Поліщук поділився ресторанними новинами зі Львова - PostEat

пошук

Всеволод Поліщук поділився ресторанними новинами зі Львова
07-08-2023 0 923


Ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» галицької кухні Всеволод Поліщук у Telegram поділився ресторанними новинами зі Львова та розповів про нові заклади, які відкрились у місті.

“На вулиці Шевченка тутешній гастрохаб поповнився новим космічним Daily Dose, а скоро поповниться ще й великим рестораном кримської кухні. Космічний про DD — то буквально, вони розташувалися у межах офісного центру, оформленого в форму поверхні місяця. У самому закладі теж кратери на стінах, а ще велика скульптура космонавта, який замовив піцу. Саме в цьому Daily Dose я ще не їв, але буквально пару тижнів тому потрапив на дегустацію їхньої нової піци на новому тісті, було хрустко і зарахунково.

Так само ще не потрапив до «Річки» на площі Ринок. Але при нагоді обов’язково, все ж спільний проект «Чорноморки» і Стели Яблонської та Кирила Бабака. Ви були? І як?”, — розповів Всеволод Поліщук.

За його словами, він сходив поїсти у “Колос”. Дзадзикі та піта йому дуже сподобались. Також ресторанний маркетолог чекає на перевідкриття «Кентавра«, де буде грецьке меню. 

“До речі, чутки про проблеми з рівнем сервісу у «КолОсі» виявилися невиправданими. Я б сказав, навпаки, сервіс дуже на рівні.

Сподіваюся, теж на рівні будуть кухня і сервіс у нових Чотирьох чебуреках на Сихові. Там, де до стандартного меню ЧЧ (чебури, янтики, боули, смузі, супи) додасться ще трохи від кримськотатарської кухні (плов і лагман, але так само і менш відомі страви) від кухаря-киримли. Відкриття у суботу. 

А у неділю запрошую туди ж на Червоної Калини, 52 їсти рожеві чебуреки і пити рожеве просеко за здоров’я Опенгеймера. На рожеве просеко акційна ціна, звісно ж. 

Продовжуючи тему Криму, не можу не згадати, що Оксана й Володя Каплун відкрили трішки інфи про їхній майбутній ресторан на вулиці Шевченка (буде практично навпроти згаданого Daily Dose, де був Lemberg Craft Rest, між Челентано та Хінкальнею). Заклад називатиметься «Айда«, шеф – Дмитро Пирогов (екс-БанкГотель)…. Відкриється у вересні. Я дуже люблю їхню грузинську кухню в «Ахалі», тому дуже чекаю”, — продовжує Всеволод Поліщук.

Він додає, що цієї осені кримська тема буде головним конкурентом грецької, адже на місці “Молодо Зелено” Алекс Купер готує до відкриття “Селям”, а ще один великий заклад із кримськотатарською кухнею має з’явитися в одному з передмість.

“А попри те триває ще одна хвиля, яку запустили Cheese Bakery та Сироварня, деякою мірою зачепили Fugazzeta та Epic Cheeseburger і далі продовжив Сирний Гастрохаб на Краківській. Чекаю на відкриття у вересні-жовтні нового закладу на площі Ринок під назвою Say Cheese. У меню, відповідно до назви, буде дуже багато всього з сиром, і якщо буде таке, як на останній дегустації, де я був, це буде просто розрив смакових рецепторів і всіх можливих тіктоків. Шеф Віктор Вовк (екс- Корки та Крихти, Гвара, Цукерня Потоцьких) дає джазу. Таке саме очікується і від бару, який ставить мій любимчик ще з часів спільної роботи на Бачевських Іван Зелик”, — розповів автор ресторанних концепцій.

Виявилося, що поки Всеволод Поліщук писав допис, відкрилися Red Monkey в Авалоні на Замарстинівській і бар Over на місці “Моцарта і Селери”.

Фото: Facebook Всеволод Поліщук

Читайте також: 

Mad Heads та «Янголи Азову» запускають у продаж благодійну каву й мерч

GoodBread.Hub: інклюзивна пекарня Good bread відкрила простір для людей з ментальною інвалідністю

Вікторія Макарова розповіла про біодинамічну виноробню Domaine Zinck

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi