Єдина жінка-сомельє міста Кропивницького розповіла, як розвиває винну культуру - PostEat

пошук

Єдина жінка-сомельє міста Кропивницького розповіла, як розвиває винну культуру
02-11-2020 0 990


Сомельє ресторану ChaCha Ганна Ковалевська розповіла, як зробила перші кроки у винній сфері.

Єдина у місті жінка-сомельє в інтерв’ю каналу «Суспільне Кропивницький» розповіла, що інтерес до вина у неї і чоловіка виник після поїздки у Португалію. Чоловік зайнявся виноробством, а Ганна почала вчитись роботі сомельє.

Зараз вона працює у ресторані грузинської кухні ChaCha, проводить дегустації та розвиває винну культуру у своєму місті.


Читайте також:

Рестораторка перемогла у конкурсі «Створено жінками» з проєктом винного бару

Німкеня стала найкращим пивним сомельє світу. Вона перша жінка з таким титуломУ Шампані побільшало жінок-виноробів: Аліс Тетьєн стане магістром погребу дому Henriot

У Шампані побільшало жінок-виноробів: Аліс Тетьєн стане магістром погребу дому Henriot

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi