пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін розповіла у Facebook, чому небагато рестораторів наважуються відкривати сучасний український ресторан.
“Все дуже просто. Для відкриття піццерії не потрібен час на пояснення споживачам, що таке піца і який в неї смак. Споживачам в Україні абсолютно пофіг, на якому вона тісті, скільки годин ферментації — її вже так адаптували під смаки гостей, що вона не може бути несмачної. Це розкручений продукт, не нами”, — розповіла вона.
За її словами, щоб готувати шпундру, варенуху, кишку, бабу шарпанину, гомбовці, каварму, сарму, міліну, вертути — потрібен час для навчання персоналу, створення культури споживання українського продукту в ресторанах. Тому кожен обирає свій шлях: швидку запозичену кухню, або складну українську.
Photo credit: Facebook Юлия Рабин
Читайте також:
Другий гастрономічний pop-up на Житньому ринку від Євгена Клопотенка
Малі фермери в Україні отримають мінеральні добрива від міжнародних партнерів
У США працівниця Jack in the Box направила пістолет на клієнта в якого зникла картопля фрі
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi