Юлія Рабін пояснила, чому небагато рестораторів наважуються відкривати сучасний український ресторан - PostEat

пошук

Юлія Рабін пояснила, чому небагато рестораторів наважуються відкривати сучасний український ресторан
29-09-2023 0 695


Авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін розповіла у Facebook, чому небагато рестораторів наважуються відкривати сучасний український ресторан.

“Все дуже просто. Для відкриття піццерії не потрібен час на пояснення споживачам, що таке піца і який в неї смак. Споживачам в Україні абсолютно пофіг, на якому вона тісті, скільки годин ферментації — її вже так адаптували під смаки гостей, що вона не може бути несмачної. Це розкручений продукт, не нами”, — розповіла вона.

За її словами, щоб готувати шпундру, варенуху, кишку, бабу шарпанину, гомбовці, каварму, сарму, міліну, вертути — потрібен час для навчання персоналу, створення культури споживання українського продукту в ресторанах. Тому кожен обирає свій шлях: швидку запозичену кухню, або складну українську.

Photo credit: Facebook Юлия Рабин

Читайте також:

Другий гастрономічний pop-up на Житньому ринку від Євгена Клопотенка

Малі фермери в Україні отримають мінеральні добрива від міжнародних партнерів

У США працівниця Jack in the Box направила пістолет на клієнта в якого зникла картопля фрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi