пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
31 жовтня й 1 листопада у Києві в кулінарній студії Gastro Hub відбувся 20-й ювілейний майстер-клас проєкту Taste of Ukraine, який був присвячений рибі, овочам і гарнірам. Про це в Facebook повідомила авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін.
«Цього разу я дуже пожалкувала, що не зробила навіть запис для себе: це був не майстер-клас, а науковий конгрес, це був не локальних захід, а по рівню — міжнародний, це були не містечкові спікери, а досвідчені шефи, яким всі учасники аплодували двічі, стоячі», — написала вона.
Юлія Рабін радіє, що змогла зібрати таку команду, і дякує всім, хто приєднався. Їй цікаво спостерігати, як проєкт змінюється, набирає обертів, привертає увагу не тільки шефів, а й компаній-виробників, імпортерів і власників ресторанів.
«Мені важливо, що ви не оцінюєте програму по «гучних іменах відомих шефів», а йдете на суть, на теми і знання, які ми даємо», — додає вона.
Цього разу захід зібрав рекордну кількість учасників – 34 кухаря з 14 міст України. За два дні роботи у групах було приготовано понад 18 нових страв з рибою та морепродуктами, рослинною рибою, а також спеціальний десерт зі смаженою шкірою карасів – шоколадна цукерка «Карасі у сметані». Учасники готували страви з річкової, морської і рослинної риби, гарніри з овочів, коренеплодів, грибів і круп, робили вишукані подачі з рибних «відходів», а також отримали ідеї для кейтерингу і презентації рибних страв в мініатюрі у ресторанах.
Photo credit: Facebook Yuliya Rabin Creative Events
Читайте також:
Як працює Радивилівський комбінат хлібопродуктів у приватній власності
В Україні зростає продуктивність виробництва молока
Адріатична вишуканість на вашому столі: нове осіннє меню ресторану Adriatic
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi