Юлія Рабін розповіла, як пройшов майстер-клас «Taste of Bread and Pastry: Україна - Італія» - PostEat

пошук

Юлія Рабін розповіла, як пройшов майстер-клас «Taste of Bread and Pastry: Україна - Італія»
25-12-2023 0 439


19-20 грудня у Києві в кулінарній студії Gastro Hub відбувся 20-й ювілейний майстер-клас проєкту «Taste of Bread and Pastry: Україна — Італія». Про це в Facebook повідомила авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін.

Майстер-клас відвідали 30 учасників з 10 міст України. Впродовж двох днів вони випекли 12 видів хлібів на заквасці, бізі, опарі, і дріжджах, які поєднали з продукцією українських виробників: бургерними котлетами мармурової яловичини, прісноводними креветками, сиром і овочами. 

За її словами, за своїм наповненням майстер-клас вийшов за межі просто хлібного, і став повноцінним гастрономічним івентом завдячуючи команді спікерів і асистентів.

«Досвідчені пекарі говорили, що це нереально, і в чомусь вони були праві. Але мені так хотілося розширити кордони сприйняття хліба в ресторанах, що в останній місяць року я вирішила втиснути ідею, яку виношувала 5 місяців. Зайшло не всім. Я розуміла, що за два дні майстер-класу все виглядало як безперервний багатостаночний процес, який став можливим завдячуючи професійному обладнанню компанії MERX Horeca, професійній і злагодженій роботі спікера Vasyl Khomyshyn і команди Юлия Матюшкина, Віктор Майданов, Oleksii Babenko, Даня Александров, Vitaliya Dubovetskaya«, — розповіла Юлія Рабін.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi