пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
30-31 травня у Києві пройшов 18 майстер-клас «Хліб і Їжа». Про це в Instagram повідомила авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін.
Переглянути цей допис в Instagram
“30-31 травня під гучні оплески (обстріли) Taste of Ukraine провів 18 майстер-клас на тему: «Хліб і Їжа». До нас приїхали кухарі з 8 міст України, щоб навчитися технікам випікання хліба на заквасці і поєднувати його з їжею. Протягом двох днів ми випікли 8 хлібів і приготували 10 страв. Як все було, дивіться в нашому фотозвіті, за який дякуємо @slavagalaka”, — написала вона.
Особливістю цього заходу було рішення розмовляти з учасниками мовою меню. Результатом проведення практичного майстер-класу стало створення повноцінного меню від Taste of Ukraine, яке проєкт пропонує впроваджувати у закладах сучасної української кухні і не тільки.
Фото: Instagram yuliyarabin
Читайте також:
У Львові запрацював застосунок Zupa для пошуку закладів й резерву столиків
З якими проблемами стикнеться агросектор через підрив Каховської ГЕС
Робот-кухар навчився готувати страви, переглядаючи відеорецепти
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi