пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Український шеф-кухар Юрій Ковриженко розповів в Instagram про власний рекорд з приготування борщу — 1000 порцій за добу.
Переглянути цей допис в Instagram
“Скільки не готую борщ, не набридає. Ніколи. Навіть, коли втомлений так, що темніє в очах, навіть якщо готую тижнями поспіль, і навіть, якщо це 1000 порцій на добу. Ба більше, є в цьому щось сакральне, те, що називають зв’язком з коренями, землею, чимось рідним. Втомлюються руки та спина, проте всередині відчуття, наче ти телефон, що всю ніч пролежав на зарядці і нарешті досягнув позначки батареї у 100%”, — розповів він.
За його словами, наступного дня після цієї акції йому боліло геть усе, бо окрім приготування довелося ще подавати борщ.
Додамо, український шеф-кухар Юрій Ковриженко взяв участь у гастрономічному перформансі Price of Freedom, який відбувся 28-29 серпня у рамках благодійного культурного проєкту «Ukraine. Residence of Freedom» у Латвії.
Фото: Instagram yurii_kovryzhenko
Читайте також:
У «БарменДиктаті» пройде лекція «Чи стане місяць нашою першою колонією?»
Закладам громадського харчування Києва продовжили час роботи до 23:00
Книга «25 найкращих шеф-кухарів України» з’явилась на полицях «Сільпо»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi