Жінка літає понад 300 км, щоб забрати їжу на виніс - PostEat

пошук

Жінка літає понад 300 км, щоб забрати їжу на виніс
11-09-2023 0 703


Жінка, яка живе в одному з найвіддаленіших сіл у світі, де немає магазинів чи ресторанів, змушена літати понад 300 км, щоб забрати їжу на виніс. Про це пише The Mirror.

25-річна Саліна Олсворт прожила в Порт-Олсворті, Аляска, США, все своє життя після того, як її прабабуся і дідусь, Бейб і Мері Олсворти, переїхали туди в 1940-х роках.

Єдиний спосіб дістатися до села — на невеликому літаку, тому що там немає ні доріг, ні супермаркетів, ні лікарень, ні пабів, а найближче місто, Анкорідж, розташоване за годину їзди. Його населення становить лише 186 осіб, а у туристичний сезон воно збільшується приблизно до 400 осіб.

Сім’я Саліни керує курортом Lake Clark Resort, який щороку відвідують сотні відвідувачів. Чоловік жінки, 23-річний Джаред Річардсон, гід-рибалка, був одним із багатьох туристів, які відвідують село.

Пара познайомилася, коли Джаред працював на курорті. Пропрацювавши декілька днів в Анкориджі, Саліна захотіла подарувати чоловікові щось особливе, коли повернеться додому.

Вона взяла італійську їжу на виніс, щоб вони з Джаредом могли влаштувати побачення.

«Спільнота Port Alsworth була заснована мої прадіди. Тут живе п’ять поколінь нас. Це дуже віддалене місце для життя – сюди немає доріг. Єдиний спосіб дістатися сюди — невеликим літаком. Мені подобається простота життя тут. Ви можете спостерігати, як лосі бігають вашим садом або ведмеді плавають в озері. Я працювала в Анкориджі чотири дні, летіла додому та хотіла привезти щось особливе. Все це того вартувало, оскільки у нас із нареченим було найкраще побачення за вечерею на нашому ганку — політ на літаку того вартував», — сказала Саліна. Вона додає, що не планує переїжджати зі своїм чоловіком.

Photo credit: The Mirror

Читайте також: 

На аукціоні продали сир за рекордну суму

Nestle купує контрольний пакет акцій бразильського виробника преміального шоколаду

Heineken випустив пивні кубики льоду

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi