пошук
пошук
У багатьох закладах додають шматочки солоних огірків до сендвічів. Але у ресторані Elsie’s у Нью-Джерсі (США) вирішили, що соління заслуговують більшого та зробили їх основою бутербродів. Фірмова страва прославила заклад. По суті, його власники зробили переворот у світі сендвічів, адже готують їх зовсім без хліба. Особливо таке рішення потішило тих, хто прагне зменшити споживання вуглеводів, а поціновувачі солоних огірків взагалі у захваті від такої метаморфози.
Соління у ресторані Elsie’s готують за власним сімейним рецептом, якому вже дуже багато років. Для приготування бутерброду розрізають великий солоний огірок навпіл, та заповнюють простір між двома товстими скибочками начинкою з різних видів м’яса і сирів. Любителям гостренького додають васабі. Інший варіант – сендвіч у вигляді рулетика з тонких скибочок огірка з такими ж начинками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Фото: Elsie’s.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi