пошук
Лиза Безкоравайная
Автор
пошук
Лиза Безкоравайная
Автор
Всеукраїнська асоціація кондитерів / Ukrainian Confectioners Association розкажуть про усі тонкощі приготування всесвітньо відомого десерту — тістечка макарон. Які види меренги використовують під час приготування, який вид меренги все таки краще. Як підкорити свою духовку і отримувати завжди стабільний результат.
Як урізноманітнити зовнішній вигляд макарон та здивувати усіх.
Розкажемо як зробити макарон у вигляді милих звіряток та інших чудернацьких форм, про які ви навіть не здогадувались.
Ціна: 700 грн
Місце: Кондитерський простір Всеукраїнської асоціації кондитерів
ТЦ Глобус, 2 лінія, 1 поверх
Тел. +380 (67) 123 75 67
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi