пошук
пошук
Експерти проекту з підтримки системи георгафічних зазначень в Україні презентували проект нового маршруту для туристів. Він проходитиме Одещиною та знайомитиме з місцевими виробниками вин, бринзи, м’ясних делікатесів і т.д. Об’єкти маршруту ще додаються та опрацьовуються.
Експерти зазначили, що у світі гастротуризм приносить щороку прибутків на 150 млрд доларів. В Україні чимало виробників, наприклад, сиру, вина, меду, які вже зараз розвивають місцевий гастротуризм. Але на думку спеціалістів, його необхідно виводити з тіні, формуючи маршрути для місцевих та закордонних відвідувачів. Це перспективно для України, але є й складнощі. По-перше, продукція має бути сертифікованою, адже безпека – перш за все. По-друге, навколо об’єктів має бути організована відповідна інфраструктура. По-третє, для маршруту необхідна гарна дорога.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi