пошук
пошук
Головна фотографія: Teuscher
Шоколатьє відомої світової кондитерської мережі Teuscher вирішили удосконалити рецептуру традиційних великодніх кроликів та яєць. Цього року, як і завжди, до шоколаду додають молоко швейцарських корів, апельсини привозять з Сицилії, а сир з Франції. А от з начинкою святкових смаколиків провели чимало експериментів. Тепер кроликів та яйця пропонують з вербеною, солоною карамеллю та горіховим печивом, а для дорослих навіть підготували начинку зі знаменитого шампанського Dom Perignon.
Покривають такі пасхальні десерти їстівним золотом. Пакують у яскраві обгортки та складають до кошиків. Вартість одного такого кошику у середньому 65 доларів.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi