пошук
пошук
Команда кухарів на чолі з Юрієм Ковриженко витратила близько місяця на розробку оновленого меню для всієї мережі ресторанів. Глобально змінили 80% страв, інші в обов’язковому порядку були допрацьовані. Навіть страви-хіти були видозмінені та модернізовані, — зазначає зірковий шеф.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Працюючи над новим меню, шеф свідомо відходив від екзотичних високих страв та wow-подач. Навпаки, шукав та пропрацьовував страви, які користуються шаленою популярністю у світі. Базувався на класичних рецептах закусок та основних стравах, які є вже зрозумілими для гостей мережі. Проте, використовував нові спеції, поєднував різні смаки та експериментував з рецептами, яких назбирав під час подорожей різними країнами світу.
За словами шефа, кожен гість віднайде у меню щось на свій смак і це не обов’язково піца. У меню буде представлено багато різноманітних закусок, декілька видів пасти, широкий вибір стейків та багато іншого.
Безумовні страви-хіти з нового меню — піца від Шефа з чорним камамбером, оновлений рамен та італійська закуска вітело тонато — соковита, нарізана тонкими шматочками телятина під ніжним крем-соусом, рецепт якої Юрій привіз з Турину.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Юрій Ковриженко: “Останні сім років я працював в ресторанах високої кухні, і, чесно кажучи, втомився від вишуканих страв та презентацій. Мені дуже захотілося представити людям зрозумілу, смачну їжу, яка їм сподобається, — саме це мене й надихнуло! А робота у всеукраїнській мережі Mafia — це ще й можливість нагодувати всю Україну.”
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi