пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat шукає локації, щоб ви могли спланувати банкети в Голосіївському районі Києва. Для весілля, урочистих заходів та різноманітних банкетів ви обираєте локацію, яка б врахувала усі ваші побажання: зручне розташування, необхідна кількість посадкових місць, різноманіття меню, приватність та сервіс. Ми знайшли банкетні зали в Голосіївському районі та розповідаємо про пропозиції для будь-якого свята від столичних ресторанів. Якщо ви вирішите покликати найближчих родичів, щоб розділити з ними дорогоцінні моменти, не забувайте про шану та допомогу тим, завдяки кому ви маєте цю можливість — нашим кращим ЗСУ.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Самійла Кішки, 10/1
Бюджет: ₴₴
Страви: запечений баклажан із копченою олією – 295 грн, витримані домашні грузинські сири – 345 грн, салат із телятиною та паростками маш – 335 грн, долма з бараниною на вугіллі – 365 грн, плацинда з сирами – 245 грн, томлена оленина з картоплею та овочами – 310 грн.
Деталі: грузинський ресторан, сімейний заклад, знаходиться на Теремках, нова грузинська кухня, м’ясні страви з мангалу, страви на компанію, сніданки з 12:00 до 14:00, дитяче меню, кальян, резерв столу.
Грузинське пишне застілля у Nino — легко. Господиня Ніно оспівує сімейні цінності та заохочує збиратися великими компаніями без приводу, що вже говорити про святкування особливих дат. Краща традиція, що оберігається серцями грузинського народу — збиратись за одним великим столом, заставленим десятками тарілок із соковитим м’ясом, величезними чебуреками, ароматною зеленню, пухкими хачапурі з тягучим сиром та глеками із вином, щоб обмінюватись побажаннями, співати та радіти спільним моментам, не стримуючи емоцій. Ресторан Nino на Теремках організує для вас затишне грузинське свято до 60 гостей у форматі банкету та до 80 гостей у форматі фуршету. Крім того, ви завжди можете замовити арт-програму під ключ. Деталі за телефоном +380966003333.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Академіка Глушкова, 1
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: карпачо з телятини під трюфельним маринадом – 475 грн, теплий салат з перепілкою та горіховим соусом – 510 грн, баклажан з моцарелою та соусом з базиліку – 310 грн, сибас з картопляним кремом, шпинатом та трюфельною олією – 675 грн.
Деталі: сімейний ресторан з багаторічною історією, multi–cuisine, акцент на м’ясі, винна карта, мальовнича територія і стильний інтер’єр у світлих тонах, тераса на воді, меню спеціальних пропозицій, сніданки, дитяче меню, банкетні пропозиції.
«ПРАГА» — ресторан з багаторічною історією, який розташований в старовинному будинку на березі озера в Голосіївському парку. Старий маєток з білою колонадою був відреставрований і сьогодні нагадує заміський європейський будинок. Меню ресторану складається зі страв європейської, італійської та японської кухонь. Ресторан має кілька зал з індивідуальною стилістикою, є можливість закриття окремого залу для компаній від 20 осіб, проведення свята до 120 осіб у форматі банкету і до 400 осіб у форматі фуршету. Також ресторан пропонує широкі можливості розважальної програми, індивідуальне меню і сервіс, який робить підготовку до свята легкою та приємною.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Голосіївський, 61
Бюджет: ₴₴.
Страви: млинці з лососем та крем-сиром в соусі унагі – 255 грн, салат з лососем, крем сиром з васабі та лимонно-гірчичним соусом – 275 грн, куряче філе в зеленому карі з овочами, кінзою та маринованим чілі – 245 грн, стейк лосося з соусом том ям та овочами – 435 грн.
Деталі: сімейні кафе, multi-cuisine, домашній інтер’єр, великі порції, літня тераса, сніданки, винна карта, вина побокально, формат take away, kids friendly, дитяча кімната, виступи музикантів.
«Кухня ПОЛЛІ» — мережа сімейних кафе. Один з ресторанів знаходиться біля озера мальовничого Голосіївського парку: в закладі все облаштовано для того, щоб гості могли обрати столик з краєвидом на озеро та відпочити від міської метушні. В основі меню, яке оновлюється по сезону, європейська класика. В ресторанах панує сімейна атмосфера: в ресторані на Голосієво є дитяча кімната, де на дітей завжди чекають іграшки та няня. Вам допоможуть організувати свято будь-якого формату (є можливість виокремити для вашого банкета цілий поверх) та врахують усі ваші побажання.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Степана Рудницького, 17/11
Бюджет: ₴₴.
Страви: запечений баклажан з йогуртовим тахіні та томатною сальсою – 225 грн, тапаси – 350 грн, салат з ростбіфом та горіховим соусом – 245 грн, домашні равіолі з куркою, шпинатом та в’яленими томатами – 230 грн, лосось з молодою бебі картоплею та оливками каламата – 535 грн.
Деталі: ресторан-кондитерська, класичні та авторські десерти, європейська кухня, торти на замовлення з доставкою, свіжа випічка, сніданки, дитяче меню, створення кенді-барів, тераса, гастролавка.
«Щастя» — ресторан-кондитерська на Теремках, в якій однаково комфортно можна випити чашку кави з десертом і відзначити урочисту подію. Головна гордість закладу — власна кондитерська при ресторані, де готують класичні і трендові десерти на основі натуральних інгредієнтів. У ресторані є 4 банкетні зали, які задовольнять будь-який формат свята, а також спеціальне банкетне і фуршетне меню. Ви можете провести захід в затишному колі (до 12 персон) в VIP-залі. Для невеликого сімейного свята є банкетний зал «Вітальня» (до 22 персон.) Для ювілею можна обрати зал «Банкетний» (до 50 осіб) або «Прованс» (до 35 осіб).
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Самійла Кішки, 6
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: тартар з яловичої вирізки – 315 грн, салат із дикого тунця bluefin з перепелиними яйцями, томатами чері та горіхами кеш’ю – 330 грн, чіз боли з моцарели з в’яленими томатами в панко – 225 грн, палтус з гарбузовим пюре – 560 грн.
Деталі: знаходиться на Теремках; страв азійської, європейської та української кухонь; відкрита кухня, дизайнерський інтер’єр, страви з морських делікатесів, вишукана подача, велика барна карта, широкий вибір коктейлів, вечірки, резерв столів.
SHEF — ресторан ф’южн кухні на Теремках. Дизайнерський інтер’єр ресторану прикрашений художнім розписом стін у східному стилі. В меню закладу представлено різноманіття страв азійської, європейської та української кухонь. На відкритій кухні ресторану ви можете спостерігати процес приготування вашої страви. Іменинникам ресторан дарує знижку 20% в день народження та 7 днів після нього.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Академіка Глушкова, 1
Бюджет: ₴₴.
Страви: шпинатні завиванці з лососем та сиром філадельфія – 275 грн, тар тар з яловичини з ферментованим перцем – 245 грн, соте з морепродуктів у вершковому соусі – 375 грн, мармуровий сом у пікантному соусі із гарбузовим хлібом – 295 грн.
Деталі: сімейний ресторан, належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants, знаходиться на ВДНГ, стильний еко-інтер’єр, страви європейської кухні, сезонне меню, спеціальні пропозиції, фірмові напівфабрикати, винна карта, коктейлі, дитяча кімната, резерв столів.
HayLoft 2.0 – це атмосфера заміського відпочинку в межах столиці. Розташований у самому серці парку ВДНГ, сімейний ресторан стане ідеальним місцем для затишного відпочинку та свята. В ресторані HayLoft 2.0 на ВДНГ широкий вибір страв на будь-який смак, професійна команда, затишна атмосфера та індивідуальний підхід до кожного, а також багато подарунків та приємних лояльностей на вибір для іменинників. Для зручності в закладі сформували пропозицію по меню на 8-10 гостей вартістю 7500 грн, яка діє з понеділка по четвер.
Головна фото: Nino
Фото: Facebook Nino, «ПРАГА», «Кухня ПОЛЛІ», Ресторан-кондитерська «Щастя», SHEF, Hayloft 2.0.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi