Банкетні зали Києва: локації для новорічного корпоративу - PostEat

пошук

Банкетні зали Києва: локації для новорічного корпоративу
11-12-2023 0 4296

Банкетні зали Києва для новорічного корпоративу шукала редакція PostEat. Банкетні зали Києва готові зустріти вашу компанію для особливого новорічного корпоративу. Просторі та затишні зали забезпечать комфортне розташування кожного гостя, а ексклюзивний дизайн інтер’єру створить відмінний фон для дружніх селфі. Професійний персонал завжди готовий допомогти у реалізації будь-яких ідей та бажань. Обирайте банкетні зали Києва для свого новорічного корпоративу, де кожен момент стане неповторним спогадом. Не забувайте про шану та допомогу донатом тим, завдяки кому ви маєте можливість зібратись з колегами — нашим кращим ЗСУ.

Circolo Centrale

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 42

Бюджет: ₴₴.

Страви: ніжний курячий паштет з хрумкою чіабатою – 168 грн, брускета зі страчателою та в’яленими томатами  — 175 грн, креветки в часниковому соусі – 388 грн, салат з качкою та апельсином – 250 грн, піца п’ять сирів – 298 грн, лимонний бісквіт з меренгою та крихтою фундука – 115 грн.

Деталі: італійська траторія, знаходиться у самому центрі Києва, стильний інтер’єр, класика італійської кухні, сніданки з 11:00 до 13:00, авторські страви, різноманіття піци, моцарела бар, дитяче меню, винна карта, коктейлі, pet friendly.

Circolo Centrale – затишний і колоритний ресторан у центрі Києва з видом на Золоті Ворота, де почуваєшся як в одному з італійських містечок з найсмачнішою піцею, різноманіттям пасти власного виробництва та великим вибором вин і лімончело. Шеф-кухар Circolo Centrale створює для кожного гостя авторські страви та повертає подумки до яскравої Італії. Circolo Centrale стане ідеальним місцем для ваших особливих подій, адже має безліч банкетних переваг. Ресторан дуже зручно зонаваний на окремі зали, тому зможе розмістити компанію на будь-яку кількість гостей. Заклад дворівневий, може вмістити до 100 персон – 70 нижній зал та ще 30 на верхньому. Для ваших подій доступні 5 окремих зал: на 8 осіб, на 10 та на 14 гостей, а також на 20 та на 70 персон. Також є можливість оренди всього ресторану під спеціальне обслуговування. На святковому столі буде особлива індивідуальна сервіровка, а в залі можна встановити екран, додаткове світло, звук, мікрофони. Вартість проведення банкету в Circolo Centrale від 900 грн/особу. Резерв за телефоном +380504166306.

Mario Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 14

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: брускети із запеченими овочами зі страчателою та песто – 210 грн, террін із качиної печінки – 250 грн, курча сувід із роменом, томатами, беконом та соусом цезар – 290 грн, равіолі з телятиною та соусом фунгі – 450 грн, деволяй із судака та лосося – 350 грн.

Деталі: italian classic restaurant, два поверхи, кілька залів, сніданки, сезонне меню, lounge bar, страви на грилі, hookah terrace, декілька залів, підходить для банкетів, караоке, авторські коктейлі.

Mario Restaurant — це італійський ресторан з багаторічною історією, який знаходиться в старовинному особняку XIX століття неподалік від столичного Ботанічного саду ім. О. Фоміна та затишного парку імені Шевченка. В ресторані для банкетів є 5 зал: на першому поверсі розташований найбільший зал до 70-ти осіб з інтер’єром в стилі Ренесансу, окремий зал караоке до 70-ти осіб для закритих презентацій, днів народження, тематичних банкетів та вечірок будь-якого формату. Також є окремий банкетний світлий зал з окремим санвузлом та входом з вулиці, максимально в ній можуть розташуватись до 30 гостей. Для камерної події пропонують червону залу, розраховану на 6-8 осіб. Ще є засклений балкон на 2-му поверсі зі стильним лофтовим інтер’єром, де найкращим варіантом посадки буде квадратний стіл на 20-25 гостей. Деталі за телефоном +380682990909.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тако норі з лососем та ікрою палтуса – 300 грн, рол з тунцем, лососем та ікрою тобіко – 410 грн, попкорн з креветок зі спайсі соусом – 360 грн, курча з соумос манго-халапеньо – 470 грн, чізкейк з сорбетом манго-бузина – 300 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні в центрі Києва, шеф-кухар Олександр Алфімов, raw bar, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Двоповерховий ресторан азійської кухні Not Only Fish знаходиться в центрі Києва. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами – в меню представлені тако норі, роли, кілька позицій тартару, дімсами, страви з рибою та морепродуктами тощо. Гості закладу можуть розміститися на одному з двох поверхів. VIP-зала на 10 персон розташована на другому поверсі, панорамні вікна закладу виходять на мальовничий сквер — гарне рішення для камерної події. Деталі за телефоном +380988882204.

Сито-П’яно Italiano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Відрадний, 103

Бюджет: ₴₴.

Страви: карпачо з телятини з соусом «тартуфо» – 235 грн, брускета з тунцем та авокадо – 165 грн, салат з лососем власного копчення та антіпасті – 225 грн, піца карбонара з беконом та вершковим соусом – 295 грн, лазанья з телячою щокою та сиром моцарела – 255 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської та авторської кухні, піца з дров’яної печі Stefano Ferrara, страви на грилі, сніданки, бізнес-ланчі, сезонне меню, шоу-подача страв, змістовна винна карта, коктейльна карта, дитяче меню, дитяча кімната, резерв столів, доставка.

Ресторан «Сито-П’яно Italiano» пропонує гостям спробувати традиційні страви різних італійських регіонів. Улюблені італійські та авторські страви вам приготують на відкритій кухні, піцу подадуть з дров’яної печі Stefano Ferrara, а рибу і м’ясо обсмажать на відкритому грилі. Для особливих подій в ресторані є велика банкетна зала (до 35 гостей), камінна банкетна зала (до 20 гостей) та мала банкетна зала (до 16 гостей). Також можна замовити банкет all inclusive — пропозиція для 10 гостей за 9950 грн.

Capo Di Monte

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 35

Бюджет: ₴₴.

Страви: сирне плато – 365 грн, вітело тонато – 365 грн, салат нісуаз – 290 грн, равіолі з телятиною в соусі з білих грибів – 255 грн, порк рібай з бебі-морквою та шпинатним пюре – 370 грн.

Деталі: італійська кухня, знаходиться в центрі міста, сніданки, піца з дров’яної печі, затишна атмосфера, доставка, формат take away, резерв столів.

Capo Di Monte — ресторан італійської кухні в центрі міста. Автентичні рецепти, використання італійських продуктів та приємна атмосфера чекають на гостей закладу. У Capo Di Monte самостійно випікають італійську чіабату, готують пасту-фреска та десерти, м’ясо та риба в ресторані готуються на хоспері, хліб та піца випікаються у дров’яній печі. Для свята доступні три зали: великий для банкетів до 60 гостей, маленький зі стіною живих квітів для банкету на 30 гостей та окремий банкетний для 50 гостей. Також є можливість принести свій алкоголь. Деталі за телефоном +380672142707.

Головна фото: Circolo Centrale

Фото: Facebook Circolo Centrale, Mario Restaurant, Not Only Fish, «Сито-П’яно Italiano», Capo Di Monte.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi