Банкетні зали в Києві: 6 локацій, де відзначити особливу подію - PostEat

пошук

Банкетні зали в Києві: 6 локацій, де відзначити особливу подію
11-10-2023 0 3652


Банкетні зали в Києві цієї осені шукала редакція PostEat. Плануєте зібратись із рідними, щоб відзначити важливу подію для вашої родини та шукаєте ідеальну локацію для святкування? Розповідаємо про 6 столичних локації для урочистих подій в різних куточках міста, де дослухаються до ваших побажань і організують особливу подію.

Dediko

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Лобановського, 6А

Бюджет: ₴₴

Страви: м’ясний сет на компанію – 1950 грн, салат з ростбіфом – 249 грн, рулетики з баклажанів з кремом баже – 145 грн, креветки в вершковому соусі – 395 грн, хачапурі по-мегрельськи – 155 грн, курча Дедіко в вершковому соусі – 285 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Солом’янці, два поверхи, 5 залів, страви у хоспері, VIP-зала, сніданки до 16:00, грузинські та європейські вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Ресторан грузинської кухні DEDIKO (Дедіко) знаходиться на Солом’янці, поруч з Севастопольською площею на проспекті Валерія Лобановського. Назва ресторану з грузинської перекладається як «Матуся». На двох поверхах ресторану DEDIKO розташувались 5 залів, чотири з яких ідеально підходять для проведення банкетів від 10 до 50 гостей.

Зал «Лалі» знаходиться на першому поверсі. Світлий, озеленений простір із плетеними люстрами та елементами декору створює відчуття затишку та комфорту. Тут розташована контактна барна стійка. Зал «Ніно» також розташувався на першому поверсі закладу. Це найбільший зал в DEDIKO – він чудово підійде для банкетних заходів до 50 гостей. «Тако» – це закритий VIP-зал. Він знаходиться на першому поверсі ресторану та передбачає як звичайне щоденне використання, так і камерні зустрічі до 12 осіб. Зал «Суліко» знаходиться на другому поверсі ресторану. Це зал релаксу та відпочинку. Крихітка «Нані» — це цілорічна засклена тераса-балкон зі зручними диванами на другому поверсі ресторану.

Збираєтеся святкувати день народження? В DEDIKO діють особливі умови для всіх іменинників  —Cork fee (можливість принести свій алкоголь без оплати за відкриття пляшки) за 0,00 грн, а ще в подарунок — ніжний солодкий десерт Баскський чізкейк.

ІШАК

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10

Бюджет: ₴₴.

Страви: асорті пхалі і намазок – 550 грн, салат зі смаженим баклажаном і авокадо – 320 грн, піде з ароматною телятиною – 310 грн, хачапурі з грушею – 450 грн, святковий плов – 360 грн, ягня, запечене з овочами в таджині – 480 грн.

Деталі: східна кухня, страви узбецької кухні, традиційні європейські страви, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, фірмові чаї власного виготовлення, коктейлі, тераса, паркінг, доставка.

Культові ресторани «ІШАК» у центрі столиці — головна асоціація зі східною гостинністю. Отож і до особливих дат тут ставляться з підкресленою увагою. До святкового столу вам запропонують автентичні страви східної кухні: пишні чебуреки з хрустким тістом, м’ясо на мангалі, узбецькі плови, хінкалі з рекордною кількістю начинки та хачапурі з тягучим сулугуні. Ви можете замовити арт-програму під ключ, а також розважити гостей партією в нарди.

У ресторані «ІШАК» на Васильківській вам запропонують декілька варіантів від 10 до 150 гостей. Для великих свят чудово підійде закрита тераса, мангальна зала, а для камерних святкувань ви завжди можете забронювати vip-кімнати, тож приватність свята гарантована. «ІШАК» на Кловській пропонує невеликі святкування на 25 гостей у форматі банкету та фуршет на 20 гостей.

«Бістро Пекаря»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Тарасівська, 29/50

Бюджет: ₴₴₴

Страви: смажені оливки з в’яленими томатами – 275 грн, паштет курячий з трюфельним маслом – 158 грн, салат з печених баклажанів та сиром ель-пастор – 236 грн, медальйони з яловичини з вершково-трюфельним соусом – 638 грн.

Деталі: мережа сімейних ресторанів, кілька зал, авторські страви італійської та європейської кухонь, страви на аргентинському грилі, домашня паста, свіжа випічка, сніданки, винний бутик, спеціальні банкетні пропозиції, резерв столів.

Мережа сімейних ресторанів «Бістро Пекаря» має локацію у центрі Києва на Тарасівській. Площа ресторану складає 180 кв. м, банкетний залу розраховано на 70 гостей. Меню «Бістро Пекаря» складається із закусок, салатів, піци, пасти, перших страв тощо. У винній карті зібран цікаві вина, а досвідчена команда завжди підбере кращу позицію до страв. Авторські страви, широка винна карта та спеціальні банкетні пропозиції — в ресторані зроблять все для того, аби ваш особливий день пройшов якнайкраще.

Forrest Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Мінський, 20а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: севіче з креветок, томати-кімчі – 487 грн, карпачо з качки, манго-чилі – 475 грн, панцанела з буратою – 412 грн, картопляні крокети з пармезаном, телячою щокою та карамелізованою цибулею – 375 грн, філе морського окуня з оливками – 497 грн.

Деталі: ресторан з власним озером, банкетне і дитяче меню, винна карта, винна шафа, поради сомельє при ресторані, шоу-подачі, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми й майстер-класи, тандир, відкритий гриль, альтанки й тераси, знаходиться в межах міста, жива музика.

Forrest Club — ресторан для сімейного відпочинку, оточений сосновим лісом та із озером на території. У меню зібрані кращі страви української, американської, французької, італійської, грузинської кухонь. Винний бутік, в якому зібрані кращі напої з Франції, Італії, Чилі. Банкетний менеджер порадить і підбере варіанти розміщення з урахуванням всіх ваших побажань. Для невеликих компаній є затишні зали на 10, 20, 30, 40 і 50 осіб, в їх дизайні переважають натуральні, необроблені матеріали. Також є можливість закрити зал для вашого свята та зібрати до 100 гостей.

Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: брускети з тунцем та томатами – 325 грн, карпачо з сібаса з цитрусовим гелем і манговим соусом – 410 грн, салат з чотирьох видів томатів, рикотою і песто з молодого шпинату – 345 грн, філе судака з мідіями під шпинатним соусом – 454 грн.

Деталі: сімейний ресторан, краєвид на затоку Дніпра, європейська кухня, шеф-кухар Юрій Ткаченко, піца з дров’яної печі, страви на мангалі, сніданки з 11:00 до 15:00, дитяча кімната, анімація для дітей, дитяче меню, велика винна шафа, тераса, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — сімейний ресторан європейської кухні на лівому березі Києва. В авторському меню від шеф-кухаря ресторану Юрія Ткаченка кожен гість знайде для себе улюблену страву. Для вашого ідеального свята в Villa Riviera є 6 зал різного формату для великих та камерних подій, різноманітне меню для незабутнього банкету, колекція кращих вин світу та велика барна карта, власна парковка та бездоганне обслуговування.

Saperavi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грушевського, 1в

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: салат з куркою тонкацу – 230 грн, долма з соусом мацоні – 335 грн, хрумкий баклажан з лимонним соусом та в’яленою телятиною – 200 грн, імеретинський хачапурі – 290 грн, люля-кебаб з баранини – 410 грн.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Ресторан Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку. Заклад поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану та гарною локацією для сімейного відпочинку. Основна зала розрахована на 99 осіб при звичайній посадці, а при фуршетному варіанті тут комфортно розміститься до 250 осіб. Одна із vip-кімнат ідеально підійде для невеликих компаній на 8 гостей, а інша на 12 гостей. У меню saperavi ви знайдете 7 видів шашлику, 4 види люля-кебабів, 5 видів хачапурі, кубдарі, чвіштарі, харчо та інші страви.

Головна фото: Dediko

Фото: Facebook Dediko, «ІШАК», «Бістро Пекаря», Forrest Club, Villa Riviera, Saperavi.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi