пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Брускети в ресторанах Києва шукала редакція PostEat.
Брускета — одна з візитівок італійської гастрономії, яка, як і більшість страв італійської кухні, зазнала безліч авторських змін і адаптацій по всьому світу. У класичному вигляді брускета — це закуска з підсмаженого хліба, який натирають часником та змащують високоякісною оливковою олією. Найпопулярнішим варіантом є легка овочева брускета з томатами та базиліком.
У новому огляді розповідаємо, які брускети в столичних ресторанах італійської, європейської та авторської кухонь можна скуштувати вже сьогодні.
Fabius
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Столичне шосе, 70
Бюджет: ₴₴₴. Плато морепродуктів (3300–5990 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).
Страви: брускета з томатами i сиром страчатела – 205 грн, брускета з лососем i авокадо – 265 грн, брускета з ростбіфом i запеченим перцем з соусом горгонзола – 270 грн, брускета з кроликом i в’яленими томатами – 205 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.
Fabius — вишуканий і елегантний ресторан авторської кухні, де можна відчути всю красу заміського відпочинку в межах столиці. В меню закладу — широкий вибір страв із м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Почати вечерю в ресторані Fabius ви можете з апетитної брускети, якої тут чотири види — спробуйте з кроликом i в’яленими томатами. Винна карта ресторану дозволить підібрати напій, який до тонкощів відповідатиме вашому смаку.
Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Січових Стрільців, 82
Бюджет: ₴₴₴. Закуски (197–497 грн), домашня паста і ризото (189–397 грн), піца (109–377 грн).
Страви: брускета з цукіні та козячим сиром із травами – 135 грн, брускета зі свіжими томатами й базиліком – 116 грн, брускета з лососем і вершковим сиром – 179 грн, брускета з печеним перцем та козячим сиром – 149 грн, брускета-бар – 297 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, італійський ресторан із власною енотекою, відзначеною Wine Spectator, три поверхи, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.
Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa — ресторан італійської кухні з власною енотекою, відзначений двома келихами Wine Spectator. Заклад є втіленням головних сімейних італійських традицій, де створений особливий комфорт для кожного гостя. В меню Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa представлені сім видів моцарели, хліб власної випічки, вишукані закуски, різноманіття домашньої пасти та ризото і понад десять видів піци. Щоб познайомитись з асортиментом брускет у ресторані, скуштуйте асорті брускет із томатами і базиліком, з лососем і вершковим сиром, з печеним перцем і з цукіні та козячим сиром.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровський узвіз, 1
Бюджет: ₴₴₴. Салати і холодні закуски (118–715 грн), піца (210–546 грн), страви з м’яса (250–496 грн).
Страви: брускета з сардиною – 165 грн, брускета з авокадо і томатами – 196 грн, брускета з крабом та авокадо – 647 грн, брускета зі слабосолоним лососем – 258 грн, брускета зі страчателою та пармою – 225 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: ресторан італійської кухні, входить до ресторанного холдингу Bulldozer Group, панорамний вид, стильний інтер’єр, вітрина з морепродуктами, дров’яна піч, продукти з Італії, винна кімната, дитячі майстер-класи з приготування піци щонеділі, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00.
Guramma Italiana — вишуканий ресторан італійської кухні на схилах Дніпра, тут можна насолодитися різноманітними стравами з риби та морепродуктів. У меню ви знайдете п’ять видів брускет — варто спробувати з сардиною, зі слабосолоним лососем і з крабом та авокадо. Ви завжди можете звернутись за допомогою до професійного сомельє, який підбере до ваших страв найкраще вино.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Набережне шосе, 28
Бюджет: ₴₴₴. Салати (119–383 грн), піца (135–399 грн), основні страви (134–440 грн/100г).
Страви: брускета з копченою куркою – 92 грн, брускета з анчоусами – 198 грн, брускета з овочами гриль – 99 грн, брускета з руколою і крабом – 295 грн, брускета з прошуто і грушею – 164 грн, брускета з чорізо, оливками і в’яленими томатами – 110 грн, брускета з томатами, сиром фета і базиліком – 79 грн, брускета з сиром горгонзола і грушею – 120 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, шеф-кухар Олександр Зеров, кубинське меню від шефа, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.
Havana — ресторан сучасної європейської кухні на набережній Дніпра з чудовим краєвидом. У меню різноманітні оригінальні страви сучасної європейської кухні від шеф-кухаря ресторану Олександра Зерова. В ресторані Havana ви можете спробувати вісім видів брускет з овочевими, м’ясними та рибними начинками — рекомендуємо скуштувати брускету з чорізо, оливками і в’яленими томатами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Різницька, 2
Бюджет: ₴₴₴. Салати (140–985 грн), гарячі закуски (45–880 грн), паста та ризото (295–990 грн).
Страви: брускета з печінкою тріски і яйцем пашот – 280 грн, брускета з креветками та гуакамоле – 190 грн, брускета з вугром та баклажанами – 290 грн, брускета з королівським крабом, томатами й авокадо – 390 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: концептуальний ресторан, дизайнерський інтер’єр, ностальгічне меню, проєкт Наталі Келембет, бренд-шеф Андрій Ростов, вечірки, коктейлі, кальян, винна карта, резерв столів.
Концептуальний ресторан Rumors є новим проектом Наталії Келембет — в його концепції заклали «ідеологію забутих рецептів з минулого», які гість пам’ятає з дитинства. Гостям надається можливість насолодитися простими стравами, приготованими в авторській варіації бренд-шефа Андрія Ростова. В меню Rumors ви знайдете чотири види брускет — їх готують з печінкою тріски і яйцем пашот, з креветками та гуакамоле, з вугром та баклажанами та з королівським крабом, томатами й авокадо.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 49
Бюджет: ₴₴. Закуски (96–276 грн), салати (107–254 грн), паста (135–169 грн).
Страви: брускета з печеними овочами – 98 грн, брускета з качкою та карамелізованими фруктами – 126 грн, брускета з авокадо та лососем – 187 грн, брускета з телятиною та мусом з печених баклажанів – 135 грн.
Напої: Old fashioned – 163 грн, Cosmopolitan – 145 грн, Whiskey Sour – 155 грн, Negroni – 165 грн.
Деталі: ресторан європейської кухні, знаходиться у центрі міста, бренд-шеф Ігор Брагін, стильний інтер’єр, сніданки, літня тераса, вино келихами, класичні коктейлі, резерв столів.
Diglass — ресторан європейської кухні в центрі міста. Меню ресторану розробив бренд-шеф Ігор Брагін, президент Асоціації шеф-кухарів України. Це «смачна подорож» кухнями світу, втім головний акцент зроблено на європейських стравах. У Diglass можна спробувати класичні та цікаві страви, серед яких чотири види брускет — спробуйте з качкою та карамелізованими фруктами і з телятиною та мусом із печених баклажанів.
Поділиться вашими враженнями від страви на нашій сторінці в Facebook
Фото: Fabius, Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, Guramma Italiana, Havana, Rumors Restaurant, Diglass
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi