пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Про бургери в Києві розповідає редакція PostEat. У столиці України є безліч закладів, де можна насолодитися варіаціями американського гастросимвола. Від класичних варіантів з яловичиною до авторських рецептів з креветками або лососем — в закладах з нашої добірки ви обов’язково знайдете щось до свого смаку.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Георгія Кірпи, 2Б
Бюджет: ₴₴
Страви: бургер з телятиною та сирним соусом – 275 грн, бургер з хрусткою куркою та цибулевими кільцями – 265 грн, бургер з лососем та соусом каперс – 295 грн, eco burger з котлетою eat me at – 285 грн, бургер з креветкою – 295 грн.
Деталі: Заклад 115 Kitchen не перестає дивувати відвідувачів величезним вибором апетитних страв. Тут ви посмакуєте їжею різних кухонь світу: італійська піца, японські суші та навіть улюблені багатьма американські бургери, смак яких вдало доповнить хрустка картопелька фрі із соусом на ваш вибір. Справжні поціновувачі м’яса можуть обрати соковитий бургер з телятиною та сирним соусом. Для фанатів більш легких страв пропонують бургер з курячим м’ясом, де котлета має неймовірно хрустку скоринку, а пікантний соус створює цікаву комбінацію смаків. Якщо ж ви любитель делікатесів, спробуйте особливий бургер з креветкою — він переверне всі ваші стереотипи про їжу, адже тут поєднуються найулюбленіші елементи: креветка, чука, солоний огірочок та пікантний соус спайсі. 115 Kitchen розділяє всі вподобання клієнтів та їх стилі життя, саме тому в меню є Eco Burger з котлетою eat me для справжніх вегетаріанців. Також для шанувальників чогось ніжного — бургер з глазурованим лососем та соусом капер. Приходьте та обирайте свого фаворита.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 24; вул. Басейна, 5а; вул. Верхній Вал, 16;
Бюджет: ₴₴
Страви: класичний бургер – 209 грн, Аві Чікен бургер – 199 грн, Чізі Дабл Смеш бургер – 249 грн.
Деталі: AVI — мережевий формат ізраїльського street food від ресторатора Алекса Купера, який налічує в місті вже п’ять локацій. В меню AVI шварма, мезе, тарілки хумусу, лафа, фрі страви та бургери. Готують класичний бургер у булці-бріош з яловичо-свинячою котлетою, цибулевим мармеладом та фірмовим соусом, Аві Чікен бургер з курячою котлетою в хрусткій паніровці та сиром чедер, а також Чізі Дабл Смеш бургер з двома яловичо-свинячими котлетами, чедером та цибулевим мармеладом.
Де: вул. Лютеранська, 10а
Бюджет: ₴₴
Страви: бургер Бессарабський — 210 грн, бургер Дніпровський — 205 грн, бургер Васильківський — 260 грн, бургер класичний – 140 грн, бургер Ніжинський – 210 грн, бургер Київський – 260 грн.
Деталі: ETNOS — нова українська бургерна в декількох хвилинах від метро Хрещатик. Концепція закладу — монокафе у сучасному українському стилі. У інтер’єрі багато світла, дерева, handmade елементи та великі панорамні вікна. За айдентикою власники закладу звернулися до Київської академії мистецтв, задачею яких було створити дизайн, який би відтворював українські традиційні елементи, але у сучасному їх прочитанні. У меню закладу 6 видів бургерів, назва кожного має свою історію, що переплітається з його рецептурою. До прикладу бургер «Ніжинський» у складі має соус на основі маринованих огірків і саме у місті Ніжин знаходиться пам’ятник огірку. А «Бессарабський» заправлений соусом-варіацією на бессарабську манджу (трохи гострий червоний соус на основі карамелізованої цибулі). До бургерів можна замовити картопля, соуси та крафтове пиво і лимонади від пивоварні «MOVA».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 1-3/2
Бюджет: ₴₴
Страви: бургер із папероні, соус дорблю – 240 грн, бургер із томленою щокою – 275 грн, гамбургер у сирному соусі — 195 грн, трюфельний бургер – 195 грн, фішбургер – 235 грн.
Деталі: «Зустріч» — кафе навпроти Бессарабського ринку, проєкт від рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна. В меню зробили акцент на бургерах, варениках та коктейлі негроні. Бургерів готують 11 видів, в основі усіх вершкова булочка з маком — серед новинок бургер із папероні з соусом дорблю та бургер із томленою щокою. Також ви можете замовити гамбургер у сирному соусі або окремо великий сирний соус до будь-якого бургера.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Тараса Шевченка 56; вул. Межигірська, 19; вул. Княжий Затон, 14Б
Бюджет: ₴.
Страви: фалафель бургер – 125 грн, «Ситий Фермер» бургер – 195 грн, Дабл Біф & Чиз Бургер – 199 грн, SMASH бургер – 215 грн, біферно бургер – 195 грн, Кріспі Чікен бургер – 195 грн.
Деталі: Burger Farm — бургерна, яка має вже три локації: в центрі столиці, на Подолі та на Позняках. Тут можна обрати з понад десятка видів бургерів — як класичних, так і авторських за демократичною ціною. Найситнішим в закладі вважається бургер «Ситий Фермер» з яловичою котлетою, сиром чедер, яйцем, беконом і овочевими добавками. Шанувальники курки можуть спробувати Кріспі Чікен бургер — в середині хрустке куряче філе у паніровці з помідором, соленим огірком, цибулею, соусом 1000 островів і гірчично-медовим До бургерів можна замовити різні сайди — картоплю фрі та по-селянськи, фалафель боли, коул слоу, кукурудзу та овочеві стіки. Бургери можна скуштувати у закладах, зробити замовлення із собою чи оформити доставку.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Олени Пчілки, 8
Бюджет: ₴₴.
Страви: simple smashburger – 195 грн, avocado & bacon smashburger – 255 грн, mushroom trafl smashburger – 235 грн, bacon onion double smashburger – 295 грн, чізбургер з соковитою мармуровою яловичиною – 195 грн, техас бургер з беконом – 295 грн.
Деталі: Faine Bistro — затишне бістро на Позняках, основний концепт закладу: нове бачення традиційних страв. До створення меню доклав руку бренд-шеф ресторану V Rebro Євгеній Вишневський, тому воно вийшло різноманітним та великим: тут можна спробувати стартери, супи, салати, пасту, піцу, десерти. В меню також 9 видів smash burgers, як зазначають у закладі, смеш — це брутальна техніка для приготування бургерів, включає обов’язкову стадію роздавлення кульки з фаршу безпосередньо на поверхні грилю, що допомагає отримати тонку, але соковиту котлету з піджаристою скоринкою. Топові позиції від V Rebro — чізбургер з соковитою мармуровою яловичиною та техас бургер з беконом.
Головна фото: 115 Kitchen
Фото: Facebook 115 kitchen & bar, AVI, ETNOS, «Зустріч», Burger Farm, Faine Bistro.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi