Де пити вино з коханими у Львові: романтичні локації міста - PostEat

пошук

Де пити вино з коханими у Львові: романтичні локації міста
02-12-2024 0 92


Келих вина, тепла атмосфера та кохана людина поруч — ось рецепт ідеального вечора у Львові. Місто, яке завжди вміє дивувати своєю романтикою, пропонує безліч локацій для тих, хто хоче насолодитися вином і затишними моментами удвох. У цій добірці ми зібрали найромантичніші винні місця Львова, де кожен ковток доповнює магію осені, зими чи будь-якої пори року.

Медівня | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Краківська, 17

Години роботи: щодня 05:00-00:00

Дещо з меню: форшмак — 105 грн, буженина та запечений індик з бурячками — 345 грн, дошка крафтового вяленого м’яса — 540 грн, салат з гарбузовим мусом та шовдером — 285 грн, шпинатні вареники з сиром — 255 грн.

Деталі: Ресторан «Медівня 1979» — легендарне місце в самому серці міста, яке вже понад сорок років пригощає гостей вишуканими стравами та дарує теплу атмосферу затишку й гостинності. Сучасний інтер’єр, оформлений у м’яких теплих тонах, створює ідеальну атмосферу для романтичних побачень. У меню закладу представлені як авторські інтерпретації сучасної української кухні, так і страви, створені за перевіреними рецептами з багаторічною історією. Кожен гість знайде щось особливе для себе — страву, яка запам’ятається своїм неперевершеним смаком.

Для незабутнього вечора обов’язково зарезервуйте столик та оберіть до страв Сікеру — натуральний напій на медовій основі, з додаванням свіжих фруктових і ягідних соків, без жодного спирту чи цукру. Проведіть вечір, сповнений смачних емоцій і ніжних спогадів, у ресторані «Медівня 1979».

CLOUD no.7 Panorama | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Соборна, 14

Години роботи: щодня 11:00-23:30

Дещо з меню: пате з кролика — 320 грн, салат з карамелізованим беконом та сиром дор блю — 370 грн, камамбер гриль з телятиною та лисичками — 420 грн, канелоні болоньєзе під соусом бешамель — 370 грн.

Деталі: Cloud no.7 Panorama — локація у самому центрі Львова в ТЦ «Роксолана» на 7 поверсі. Це вишукана кухня, ексклюзивний інтер’єр, масштабна винна карта від кращих сомельє та власна коктейльна лабораторія. В меню ви зайдете європейську, азійську, українську, ф’южн та японську кухні. У Cloud кожен вечір стає особливи, тут є різні зали, які ідеально підходять для будь-якого приводу: Банкетний, Panorama, Купол, Караоке-hall — можна влаштувати святкуванн або просто насолодитись приємною вечерею. По пʼятницях і суботах у н Cloud no.7  проходить програма Cloud Evening Show.

FAMI.Chefs | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Мельника, 18

Години роботи: пн-вт – вихідні, ср-нд 12:00 — 23:00

Дещо з меню: карпачо з тунця та сибаса з маринованим чері та дресінгом кімчі — 280 грн, картопляні крокети з чорною ікрою — 390 грн, креветка в темпурі з соусом світ чилі — 340 грн, курча з овочами сальса верде — 290 грн.

Деталі: Fami Chefs – це ресторан української, європейської та азійської кухні на території комплексу Leoland. Просторий ресторан поєднав різні зони для відпочинку, зокрема основний зал, японський стіл на 8 осіб, зони з диванами, терасу та скляну кімнату. Засновники кажуть, що кожна страва має свою історію, привезену їх шеф-кухарями з подорожей світом. Тут можна скуштувати як традиційний бограч, так і фірмову качку по-пекінськи. В ресторані проводять проводять гастровечірі з запрошеними шефами та винні дегустації.

Tante Sophie cafe escargot | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Друкарська, 6а

Години роботи: щодня 10:00 – 22:00

Дещо з меню: рієт з качки та карамелізованими яблуками — 150 грн, ростбіф під соусом туна — 270 грн, равіолі під соусом «Veloute» — 270 грн, бланкет — 290 грн, равлики дюжина асорті — 390 грн.

Деталі: Tante Sophie càfe escargot — невеликий ресторан у рустикальному стилі, де подають страви традиційної французької кухні та зберігають романтичну атмосферу. Зі страв тут, зокрема, пропонують равликів, запечених у соусах, мідії у вершковому соусі з блакитного сиру, пасту з креветками, восьминога з картопляним гратеном, морську форель з томатною сальсою. Можна замовити й жаб’ячі ніжки, баранину, качину ніжку. У закладі проходять бранчі з 10 до 15 години дня.

Soprano Roof Terrace | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Князя Святослава, 9

Години роботи: щодня 08:00-22:00

Дещо з меню: капрезе з руколою в’яленими томатами та соусом песто — 265 грн, язик телятини зі соусом шалот — 450 грн, запечене філе лосося з бобами едамаме та мідіями — 480 грн, качина грудка з яблуками та апельсиновим соусом — 440 грн.

Деталі: Ресторан Soprano розташований на даху готелю Taurus City — на сьомому поверсі готелю через панорамні вікна можна милуватися чарівним краєвидом на парк «Високий замок», львівську Ратушу та собор Святого Юра. Лаконічний сучасний інтер’єр виконано у пастельних тонах із використанням натуральних матеріалів. В меню ви знайдете популярні страви європейської та італійської кухонь — віддайте перевагу ароматному м’ясу чи ніжній рибі, дбайливо запеченим у печі хоспер, насолодіться вишуканими італійськими пастами або класикою української кухні, а завершити трапезу пропонуємо витонченими десертами.

Винотека Прага | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гнатюка, 8

Години роботи: щодня 12:00-23:00

Дещо з меню: терін фуа-гра із цибулевим конфітюром — 550 грн, качиний паштет з айвовим мармеладом — 210 грн, язик з білими грибами під листковим тістом — 410 грн, біфштекс зі соусом руй та цибулевим кранчем — 290 грн.

Деталі: Ресторан Vinoteca Praha у Львові — вже 18 років є простором смачної кухні, теплих винних історій та зустрічей старих й нових друзів. Шеф ресторану віртуозно створює страви європейської кухні, майстерно поєднуючи м’ясо, рибу та морепродукти. У меню також представлені веганські й вегетаріанські позиції, а також унікальні делікатеси з локальних інгредієнтів, які ви зможете спробувати лише тут. В ресторані працює винна крамниця, з найширшою винною картою у західній Україні. Понад 300 позицій вин на всі смаки (країн Нового Світу, Старого Світу та українських виробників).

Головна фото: Pexels

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi