пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Редакція PostEat дізнавалась, де подають домашній хліб в закладах Києва. Раніше ми детально розповідали вам про хліб та цікаві факти про цей продукт у цьому матеріалі. Сьогодні повернемося до теми та розповімо, у яких закладах печуть запашний хліб, ароматну фокачу та хрусткі грісіні для гостей. Ми підібрали для вас заклади з різноманітними кухнями – обирайте локацію до вподоби, куштуйте хліб у тандемі з улюбленими стравами та не забудьте купити його додому й посмакувати разом із родиною! Де подають домашній хліб в закладах Києва, читайте у нашому матеріалі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Столичне шосе, 70
Бюджет: ₴₴₴. Плато морепродуктів (3250–5950 грн), м’ясні антипасті (95–165 грн), салати і закуски (195–480 грн).
Страви: чіабата – 35 грн, хліб картопляний – 35 грн, хліб зерновий – 35 грн, хліб білий з цибулею – 35 грн, гріссіні з сиром пармезан – 35 грн.
Напої: авторський малиновий лимонад – 98 грн, імбирно-обліпиховий лимонад – 155 грн, яблучний фреш – 120 грн.
Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.
Ароматна свіжа випічка чекає на вас у вишуканому ресторані Fabius! Поєднуйте ніжний картопляний хліб з ароматними закусками (наприклад, тартарами чи карпачо), гріссіні й чіабату замовляйте до смачних сирів з власної сироварні ресторану. Не забудьте доповнити трапезу вишуканим вином – у ресторані вам із задоволенням підберуть вино відповідно до ваших уподобань.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.
Бюджет: ₴₴₴. Стартери (160 – 590 грн), страви від шефа (310 – 1520 грн), десерти (145 – 980 грн).
Страви: смажений чорний брі з ревенем — 325 грн, тартар з телятини — 280 грн, салат з телятиною фламбе — 265 грн, попкорн із креветок — 490 грн, спрінг-рол з качкою — 330 грн, «Українська трапеза» — 260 грн, філе шотландського лосося в банановому листі — 540 грн, лінгвіні з морепродуктами — 390 грн, Манго Стікі Райс — 295 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: знаходиться в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, паркінг, відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP- зал.
Найсмачніший хліб – лише той, що випекли з турботою та ще теплим подали до столу. У ресторані COIN власноруч готують домашній хліб, аби ще свіжим та хрустким подавати його гостям. Відбірне французьке борошно та закваска лежать в основі чотирьох видів фірмового хліба — пшенично-медового з льоном, солодового з журавлиною, пшеничного зі злаками та гречаного. Також, у закладі готують чіабату та ароматні фокачча. Процес приготування хліба від закваски до випічки триває понад добу, а завжди свіжий його можна замовити щодня у ресторані COIN.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Ігорівська, 5
Бюджет: ₴₴. Закуски (105–195 грн), салати (98–155 грн), основні страви (155–860 грн).
Страви: хліб на заквасці – 35 грн, хліб із цукіні та чеддером, бездріжджовий – 35 грн, солодкий банановий хліб, бездріжджовий – 35 грн, хлібна корзина – 50 грн.
Напої: крафтове пиво Draft – 75 грн/500 мл, крафтове пиво Bottle – 90 грн/330 мл, апельсиновий реш – 75 грн.
Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, страви з птиці, сніданки з 08:00 до 16:00, свіжа паста, хліб та печиво власної випічки, соуси власного виробництва, крафтове пиво, літній майданчик, авторська коктейльна карта, лаконічна винна карта.
М’ясний ресторан «ПТАХА» відкрився на Подолі у червні. За кухню у закладі відповідає Євген Вишневський — співзасновник київського ресторану-мітерії «В ребро». У закладі подають три види хліба – на заквасці, бездріжджовий із цукіні та чеддером та солодкий бездріжджовий банановий хліб. Ви можете замовити хлібний кошик та покуштувати всі три види хліба з зеленим вершковим маслом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 67/7, Хрещатик, 32, вул. Шота Руставелі, 16.
Бюджет: ₴₴. Хліб (25–80 грн), випічка (15–85 грн), холодні сендвічі (85–130 грн).
Страви: пшеничний багет – 25 грн, бородинський – 30 грн, пшеничний хліб на заквасці – 60 грн, тріпл бред на заквасці – 60 грн, український хліб на заквасці – 30 грн.
Напої: еспресо – 30/40 грн, лате – 55/75 грн, трав’яний чай – 40 грн.
Деталі: концептуальні заклади в Києві, стильний сучасний інтер’єр, свіжий хліб і випічка, ранні сніданки, що подають увесь день, випічка за авторськими рецептами, формат take away.
В «Хлебном» гості замовляють свіжоспечений духмяний хліб, пиріжки, булочки, хрусткі круасани та різноманітні сендвічі. Нещодавно відкрилась третя локація «Хлебный» – на Шота Руставелі. До закладів «Хлебный» можна завітати на ранній сніданок чи прихопити випічку та каву з собою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Верхній Вал, 28.
Бюджет: ₴₴₴. Бургери (220–265 грн), салати (145–315 грн), десерти (55–145 грн).
Страви: класичний бургер – 220 грн, бургер з індичкою – 220 грн, бургер з креветкою та соусом місо-айолі – 265 грн.
Напої: еспресо – 39 грн, капуорандж – 75 грн, апельсиновий фреш – 90 грн.
Деталі: класичний дайнер, знаходиться на Подолі, американська кухня, заклад мережі «Ресторани Гусовських», концептуальний дизайн, бургери, італійська піца з печі на дровах, содова власного виробництва, вина побокально.
У Liberty Diner, що на Подолі, власноруч випікають булочки бріош для бургерів. У меню ви знайдете 5 бургерів з різноманітними начинками, до яких можна додати ще 2 інгредієнти (на вибір) за бажанням. Бургери тут подають з картоплею фрі або з зеленим салатом та соусом айолі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32, вул. Святошинська, 3а.
Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (89–255 грн), паста і ризото (118–225 грн), десерти (48–136 грн).
Страви: (ціна за 100 г) гречаний – 20 грн, бородинський – 20 грн, солодовий з журавлиною – 20 грн, фугас – 22 грн, фокача з в’яленими томатами – 20 грн.
Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.
Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківський), пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.
Spezzo — мережа італійських ресторанів, де готують смачну піцу та пасту, а також подають гостям хліб, який випікають у власній пекарні. Ви можете замовити хліб до обраних страв або взяти з собою. Також радимо звернути увагу на домашню пасту (її ви теж можете купити й приготувати вдома) та сири з власної сироварні, що особливо добре смакують з фокача й гріссіні.
Фото: Facebook Fabius, Ресторан COIN, ПТАХА, Хлебный, Liberty Diner, Spezzo
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi