Де пообідати в центрі Києва: бізнес-ланчі липня - PostEat

пошук

Де пообідати в центрі Києва: бізнес-ланчі липня
12-07-2023 0 3296

Де пообідати в центрі Києва, розповідає редакція PostEat. Меню бізнес-ланчів збалансоване і зазвичай включає в себе кілька страв і напій. Це ідеальний варіант для обіду, якщо у вас небагато часу, ви забули прихопити щось з дому або бажаєте поєднати зустріч зі друзями, партнерами чи колегами із обідом. Якщо ви шукаєте заклад в центрі міста для бізнес-ланчу, зверніть увагу на локації з нашої добірки — різноманіття липневих пропозицій дозволить обрати цікаві варіанти для вашого обіду.

Риба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴₴.

Страви (з меню ланчів): уха/крем-суп грибний, салат Мімоза/олів’є з куркою, строганов із кальмара/котлети зі щуки.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Риба Пила» — найрибніший ресторан біля «Палацу Україна» «виловлює» киян та гостей столиці зі стрімкого ритму на бізнес-ланчі. Цього сезону шеф запропонував два варіанти ланчів на вибір — дві страви за 300 гривень або три страви за 400 гривень. Суп, салат та основне — кожен розділ налічує дві страви, а гості можуть створити власну комбінацію за смаком. У будні дні з 12:00 до 15:00. Місце зустрічі на обід незмінне — «Риба Пила» на Великій Васильківській, резерв столу за номером +380688888067. 

Biarritz

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Лесі Українки, 24

Бюджет: ₴₴₴

Страви (з меню ланчів): салат грецький/салат із копченою качкою/салат латук з авокадо, аспарагусом та горіховим соусом, суп із яловичої гомілки з орзо та соусом москатель/суп мінестроне/вершковий суп із сибасом, пакері з ягням у перцевому соусі/тортильйони зі сморчками/котлета рибай із запеченою картоплею.

Деталі: середземноморський ресторан, знаходиться на Печерську, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Сергій Юрчишин, шеф Володимир Болібрух, власна випічка, авторські десерти, raw bar, коктейлі, винна карта, резерв столів.

Ресторан Biarritz запрошує у будні дні на дослідження середземноморських ланчів. Нещодавно шеф-кухар закладу створив меню-конструктор з трьох розділів з трьома стравами. Можна, наприклад, поєднати грецький салат із пакері з ягням у перцевому соусі або обрати салат із копченою качкою, мінестроне та тортильйоні зі сморчками, спробувати ніжний вершковий суп із сибасом після салату з авокадо та аспарагусом під горіховим соусом. Комбінуйте страви за власним бажанням та смаком, ланчі пропонують з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 16:00. Вартість ланчу із двох страв — 450 грн, ланч із трьох страв коштує 550 грн. Резерв столу за номером +380674111188.

BEEF meat & wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Бюджет: ₴₴₴.

Страви (з меню ланчів): стартери: салат з цукіні, спаржею та полуницею, грузинський салат, карпачо з локальних томатів зі страчателою, окрошка, том ям з лососем, ростбіф з томатною сальсою на грилі; основі страви: ньокі з лисичками з сирним соусом, філе дорадо з сезонними овочами, котелта Le Cordon Blue з кролика з пюре, качина ніжка конфі, біфштекс USA з сальсою з манго та пюре з горошка, BEEF кебаб з бабагануш та роті.

Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки, бізнес-ланчі, окрема зала до 50 осіб, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.

BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. В 2023 році BEEF посів 86 місце у світовому рейтингу найкращих м’ясних ресторанів World 101 Best Steak Restaurant. В меню представлені стейки з американської, аргентинської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі parrilla і в дров’яній печі. Пообідати в закладі пропонують різними комбінаціями ланчу — дві страви та напій коштують 450 грн, також можна додавати десерт за 120 грн, келих вина за 190 грн. Серед обідніх новинок: грузинський салат,  салат з локальних томатів зі страчателлою, ньокі з лисичками з сирним соусом, біфштекс USA з сальсою з манго та пюре з горошка.

Boulevard

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Тараса Шевченка, 36А

Бюджет: ₴₴

Страви (з меню ланчів): суп з лососем/грибний крем-суп/картопляно-цибулевий суп; салат зелений з брокколі та ягодами годжі/салат овочевий/салат з гарбузом та полуницею; кордон блю з картоплею фрі/млинці з м’ясом/рататуй; креп сюзет/крем брюле/тарт з вишнею.

Деталі: ресторан-бар французької кухні, знаходиться в центрі міста, інтер’єр у стилі лофт, традиційні французькі страви, бранчі, більше 30 авторських коктейлів, винна карта.

«Бульвар» — це затишний ресторан-бар французької кухні, який знаходиться у серці Києва. У меню ви знайдете традиційні французькі бранчі, широкий вибір закусок та основних страв. Також приємно здивує великий вибір авторських концептуальних коктейлів та якісна винна карта з українськими та французькими винами. Ланчі готують у будні з 13:00 до 16:00, в нього включено ходить 4 страви на вибір із запропонованого меню: перша страва, салат, основна страва та десерт. Вартість ланчу 300 грн.

G.Forte Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 19-21

Бюджет: ₴₴.

Страви: дві страви на вибір — 209 грн, три страви на вибір — 276 грн.

Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, моцарела бар, велика винна карта, великий вибір шампанського, резерв столів.

G.Forte — ресторан в центр міста із затишним інтер’єром та італійськими стравами в БЦ «Леонардо». В меню ви знайдете італійську класику, піцу, пасту, десерти, щодня на гостей чекають бранчі. Ланчі в G.Forte можна скуштувати кожного дня з 12:00 до 16:00 — гостям пропонують дві або три страви на вибір. Це можу бути салат Цезар з куркою або салат з буряком та козячим сиром, курячий бульйон або грибний крем-суп, паста з телятиною та овочами або курча бебі з картоплею.

BARVY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви (з меню ланчів): традиційний червоний український борщ з квасолею/зелений борщ зі сметаною/окрошка; салат цезар з куркою су-від/салат овочевий/салат зелений з йогуртовою заправкою; котлета по-київськи з в’яленими томатами та картопляним пюре/рибна котлета з булгуром та шпинатним соусом/шашлик зі свинини з молодою картоплею та соусом сацебелі.

Деталі: сучасна українська кухня, спеціалітети в меню, страви на грилі, формат take away, авторська карта напоїв, доставка.

BARVY — ресторан сучасної української кухні на Печерську, який гармонійно об’єднує гастрономічний та арт-простори. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні, спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. Обіднє меню діє в ресторані щобудня з 12:00 до 15:00: ви можете обрати дві страви за 245 грн, три страви за 285 грн. До обіду можна додати келих вина за 100 грн.

Головна фото: Biarritz

Фото: Facebook «Риба Пила», Biarritz, BEEF meat & wine, Boulevard, G.Forte Restaurant, BARVY.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi