Де провести День Валентина у Києві: ресторани з романтичним настроєм та італійськими стравами - PostEat

пошук

Де провести День Валентина у Києві: ресторани з романтичним настроєм та італійськими стравами
06-02-2025 0 4380


Редакці PostEat шукала, де провести День Валентина у Києві. Кохання, як і гарна італійська кухня, заслуговує на особливу атмосферу. Якщо ви плануєте куди піти на день закоханих в Києві та хочете провести незабутнє побачення — ми знайшли для вас особливі ресторани з італійським шармом та романтичною атмосферою.

Spezzo | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: піца пера б’янка — 295 грн, салат з буратою, печеним перцем та руколою — 289 грн, тартар із креветок, авокадо та легкими нотками васабі — 275 грн, равіолі з креветкою, сиром рікотта та шпинатом — 355 грн.

Деталі: У ресторанах Spezzo готуються до особливого вечора, присвяченого Дню закоханих. 14 лютого тут пануватиме атмосфера романтики: на гостей чекатиме welcome drink, ідеальний музичний супровід для вашого незабутнього побачення та комплімент від шефа — романтичний десерт. 

В ресторані на Русанівській набережній музична програма починається о 19:00. А на Святошино live music лунатиме з 18:30. Завітайте до Spezzo та подаруйте собі і коханій людині незабутні моменти у теплій атмосфері, наповненій смаком, музикою та коханням. 

Забронювати столик можна за номерами: +380504223798 (Русанівська набережна, 8), +380503883801 (Святошинська, 3а).

Capuleti | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Євгена Коновальця, 36-В

Години роботи: щодня 09:00-22:00

Дещо з меню: бурата з перцями-гриль та томатами — 620 грн,тальятеле з телятиною і в’яленим томатом — 645 грн, ризото з лісовими грибами — 469 грн, піца з гарбузом та горгонзолою — 380 грн.

Деталі: Capuleti — це куточок справжньої Італії на Печерську. Привітність італійської сім’ї, веселий настрій і кулінарна неповторність по-італійськи відчуваються у кожній страві. Тут готують сніданки, вишукані страви з морських делікатесів, неаполітанську піцу на тонкому тісті, пасту власного виробництва і незвичайні десерти.

San Valentino — найромантичніший вечір року у Capuleti. Чарівна жива музика від ICEKRISTA, келихи з prosecco та вином, романтична фотозона, найсмачніша італійська гастрономія та атмосфера справжнього кохання. Запрошуйте свою другу половинку 14 лютого о 19:00 та зізнавайтеся у коханні по-італійськи, попередньо бронюйте столик за номером +380503377288.

Saxagansky | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Саксаганського, 83

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Дещо з меню: тартар з телятини — 390 грн, равіолі з качкою та соусом з лісових грибів — 270 грн, котлета з цесарки з картопляно-морквяним мусом та сирним соусом — 240 грн.

Деталі: Італійський ресторан Saxagansky знаходиться в центрі столиці. У вишуканому інтер’єрі тут подають авторські страви від досвідченого бренд-шефа. В ресторані на вас чекають класичні та авторські закуски, паста та ризото власного виробництва, вишукані основні страви з м’яса і риби та спеціальні страви від шефа.

Valentine’s Day в італійському ресторані Saxagansky розпочнеться о 18:00 — на гостей чекатимуть live music від неперевершеної Tanya Shelest, особливі страви від шефа, вишукані десерти, зізнання в почуттях та сяйво у ваших очах — романтична атмосфера, від якої перехоплює подих! Дарують усім дівчатам комплімент від шеф — кондитера. Бронюйте столик за номером +380673008383.

Vero Vero | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Іллінська, 18

Години роботи: щодня 08:00-23:00

Дещо з меню: страчатела з томатами — 475 грн, панцанела з креветками — 595 грн, равіолі з кроликом, шавлія — 455 грн, м’ясна піца з салямі Contadino, панчета — 495 грн.

Деталі: Vero Vero — затишний ресторан мережі закладів La Famiglia на Подолі з картою Chianti, що налічує понад 40 позицій. В теплу пору року він славиться мальовничою терасою біля Ільїнської церкви з міським фонтаном, а взимку нагадує затишну традиційну італійську тратторію. У меню ви знайдете домашню пасту, ризото, піцу, великий вибір свіжої італійської моцарели та антипасті до неї, різноманіття десертів. Саме у Vero Vero ви зможете організувати для коханої людини особливе побачення — вишукані італійські страви, ідеальний супровід живої музики та мерехтіння свічок перетворять цей вечір на справжнє свято почуттів.

Mario | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 14

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: тартар з лосося та авокадо — 660 грн, вітело тонато — 420 грн, салат з тунцем та томатами — 560 грн, ризото неро з креветками, лососем та гребінцями — 740 грн.

Деталі: Mario Restaurant — це італійський ресторан з багаторічною історією. Знаходиться ресторан в старовинному особняку XIX століття неподалік від столичного Ботанічного саду ім. О. Фоміна та затишного парку імені Шевченка. В закладі поєднали атмосферу класичного ресторану преміум-класу та відпочинок в караоке. Це гарне місце для зустрічей з друзями, романтичних побачень та сімейних вечорів з delizioso італійською кухнею та авторськими cocktails — саме тому встигніть забронювати столик на 14 лютого і розділити особливий вечір з коханою людиною. Бронювання столу за номером +380682990909.

Si | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Прорізна, 20

Години роботи: пн-пт 10:00-22:00, сб-нд 09:00-22:00

Дещо з меню: тартар з підв’яленої яловичини на обсмаженій бріоші — 375 грн, салат з котолетою, соусом цезар та пармезаном — 345 грн, равіолі з фореллю та креветкою — 455 грн, ванільно лемонграсова пана-кота — 335 грн.

Деталі: Ресторан італійської кухні Si знаходиться в центрі Києва. Родзинками в інтерʼєрі закладу стали вінтажні елементи з міських барахолок в поєднанні з сучасним інтерʼєром. Бренд-шефом ресторану — Олександр Цвігун, працюючи над меню, команда сфокусувалась на тому, що в ресторані «має бути якісна та смачна їжа за доступними цінами». Вся паста в Si власного виробництва, а тісто на піцу ферментується 72 години і запікається в печі. 14 лютого всіх гостей чекає щось особливе від ресторану — якщо заінтриговані, то забронювати столик можна за номером +380950081647.

Головна фото: Jep Gambardella

Фото: Facebook/Instagram Spezzo, Capuleti, Saxagansky, Vero Vero, Mario, Si.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi