пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat продовжує пошук ресторанів, щоб ви знали про локації, де провести новорічний корпоратив. Ми підібрали 5 цікавих локацій для новорічного корпоративу в Києві, що підійдуть для будь-якого формату святкування: розповідаємо про всі деталі, на яку кількість гостей розраховані зали та про різноманіття страв та напоїв.
У сьогоднішньому огляді читайте про вишуканий французький ресторан із атмосферою паризької передноворічної магії, італійський ресторан-тратторію з авторськими світильниками і стилізованою ліпниною, двоповерховий ресторан середземноморської кухні з неймовірним вибором морепродуктів, ресторан української кухні на воді з багаторічною історією і відмінною картою сала та дизайнерський ресторан сучасної китайської кухні зі справжньою качкою по-пекінськи.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Князів Острозьких, 44
Бюджет: ₴₴
Страви: равлики горгондзола – 310 грн, салат з теплою перепілкою, гриби, кунжут – 470 грн, тартар лосось, огірок, шисо соус – 460 грн, запечений камамбер, трюфельна паста – 390 грн, качка конфі, гриби, ягідний соус – 650 грн, крем-брюле – 230 грн.
Деталі: ресторан французької кухні, знаходиться в центрі міста, авторські страви, стильний інтер’єр, сніданки (пн-пт з 12:00 до 15:00, сб-нд з 11:00 до 15:00), власна випічка, спеціалітети, авторські коктейлі, резерв столів.
Ресторан Frou Frou відкрив сезон передноворічних святкувань. Frou Frou занурює гостей у справжню паризьку передноворічну магію. Просторі зали, залиті лагідним світлом, підійдуть до святкування у форматі фуршет. А овальна зала дозволить провести приватний захід. На вас чекають страви від шефа у французькому стилі, уважне обслуговування та новорічні декорації. Кожен куток — справжня фотозона. Радимо не відкладати бронювання, адже вільних дат все менше. Деталі за телефоном +380673333673.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Є. Коновальця, 36в
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: брускета чотири сира з грушею – 220 грн, салат з мʼясом качки та імбирно-яблучною заправкою – 370 грн, філе лосося з броколі та томатами – 540 грн, орзо у підкопченому вершковому соусі з креветками – 420 грн.
Деталі: італійська кухня, сніданки, кілька зал, страви на грилі, велика винна карта, паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитяче меню, жива музика, резерв столів.
Montecchi Capuleti — ресторан-траторія, який поєднує домашню і високу італійську кухні. Заклад розділений на дві зали: траторію Capuleti зі зрозумілими домашніми стравами і ресторан Montecchi – з кухнею для особливих нагод. Оригінальний інтер’єр закладу доповнений автентичними італійським декором, авторськими світильниками і стилізованою ліпниною. В меню Montecchi Capuleti — вишукані страви з морських делікатесів, класична неаполітанська піца на тонкому тісті, паста власного виробництва і незвичайні десерти. Вишукана гастрономія додасть шарму вечору, а спокійна та дружня атмосфера перетворить свято на невеличку подорож Італією. Замовити банкет та обговорити деталі можна за телефоном +380503377288.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Січових Стрільців, 20
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: тартар із дорадо з трюфельним соусом та гуакамоле – 550 грн, вугор з горіховим соусом, подається в авокадо з червоною ікрою – 665 грн, салат з креветками, томатами, авокадо та кедровим горіхом, заправлений баклажановим соусом – 535 грн, папарделе зі зморшками у вершковому соусі – 555 грн.
Деталі: двоповерховий ресторан, шеф Виктор Тимчишин, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі.
Alaska Kyiv — ресторан преміумкласу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ви можете відсвяткувати особливу подію в основній залі на першому поверсі з величезними вітражними вікнами, запросивши до 40 гостей (без закриття ресторану), або розміститись на другому поверсі вздовж балкона (до 30 гостей). Для камерного банкету підійде VIP-зала на другому поверсі, де комфортно розмістяться до 14 гостей. Також можна орендувати для свята увесь ресторан, який максимально може розмістити на банкеті до 120 гостей (до 300 у форматі фуршету). Деталі за телефоном +380995213777, +380995223777.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а
Бюджет: ₴₴.
Страви: форшмак з хрумкою грінкою – 225 грн, фермерські сири з Прикарпаття – 470 грн, вареники з окунем, ікрою форелі та мусом з пастернаку – 395 грн, перепілка з морквяним пюре та фундуком – 565 грн.
Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, страви на мангалі, сезонне меню, майстер-класи для дорослих і дітей, страви від шеф-кухаря.
Ресторан «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. В меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України. В ресторані є кілька зал для особливих подій. Зала «Степова» розрахована на 10 гостей, уособлює центральну та східну Україну. Невеличкі зали «Гетьманська» та «Панська» (по 7 гостей) відрізняються стриманим оздобленням. ). Деталі за телефоном +380677142841.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 14
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: дiмсам з креветками у прозорому тісті – 337 грн, зелений овочевий салат з теплою маринованою телятиною – 358 грн, бебі восьминоги з м’ятою, чилі перцем та імбиром – 457 грн, яловичина wok з монгольським соусом – 528 грн.
Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.
BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, який знаходиться в центрі Києва. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних зал панорамними вікнами. У ресторані BAO • Modern Chinese Cuisine є зал для приватних зустрічей. Затишну атмосферу в залі забезпечують біо-камін, зручні крісла та делікатне освітлення. Для новорічного корпоративу пропонують вишукані азійські страви, неймовірну атмосферу, стильні ді-джей сети та велику колекцію різноманітних напоїв. При бронюванні від 10 гостей діє спеціальна ціна на алкоголь. За детальною інформацією звертайтесь за номером +380676939898.
Головна фото: FROU FROU
Фото: Facebook FROU FROU, Montecchi Capuleti, Alaska, «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі», BAO • Modern Chinese Cuisine.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi