Де відсвяткувати особливе свято в національному стилі: улюблені страви та рідний серцю колорит - PostEat

пошук

Де відсвяткувати особливе свято в національному стилі: улюблені страви та рідний серцю колорит
01-07-2024 0 830


Святкування подій завжди було важливою частиною української культури, сповненою традицій, музики, танців та національних страв. Якщо ви хочете організувати свято, яке відобразить багатство української спадщини, ми підготували для вас добірку українських ресторанів, де можна відчути справжній український колорит — тут ви знайдете все, що потрібно для незабутнього святкування в українському стилі.

Тарас | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Берестейський, 84Б

Години роботи: щодня 11:0-22:00

Бюджет: салати від 165 грн, основні страви від 168 грн, десерти від 126 грн.

Дещо з меню: домашній печінковий паштет — 136 грн, закарпатський бограч — 160 грн, жульєн курячий в млинцях — 149 грн, деруни з грибами — 145 грн, фірмові ребра від «Тараса» — 330 грн.

Деталі: Ресторан «Тарас» — це ресторан української автентичності та сімейного затишку на Нивках, який зустрічає гостей вже 16 років поспіль. Смачна національна кухня, вигідні фуршетні пропозиції та обслуговування на вищому рівні — ідеальне місце для святкування будь-якої важливої для вас події. В меню представлені популярні класичні українські страви, а також українські страви з локальних продуктів у сучасній інтерпретації. У вашому розпорядженні невеликий банкетний зал для камерного святкування на 20 осіб або зал для масштабної події на 200 гостей.

О’Панас | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Терещенківська, 10

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Бюджет: салати від 175 грн, основні страви від 250 грн, десерти від 160 грн.

Дещо з меню: асорті карпатських сирів — 414 грн, лизень телячий з хроном — 272 грн, вареники з вишнею — 188 грн, голубці з домашньою сметаною — 215 грн, бограч гуцульський — 215 грн.

Деталі: «О’Панас» — столичний ресторан української кухні в парку ім. Тараса Шевченка. Інтер’єр, виконаний в українському стилі з елементами українського бароко, дозволяє повністю зануритися в національну атмосферу. Ресторан може комфортно розмістити до 120 гостей у залі на першому поверсі — це велике і просторе приміщення з вікнами по периметру дозволяє насолоджуватися краєвидами прекрасного парку в будь-яку пору року. Найзатишнішим місцем ресторану є поверх під солом’яною стріхою, де є зал на 40 гостей, який користується популярністю для вечерь у сімейному колі і приватних святкувань. У меню ресторану «О’Панас» – класичні та авторські страви української кухні.

Царське Село | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лаврська, 22 (біля Києво-Печерської Лаври)

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Бюджет: салати від 265 грн, основні страви від 350 грн, десерти від 155 грн.

Дещо з меню: салат з козиним сиром, печеним буряком, зеленню та ягодами лохини — 270 грн, рулет з домашньої курки зі шпинатом та морквою — 155 грн/100 г, бендерики з телятиною з грибною підливою — 375 грн, смажена молочна телятина на подушці зі шпинату та вершків з бальзамічною карамеллю — 565 грн.

Деталі: Ресторан «Царське село» є одним з перших ресторанів української кухні в Києві. В стінах закладу відчувається багатостолітня сила українського духу, доповнена щирою гостинністю та затишком. Команда ресторану має великий досвід в організації великих банкетів та камерних свят — вам порадять кращий зал та розсадку, допоможуть скласти оптимальне меню та підібрати напої, врахують усі ваші побажання та навіть приготують будь-які страви не з меню за спеціальним замовленням.

В основному «Українському» залі ресторану просторо, там можуть розміститись до 50 гостей. Над основним залом є невелике «Горище» просто під стріхою, де можна влаштуватись окремою компанією. Також в ресторані є камерна «Винна» зала з каміном для 25 гостей та окремий будиночок «ВІП хата» з власним входом для приватних зустрічей на 20-25 гостей. Також можна обрати стіл на оновлений великій літній терасі — тут справжня стріха та плетені світильники, неймовірно гарні художні розписи на великій печі і приємний затінок у спекотний день. Перед закладом є власна парковка, тож проблем де залишити авто у вас не буде.

Первак | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рогнідинська, 2

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Бюджет: салати від 139 грн, основні страви від 295 грн, десерти від 139 грн.

Дещо з меню: форшмак з оселедця з житнім хлібом — 129 грн, сет з п’яти видів сала — 298 грн, язик телячий з печерицями та сиром в млинцях — 148 грн, кролик запечений у вершковому соусі з лісовими грибами — 356 грн.

Деталі: Концептуальна ресторація «Первак» пригощає гостей стравами традиційної української кухні майже 20 років. У ресторані 8 зал з унікальними інтер’єрами, кожна з яких присвячена історичній місцевості Києва та Львова. В інтер’єрі закладу безліч цікавого декору, що відображає український колорит. Зал «Питна Аптека» виконаний в стилі затишного бару з купою домашніх настоянок, а зал «Бібліотека» — це про атмосферу української історії, особливого шарму додають старовинні книги, хитромудрий камін та портрети на стінах. Зала «Старий Львів» подарує подорож до центру старого Львова з затишними столиками, розписами на стелі і маленькими віконцями, які передають дух давніх часів.

Українські страви | Facebook

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Відрадний, 22

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Бюджет: салати від 119 грн, основні страви від 160 грн, десерти від 85 грн.

Дещо з меню: ковбаса домашня з дерунами та шкварками — 295 грн, салат з рожевим тунцем і полуницею — 386 грн, печеня по-домашньому — 270 грн, кролик у соусі — 465 грн.

Деталі: Концепція ресторану «Українські Страви» побудована навколо української кухні, обрядів і побуту. Національна українська гастрономія презентована тут у сучасному прочитанні. Інтер’єр ресторану виконано в стилістиці української хати: дерев’яна стеля, мощена підлога, різьблені дерев’яні полиці, вишиті скатертини. Меню ресторану «Українські Страви» містить близько семисот страв національної кухні.

Диканька | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андрія Малишка, 4А

Години роботи: щодня 12:00-22:00

Бюджет: салати від 162 грн, основні страви від 235 грн, десерти від 185 грн.

Дещо з меню: оселедець з цибулею та картоплею — 128 грн, язик, запечений з грибочками та сиром — 282 грн, крученики з чорносливом та грибами — 288 грн, форель річкова по-закарпатськи — 210 грн/100 г.

Деталі: Ресторанний комплекс Диканька на Дарниці вже 20 років зустрічає гостей стравами української та європейської кухні, за час роботи в ресторані організували більше 1000 святкових подій. Великий зал “Диканька”, зонований окремими будиночками в традиційному українському стилі, створений за мотивами відомої книги Миколи Гоголя. В окремих будиночках залу можуть розміститися невеликі компанії від 6 до 20 гостей, максимальна посадка — 120 гостей. Також є затишний зал “Корчма” для компанії до 30 осіб з окремим виходом на терасу.

Головна фото: Царське Село

Фото: Facebook/Instagram Тарас, О’Панас, Царське Село, Первак, Українські страви, Диканька.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi