День Народження з гастрошиком: ресторани Києва з вишуканим меню - PostEat
День Народження з гастрошиком: ресторани Києва з вишуканим меню
09-04-2025 0 741


Тут усе — від стейків до капусти з місо-кремом: якщо у вас скоро День Народження й хочеться святкувати не «десь там», а зі смаком, стилем і вау-ефектом — ця добірка саме для вас. Ми зібрали ресторани Києва для святкування Дня Народження, де є все: вишукане меню, атмосфера «як у кіно», коктейлі, що залітають в сторіз, і сервіc, який викликає позитив.

Хочете відсвяткувати День Народження в ресторані Києва з гастрономічним шиком? Шукаєте ресторани для святкування з друзями чи стильний ресторан для Дня Народження з тортом і шампанським? Ми знайшли варіанти для будь-якого формату — від камерної вечері до тусовки на 30 людей. Відсвяткувати красиво — легко. Головне — обрати місце зі смаком. І ми вже зробили це за вас. 

Бути Sofie

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 24 (на території заповідника «Софія Київська»)

Години роботи: Пн — 11:00-22:00; Вт–Нд: 09:00-22:00

Тел: (096) 038 42 56

Бути Sofie — це не просто ресторан, а справжня вітальня зі своєю поетичною душею прямо в серці старого Києва. Тут легко уявити себе на паризькому балконі з келихом ігристого — настільки естетично все довкола. Заклад розташований у будівлі XVIII століття, і ця історія не просто для декору: дубовий паркет, кахельна піч початку ХХ століття, антикварні меблі, дзеркала й картини створюють неймовірний вайб.

Це місце, де жива музика поєднується з ароматами сучасної київської кухні і кожна страва в ньому має характер. Тут вишукано, камерно, красиво — ідеально для особливого вечора, побачення чи коли хочеться тиші, стилю й гарної їжі.

А ще «Бути Sofie» — одне з найатмосферніших місць у місті для святкування дня народження. Тепла атмосфера, інтер’єр з історією, сервіс на рівні й меню, що справді дивує — усе, щоб зробити вашу особливу дату по-справжньому незабутньою.

Для тих, хто любить slow living, натхнення у деталях і свій келих вина — це must visit.

Belkin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Берестейский, 40

Години роботи: щодня з 11:00 до 22:00,

Організувати подію: за телефоном 096 888 64 88

У меню: стейк Рібай au poivre (500 г, 1890 грн), каре косулі з соусом Pine XO (300 г, 1570 грн), пряна яловича щока з карамелізованою бейбі морквою (320 г, 675 грн), шотландський лосось з соусом Трініті-берблан (360 г, 945 грн), качина ніжка в квасовій глазурі (280 г, 825 грн), Нобу палтус з чорним рисом (300 г, 835 грн), а також вегетаріанський стейк з молодої капусти з місо-кремом (270 г, 485 грн).

Belkin — сучасне гастро-місце з легкою французькою атмосферою, заховане просто в зеленому серці київського парку. Простір для затишних моментів, гучних святкувань і щоденних радостей.

Ресторан, куди чудово прийти великою родиною на обід, зібрати друзів на весілля мрії чи просто забігти на 20 хвилин за ідеальною кавою й витонченим десертом. У меню — мікс гастрономічного задоволення: від вишуканих основних страв і креативних закусок до легкої зелені, неаполітанської піци з дров’яної печі та авторських десертів від шеф-кондитерки Анастасії Степанової. І це ще не все: простір Belkin постійно оживає — тут проходять дитячі майстер-класи, музичні вечори, лекції, арт-виставки і навіть масштабні вінтажні маркети. Це ресторан, де кожен день може стати подією.

І якщо ви плануєте день народження — це саме той заклад. Тут кожна деталь продумана: від візуальної естетики до рівня кухні. Тут кілька залів на вибір: «Париж» — просторий та урочистий, вміщує до 50 осіб на банкет або 120 на фуршет, «Рояль» — камерний і затишний до 30 гостей, «Пейзажний зал» — з живими ліанами й прозорим дахом, ідеальний для красивих фото, та «Оранжерея» — атмосферне місце на 30 осіб, щоб відчути себе як у фільмі про вечері під лимонними деревами.

Чудове місце для святкування дня народження, де буде не просто краса, а настрій, і ще й справді смачно — Belkin стане ідеальним вибором. Святкування залишить після себе не просто фото, а спогади.

Селям 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 35

Години роботи: Пн–Нд: 12:00 – 23:00

Кілька гастро-шедеврів від шефа: Стейк рібай — 1100 грн / 350 г. Подається з соусом деміглас, маринованим буряком і ферментованим мадагаскарським перцем. Філе-міньйон — 850 грн / 250 г. З тим же фірмовим соусом деміглас, але з маринованим фенхелем і тим самим мадагаскарським перцем. Гомілка ягняти з кус-кусом — 1050 грн.

Це той самий формат, де і про традиції не забудете, і зможете святкувати День Народження на максимум — із вогнем, напоями та ароматним хлібом, щойно з дров’яної печі. Двоповерховий простір у піщано-теплих тонах, виглядає як moodboard Pinterest’а: натуральні кольори, жива зелень, затишок без пафосу. Ідеально для святкування у форматі «свято для своїх», але з настроєм модного гастрохаусу. 4 приватні банкетні зали, індивідуальний підхід в підборі меню та вина, cork fee. 

Меню в «Селям» — це мікс кримськотатарської класики і авторських подач. Тут смажать шашлики на мангалі з ягняти, курки, телятини, а ще готують фірмовий Бахчисарайський шашлик з тонким прошарком жиру. Любите тісто? Тут його багато: катлама, янтики, чібереки — хрумкі, гарячі, ідеальні до келиха вина або коктейлю.

Для святкового столу на День народження з гастрономічним вайбом — ідеальний варіант — великий стіл із закусками в стилі східного мезе. Почати варто з великого сету закусок (460 г / 800₴) — чирші, хайдарі, мариновані чері, тарамасалата, хумус, муаммара, бабагануш та оливки. Якщо гості фанати оливок — беріть окремо сет із оливок (150 г / 275₴): там і лігурійські зелені, і каламата, і в’ялені.  Ці закуски створюють багатий гастрономічний сет для святкового столу — від ідеально збалансованих смаків до креативної сучасної подачі. Такий формат ідеально підходить для Дня Народження з гастрошиком у модному і затишному ресторані.

В Selam День Народження перетворюється на подію, яку хочеться зберегти в каруселі сторіс: трохи Сходу, трохи Києва, максимум смаку і шарму.

NĂM•VIETNAMESE RESTAURANT

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 48

Телефон: +380 (96) 758 58 58

Час роботи: 12:00 — 23:00

NĂM — це стильний в’єтнамський ресторан від шефа Ектора Хіменеса-Браво прямо в центрі Києва. Інтер’єр тут — це поєднання в’єтнамських та французьких традицій, наче колоніальна вілла з атмосферою тропічного раю. Тут є амфітеатр з фресками, бар із авторськими коктейлями і затишний зал для камерних подій або приватних свят. А для тих, хто любить унікальні деталі — 300-річні двері з в’єтнамського палацу.

Ресторан ідеально підходить для святкування Дня народження чи будь-якої іншої важливої події. Простір для банкетів вміщує до 50 осіб — крута атмосфера та гастрономічні шедеври зроблять ваш день особливим.

MONPARK 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 23А

Години роботи: щодня 10:00 — 22:00

MONPARK — місце, яке хочеться зберегти у вибране. Сучасна гастрономія без пафосу, зате зі смаком. Страви — збалансовані між знайомим комфортом і креативною подачею, коктейлі — під настрій. Простір — стильний, зелений, затишний. Ідеально, щоб зустрітись з друзями або відзначити щось особливе. Тут про вас дбають. Команда MONPARK — з тих, хто щиро любить свою справу. Шефи готують з натхненням, бармени міксують з характером, а кожна деталь — продумана, щоб вам було смачно й приємно.

Святкуєте день народження? У нас для вас — знижка 20% на весь чек. Пропозиція діє за 7 днів до, у сам день народження і ще 7 днів після. Просто покажіть документ або профіль у «Дії» — і насолоджуйтесь святом без зайвих витрат.

У MONPARK день народження — не просто дата, це настрій, який створюють разом із вами. І хоч би який формат ви обрали — тиха вечеря чи гучна вечірка — тут підтримають атмосферу.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців 82

Час роботи: 08:00 — 23:00

Vino e Cucina —  італійський ресторан, який отримав 2 келихи від Wine Spectator та 2 виделки Gambero Rosso. Це ідеальне місце для святкування Дня народження. Тут є все: три поверхи з атмосферними залами, дров’яна піч, енотека з сирною кімнатою, а також смачні страви з органічних продуктів. У закладі проводяться вечори з живою музикою, є дитяча анімація та окрема тераса для відпочинку.

Також можна замовити сніданки, доставка, take away, резервація столів, сезонне меню та вина за цінами бутика. Відмінний варіант для приватних подій — тут є все для комфортного святкування з родиною та друзями. 

Фото: всі заклади з добірки 

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi