пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Де святкувати День народження в Києві? Скільки разів ми всі себе про це запитували. Проте в Києві кожен день народження — це шанс зробити собі свято на повну, тож чому б не зробити його ще й смачним?
Ми зібрали для вас найатмосферніші ресторани Києва, де замість звичних тостів — келих ідеального вина, замість простого салату — равіолі з цікавими начинкми чи качка по-гонконгськи, а замість нудних “днівнароджень” — справжня гастрономічна магія. Тут святкують із настроєм, стилем і відчуттям, що життя — смачне.
Обирайте місце, запрошуйте друзів і влаштовуйте день, який хочеться запам’ятати.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Лесі Українки, 24
Години роботи: Пн–Нд | 12:00–23:00
Biarritz – це гастрономічна подорож по південних берегах, шеф-кухар об’єднал найяскравіші смакові акценти в меню. Тут ви знайдете французьку фуа-гра, дикий сибас та грецьку фету, а також лангустинів. Меню вражає як пряними стравами, так і легкими, свіжими смаками.
Ресторан розташований у серці Київа, де південний вітер і відмінний сервіс дарують атмосферу тепла та сонця протягом всього року.
Biarritz ідеально підходить для святкування дня народження: вміщує до 75 гостей, а для фуршетів – до 100 осіб. Авторські десерти з шоу-подачею та авторські коктейлі від бренд-бармена Віктора Кочетова дарують святу особливу магію. Відчуйте гастрономічний захват і створіть незабутні моменти у Biarritz.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Січових Стрільців, 20
Місце, де хочеться святкувати — La Maison. Ресторан мережі La Famiglia, що зайняв простір колишньої «Аляски» — тепер із новим вайбом. Тут поєднали елегантність великого міста, авторську гастрономію та настрій, який чудово підходить для ідеального дня народження.
Вечір у La Maison: сонце пробивається крізь великі панорамні вікна, столи сервірують зі смаком, у повітрі — легка електроніка, Nu-disco та Balearic, а в руках — келих ідеального шампанського або авторського коктейлю. Поруч — близькі, сміх, легкість, святковий настрій. Все звучить як сценарій твого наступного святкування? Так і є.
Меню — це гастро-подорож Середземномор’ям і Азією. Азійська частина меню — це паназійська класика в авторській подачі: роли, вонтони, темпура, гедза та страви на робата грилі. А якщо хочете щось справді особливе — тут готують качку за гонконгським рецептом.
А ще — французька класика. Усе це під авторські коктейлі, цікаву винну карту (від вінтажів до легендарного шампанського) і з ідеальним сервісом.
La Maison — це про стиль, смак і легкість. Атмосфера, в якій День народження запам’ятається надовго. Просто обирайте сукню чи сорочку в стилі smart & elegant, забронюте стіл — і святкуйте красиво.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Прорізна, 20
В серці Києва, біля Золотих воріт, є ресторан Si — для тих, хто любить життя, їжу й атмосферу, де хочеться святкувати. Тут ніби постійний день народження — з усмішками, келихами просекко, ароматом піци з печі й теплими розмовами за столом. У Si пропонують завжди казати «так» — хорошому настрою, добрій каві, сервісу та, звісно, неймовірно смачним стравам.
За кухню відповідає Олександр Цвігун — той самий, що керує гастрономічною магією у львівських «Мрійниках». Тепер він і в Києві — з тією ж філософією: щиро, смачно, без завищених чеків, але з великою увагою до деталей. Тут не доводять, а просто показують: круту їжу можна подати легко, не роблячи з цього події для обраних.
Меню в Si — це мікс класики та неочікуваних поворотів – авторські страви від шефа. Пасту тут готують самі, піца тягнеться ідеально, бо тісто ферментують аж 72 години. Є супи, салати, закуски, десерти — все, щоб святкувати на повну.
І якщо День народження на носі, то Si ідеально підходить, щоб зібрати компанію й провести цей день саме так, як хочете: зі смачним вином і авторськими коктейлями або смачним вином.
А інтер’єр — ще один герой цієї історії. Сучасний, живий, кольоровий. Si — це не просто ресторан, це простір, де хочеться святкувати життя. Ідеальне місце для твого наступного Дня народження.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Адреса: Бессарабська площа, 5
Київ, сонце, легкий вітерець, келих аперолю — ідеальний настрій вже тут. А тепер уявіть усе це ще й з панорамним видом на центр міста. Це — «Галушка», сучасний український ресторан з душевною атмосферою, де кожен сантиметр наповнений смаком, теплом і легкістю.
Тут зібрали все найкраще з української кухні, зокрема в меню: з печінкою та беконом – саме після куштування цих галушок народилася ідея відкрити пам’ятник галушці у Полтаві; салат з качиною грудкою та яблуком; деруни з одеським лососем; пательня зі свининою та білим грибами; стейк з яловичини Рибай з кукурудзой на грилі.
Якщо ви іменинник — тут дарують десерти, а також роблять знижки на святкування. Все уточнюйте в закладі.
У п’ятницю та суботу — жива музика, яка додає вечорам у «Галушці» ще більше магії. Можна просто зависнути на терасі з келихом, спостерігаючи, як місто загоряється вогнями — і відчути, що життя прекрасне.
«Галушка» — це про смачну їжу, красиву подачу, сучасну українську кухню, щирість і кайф. Тут зустрічаються друзі, народжуються історії, і просто добре бути. Заходьте. Святкуйте. Насолоджуйтесь.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Тарасівська, 29/50
«Бістро Пекаря» — місце, де День народження перетворюється на свято смаку, тепла і трошки магії. Головна особливість – це італійські нотки в меню.
У центрі Києва, на затишній Тарасівській, на вас чекає бістро з душею — італійський характер, аргентинський гриль і українська щирість злились тут в ідеальний мікс для вашого святкування.
На тарілках — гастрорадість: яловичий тартар, що тане в роті (465 грн), салат лардон з креветками — соковитий і хрумкий (465 грн); качка з маринованими сливами — наче створена для свят (1850 грн); філе морського окуня з оливками — легке, з італійським акцентом (510 грн).
І, звісно, власна пекарня з широким асортиментом випічки, піца й паста — для повного гастрощастя.
А тепер — головне! У «Бістро Пекаря» все продумано до дрібниць, аби ваш День народження став незабутнім — атмосферні зали зі святковим сервіруванням, можна замовити меню All INCLUSIVE або самостійно підібрати банкетне меню — щоб не рахувати порції, а просто насолоджуватись, бар — великий вибір якісних вин та цікава коктейльна карта. І головне — турбота про кожну деталь: від музики до десерту.
Фото: всі заклади з добірки
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi