пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Десерт «Павлова» в Києві шукала редакція PostEat. Знаменитий повітряний десерт не перше десятиліття хвилює серця кондитерів і ласунів усього світу — поєднання ніжного безе, вершків і фруктів не залишає байдужим жодного гурмана. Розповідаємо, які варіації десерта «Павлова» в закладах Києва готують столичні шефи — з манго, маракуєю, кокосовим ганашем і апельсиново-імбирним курдом.
Про історію створення десерту і цікаві факти про нього читайте в нашому матеріалі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Воздвиженська, 5-7
Бюджет: ₴₴.
Страви: «Павлова» пряна груша-мак – 120 грн, «Павлова» яблуко-гранат – 120 грн, «Павлова» солона карамель – 110 грн, «Павлова» полуниця-базилік – 110 грн, «Павлова» вишня — гіркий шоколад – 110 грн.
Деталі: кондитерська-ресторан, сніданки, кондитерські вироби ручної роботи, хліб власного приготування, торти на замовлення, candy-bar, оригінальне печиво, паста-бар, тематичні вечори, літня тераса.
Caramel — кондитерська-пекарня на Воздвиженці. Інтер’єр закладу виконаний у світлих тонах, велика вітрина з кондитерськими виробами розміщена в центрі зали. Тут готують святкові торти на замовлення, печиво, тістечка. В кондитерському бутику ви знайдете 15 видів десерту «Павлова»: його готують у вигляді серця, з полуничною меренгою, з мохіто, з солоною карамеллю, з грушею та маком і з виноградом та горгондзололю.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 112
Бюджет: ₴₴.
Страви: десерт «Павлова» – 200 грн.
Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.
«Риба Пила» — рибний ресторан у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. В меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина, а підкреслити смак страв пропонують авторськими лимонадами та коктейлями або келихом вишуканого вина з широкої винної карти. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором. В закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та тераса.
Особливі пропозиції чекають на гостей з понеділка по середу: знижка 20% на смажену рибку в понеділок, ароматні мідії за спеціальною ціною у вівторок, а середа — устрична! Крім того, завжди пропонують завершити трапезу на солодкій ноті, обравши один із десертів меню. Десерт «Павлова» — класика, що заграла новими смаками у «Рибі Пилі». Особливої ніжності додає кокосовий ганаш, а неповторної свіжості — полунично-малиновий соус та свіжі ягоди. До зустрічі!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Паньківська, 20
Бюджет: ₴₴.
Страви: Улюблена Анна Павлова – 215 грн.
Деталі: концептуальний ресторан, входить в групу ресторанів First Line Group, бренд-шеф Володимир Ташаєв, дитяче меню, сніданки, винна карта, паркінг, формат take away, сучасний інтер’єр, підходить для вегетаріанців.
«Любимый дядя» — концептуальний ресторан авторської кухні, де завжди радо зустрічають і смачно годують гостей. З кожним, хто приходить в гості до Дяді, він розділить свої страви і поділиться історіями своїх подорожей. Рецепти страв для меню шукали в кращих ресторанах Ізраїлю, Лівану, Марокко, Греції, Єгипту і Туреччини, отже в ресторані «Любимый дядя» ви можете здійснити справжню гастрономічну подорож. В ресторані гостям пропонують спробувати неймовірно ніжну та повітряну «Улюблену Анну Павлову».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Набережне шосе, 28
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: Павлова з цитрусовими – 135 грн.
Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.
Havana — ресторан сучасної європейської кухні на набережній Дніпра з чудовим краєвидом. Ресторан заворожує стильним інтер’єром з яскравими елементами в декорі та розписом на стінах у тропічному стилі. В меню — різноманітні страви з максимально насиченими і оригінальними смаками. В ресторані готують десерт «Павлова» з цитрусовими — він чудово поєднується з теплими бесідами та авторським чаєм.
Де: вул. Хрещатик, 15/4
Бюджет: ₴₴.
Страви: десерт «Павлова» з маракуйєю – 119 грн.
Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, міський ресторан; комплексні сніданки, винна і коктейльна карти, сезонні коктейлі в меню, паркінг, kids friendly, тераса, резерв столів, формат take away, сніданки, винна карта.
Chicken Kyiv — гастрономічна локація сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, де панує приголомшлива атмосфера. Ресторан відрізняється стилізованим інтер’єром в дусі «радянського модернізму», тематичними стравами, концептуальною музикою і особливим підходом до гостей. В ресторані гостям пропонують спробувати «Павлову» з маракуйєю.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пров. Бородянський, 3
Бюджет: ₴₴.
Страви: «Анна Павлова» кокосова – 80 грн, «Анна Павлова» маракуйя – 80 грн, «Анна Павлова» лимонна – 65 грн.
Деталі: кондитерська-пекарня, кондитерські вироби ручної роботи, торти і пироги, корпоративні подарунки, замовлення онлайн, доставка.
Baker Street bakery — це кондитерська-пекарня, де вручну готують різноманітну випічку і тістечка з найсвіжіших натуральних компонентів. В кондитерській ви можете замовити лимонну «Анну Павлову» або її кокосову чи маракуйєву варіації. Ніжна повітряна меренга та вершковий крем на основі домініканської маракуйї чи меренга з кокосовою стружкою і легкий ожиновий крем — один із найвитонченіших десертів, який тільки могли придумати.
Головна фото: «Риба Пила»
Фото: Facebook Caramel, Риба Пила, Любимый Дядя, Havana, Chicken Kyiv, Baker Street bakery.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi