пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Доставка з преміум-ресторанів Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Відмовлятись від смачних страв з улюблених ресторанна на час карантину немає потреби. Багато столичних закладів організували власну доставку, вже співпрацюють з різними кур’єрськими службами чи відкрили вікна take away.
Починаємо розповідати про доставку з ресторанів Києва, яка дозволить вам менше стояти біля плити та більше часу проводити з рідними за смачною вечерею.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шота Руставелі, 11
Бюджет: ₴₴₴. Стартери (90–880 грн), м’ясо (340–1680 грн), стейки (390–4250 грн).
Страви: класичний бургер – 280 грн, круасан з мигдалем – 70 грн, запечене курча – 360 грн, бургер з індички – 260 грн, ризото з білими грибами – 240 грн.
Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи, барні майстер-класи по міксологіі, дитячі майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.
BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. В меню представлені стейки з американської, іспанської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі parrilla і в дров’яній печі. З 17 березня в BEEF meat & wine працює вікно take away: бургер, чізкейк і багато іншого з меню можна взяти з собою. Також заклад працює з сервісами доставки Uber Eats, Glovo, Raketa. Якщо раптом ці сервіси не поширюються на ваш район, ви можете скористатись власною доставкою ресторану і зробити замовлення на сайті за телефоном +380949289804.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Січових Стрільців, 20
Бюджет: ₴₴₴. Салати (264–745 грн), паста та ризото (248-830 грн), риба і морепродукти (420–3500 грн).
Страви: соте з морепродуктів – 820 грн, баклажан із копченим вугрем і соусом карі – 365 грн, талятеле з телячими щічками – 243 грн, хрустке курча – 395 грн, піца з буратою – 450 грн, радіолі з рикотою та крабом – 675 грн.
Деталі: преміум-ресторан з дистанційним сервісом, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, безконтактний бар, онлайн-караоке, винна карта, авторські коктейлі, розважальна програма в Instagram та Facebook.
Alaska — ресторан, який доставляє свято у ваш дім. В основі меню ресторану — середземноморські страви з найсвіжіших морепродуктів; стравою-флагманом Alaska є королівський краб. В меню ви знайдете страви з риби, в яких збережений первинний смак риби та морепродукти з мінімальною обробкою. Продукти високої якості поєднують з різними соусами, продуктами та готують за рецептами різних кухонь світу. Улюблені страви з ресторану Alaska доставляють у екологічному посуді.Alaska — ресторан, який доставляє свято у ваш дім. В основі меню ресторану — середземноморські страви з найсвіжіших морепродуктів; стравою-флагманом Alaska є королівський краб. В меню ви знайдете страви з риби, в яких збережений первинний смак риби та морепродукти з мінімальною обробкою. Продукти високої якості поєднують з різними соусами, продуктами та готують за рецептами різних кухонь світу. Улюблені страви з ресторану Alaska доставляють у екологічному посуді. Замовити доставку можна за телефонами: +380995213777, +380995223777.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Льва Толстого, 14а
Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (175–1899 грн), паста (98–2749 грн), десерти (65–215 грн).
Страви: бурата з томатами, огірком та селерою – 285 грн, теплий салат із телятиною – 209 грн, креветки у винному соусі – 415 грн, равіолі nero з крабом – 799 грн.
Деталі: італійський ресторан із багаторічною історією, два поверхи, літня тераса, кілька зал, підходить для банкетів, страви на грилі, спеціальне регіональне меню, авторські коктейлі.
Mario Restaurant — ресторан італійської кухні в центрі Києва з вишуканим інтер’єром та багаторічною історією. Розташований ресторан у розкішному старовинному особняку XIX століття неподалік від столичного Ботанічного саду. В меню закладу — класичні італійські антипасті, карпачо і тартар, ризото, паста, а також м’ясні та рибні страви на грилі. З 17 березня ресторан переходить в режим доставки, все меню (піци, пасти, м’ясо і риба з гриля, будь-які салати і закуски) доступні до замовлення кожен день з 11:00 до 23:00. Контактні телефони +380682990909, +380442892020.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Набережне шосе, 11а
Бюджет: ₴₴₴. Салати (170–1200 грн), авторські гарячі страви (95–2500 грн), десерти (35–450 грн).
Страва: бріош з тартаром із краба під соусом понзу – 498 грн, фреш-салат з тунцем, сезонними томатами і авокадо під шисо-соєвим соусом – 530 грн, гребінець гриль на пюре з трюфелем і пармезаном із голландським соусом – 280 грн.
Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, змістовна винна карта.
«Веранда на Дніпрі» — преміум-ресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. У власній сироварні ресторану готують класичні сири. Особливої уваги заслуговує винна карта закладу, в якій зібрано багато позицій з усього світу. Зараз в ресторані запустили доставку страв — замовлення можна робити кожного дня з 10:00 до 22:00. Здійснити замовлення можна за телефоном +380684009898.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 3
Бюджет: ₴₴₴. Салати (195–505 грн), паста, ризото і равіолі (195–425 грн), десерти (60–215 грн).
Страви: салат із печеним гарбузом, тигровими креветками з соусом васабі – 335 грн, брускета з крабом – 785 грн, тартар із тунця з авокадо і в’яленими томатами – 335 грн, булочки бао з яловичим хвостом і соусом теріякі – 360 грн.
Деталі: ресторан-бар, italian fusion, італійська піца, добірні стейки, паста ручної роботи, свіжі морепродукти, шеф-бармен Назар Макаров, твісти на класику і авторські коктейлі в барній карті.
Sparks Kyiv — ресторан-бар з акцентом на італійську кухню на Печерську. В меню неймовірні піци з тонкого італійського тіста, вишукані стейки з ніжного м’яса, паста ручної роботи, свіжі морепродукти. З 17 березня в ресторані працює тільки самовивіз, а також доставка через кур’єрську службу Uber Eats. Замовити страви можна з понеділка по суботу з 12:00 до 22:00, діє обмежене меню. Всі деталі за телефоном +380963030000.
Фото Facebook: BEEF meat & wine, Alaska, Mario Restaurant, Веранда на Днепре, Sparks Kyiv
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi