пошук
Андрей Валовой
Автор
пошук
Андрей Валовой
Автор
23 квітня у Vinoteca Praha Wok & Wine відбулася друга львівська вечеря гастрономічного проекту 13 шефів.
Цього разу господарем вечері був знаний у рідному місті та поза його межами шеф-кухар В’ячеслав Совенко — один із засновників ГО “Західна Шеф Група”. Можна сміливо припускати, що цієї вечері чекали з нетерпінням, адже багато учасників вечері не раз були учасниками майстеркласів від Вячеслава.
Поки гості роздивлялися неординарні інтер’єри оновленої ресторації, перший кулінарний експеримент подали до столу: печена цибуля з рибним перфе на яблучному пюре. Далі до столу подали лосось із картопляно-грибним буше. Суп зі свіжого горошку з шафрановою капустою легким смаком натякав на наближення літа.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Основна страва — дика осетрина з молодою картоплею — приголомшливим ароматом і ніжним смаком підкорила якщо не серця то рецептори присутніх.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
На десерт — шоколадний мус із сакурою в шампанському. Саме ця страва стала “зіркою інстаграму” вечері.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Звісно, до кожної страви подавали вишукані вина — адже де як не у цій винотеці знаються на досконалості вишуканого напою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Друга вечеря однозначно вдалася — задоволені шефи, дуже неголодні гості, усміхнені селебриті, спалахи камер — все це нагадувало аристократичну вечерю з присмаком давньої дружби.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст авторського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Фото надані автором.
Подписывайтесь на наши страницы в социальных сетях:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Коментарi