пошук
пошук
Фестиваль риби і морепродуктів «Їжа моря».
Сільпо дає підказки – топ-7 «фішок» фесту, які не можна пропустити.

Устриці: Два спеціальних набори за спеццінами.
Мідії: Майстерка від «Львівських скальок» Marianna Dushar на шефській сцені!
Тунець: Марко Черветти розбере на запчастини цілого тунця. І приготує спецменю з найбільш делікатесних частин. Підказуємо: голова!
Бамбукові молюски: Тапас-бар із шістьма видами молюсків.
Креветки: Здивуємо вас підходами до приготування таких вже звичних нашому смаку креветок. Подивіться, що з ними виробляє Alexey Krakovsky.
Лосось: Готуйте вдома like a pro. Саме це ми обіцяємо, якщо ви відвідаєте усі майстерки шефської сцени. Рецепт лосося буде з рук Іллі Сьоміна. Дякувати будете потім.
Ікра: Справжній морський суперфуд, джерело вітамінів і мінералів. Крім суперцін, отримайте супердегустацію на суперстенді Alaska Seafood.
Тримайте довгоочікуваний графік подій на фесті!

Починається у суботу вже з 11:00 – з розбору величезного тунця Марко Черветти.
Ну а далі – на вас чекають форшмак, мароканський храйме, карі з філе сібаса, севіче, скальки та багато іншого разом з:
Марко Черветти теж завітає до нас зі своїм рецептом тапасів з морепродуктів.
Незмінна ведуча і гастроентузіаст – Julia Aurora Ogorodnyk.
Фото и текст: Сильпо
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi