пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться у Києві 21 — 24 грудня.
«Wines talks: ігристі вина» у BEEF meat&wine

Де: вулиця Шота Руставелі, 11; BEEF meat&wine; Київ.
Коли: 21 грудня. Початок о 19:00.
За білим баром BEEF гості будуть смакувати ігристі вина, виготовлені виключно традиційним методом виробництва.
Бренд-амбасадор Центру культури вина «Shabo» Олег Антіпін представить ігристі виноробні Shabo. Шеф-сомельє BEEF Олександр Прохоров розповість про вина Європи.
Вартість: 1200 грн. Забронювати можна за посиланням.
Дегустація ігристих вин у SORSO

Де: вулиця Петра Сагайдачного, 33; SORSO; Київ.
Коли: 21 грудня. Початок о 19:00.
Бренд-амбасадор магазинів GoodWine та BadBoy Петро Хоружий розповість цікаві факти про кожне з вин, які будуть представлені на дегустації.
Що буде на дегустації:
Спеціальний гастро-супровід забезпечить шеф-кухар SORSO Олексій Тюх.
Вартість: 1190 гривень. Для бронювання потрібно написати в особисті повідомлення закладу в Facebook. Для більш детальної інформації телефонуйте: +380992003768.
«Як і навіщо зображали Різдво у мистецтві». Арт-зустріч за сніданком з Діаною Клочко

Де: вул. Костьольна, 3; Très FRANÇAIS; Київ.
Коли: 23 грудня. Початок о 11:30.
У ресторані Très FRANÇAIS відбудеться арт-зустріч за сніданком з Діаною Клочко на тему «Як і навіщо зображали Різдво у мистецтві».
“Нам здається, що Різдво святкували завжди, і завжди його зображали як свято, що долає тому. Однак історія зображення цієї події, символічної і циклічної, дуже довга, заплутана і навіть таємнича. Разом з Діаною Клочко за смачним сніданком, пропонуємо помандрувати зображеннями, багато з яких ще треба дешифрувати, щоб зрозуміти — і це також Різдво!», — розповідають організатори.
Вартість: 500 грн. У вартість входить сніданок на вибір та келих ігристого. Купити квиток можна за посиланням.
Офіційне відкриття пабу Beermaster Brewery & Pub та День народження броварні Beermaster Brewery

Де: Кільцева дорога, 1; Beermaster Brewery & Pub, ТРЦ Respublika Park; Київ.
Коли: 23 грудня. З 14:00 до 22:00.
23 грудня у ТРЦ Respublika Park відбудеться офіційне відкриття пабу Beermaster Brewery & Pub та День народження броварні Beermaster Brewery, яка святкує два роки творчої історії.
В пабі на гостей чекатимуть смаколики й дегустація.
Вхід вільний.
Різдвяна вечеря з Сергієм Хегаєм та Young Chef в 101 Wine Bar

Де: вулиця Мечникова, 9; 101 Wine Bar; Київ.
Коли: 24 грудня. Початок о 18:00.
“Закриваємо рік красиво — під келих Шампані (і не тільки), а також у компанії одразу двох шефів та неперевершеного сомельє. Ми тут вигадали ідеальну різдвяну вечерю з винами-легендами, від яких не болітиме голова — Зорік вибирав як для себе на свята”, – розповідають організатори.
Результатом колаборації Сергія Хегая та Young Chef стало наступне меню:
Вартість: 5500 грн. Купити квиток можна за посиланням.
Різдвяна вечеря у ресторані «Прага»
Переглянути цей допис в Instagram
Де: проспект Академіка Глушкова, 1, ВДНГ; «Прага»; Київ.
Дата: 24 грудня. Початок о 17:00.
Ресторані «Прага» запрошує всіх охочих насолодитися святковою атмосферою та улюбленими різдвяними мелодіями у виконанні Марти Адамчук.
Заклад підтримує традиції та запрошує зібрати родину у Центральній залі.
На гостей чекатиме:
Резерв місць обов’язковий, за телефоном +380504194139.
Святкова кулінарна школа з Матьйо Арденом у ресторані Très FRANÇAIS

Де: вул. Костьольна, 3; Très FRANÇAIS; Київ.
Коли: 24 грудня. Початок о 11:30.
Усіх охочих запрошують на яскраву Різдвяну подію, заключний у цьому році урок Кулінарної школи Famille «Très FRANÇAIS», з шеф-кухарем Дмитрієм Івановичем та кулінарним експертом — Матьйо Арденом, який також проведе майстер-клас з етикету по французькому сервіруванню святкового столу.
Учасники будуть готувати:
Вартість: 1550 грн. Придбати можна за посиланням.
Photo credits: Facebook BEEF meat & wine; Facebook SORSO — wine & gastro bar; Facebook Très Français — дуже по-французьки; Facebook Beermaster Brewery & Pub; Facebook 101 Wine Bar; Instagram praha.restaurant
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi