пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat підготувала добірку цікавих та різних гастро-подій, які відбудуться в Києві у перший березневий тиждень:
Де: вул. Б. Грінченка, 4
Коли: 4 березня (вівторок), 19:00
В Arbequina запрошують в подорож в Іспанію під акомпанемент автентичної кухні та класики Ріохи не виїжджаючи з Києва. Вечерю почнуть з традиційного стартеру: анчоусів під зеленню та оливковою олією та у супроводі Cava Hoya de Cadenas Brut Natur та Monopole Blanco Seco. Естафету підхопить основна страва з тріски та пюре з селери і шпинату, до якої подають два варіанти білого вина з Віури з бочковою витримкою Viña Real Fermentado en Barrica та Monopole Clásico. Далі один з спеціалітетів країни, який нарізають з ноги: Jamon Iberico в парі з Vina Real Reserva. На основне — антрекот з хамоном та червоним перцем у поєднанні з витриманими винами Ріохи: Imperial Gran Reserva 2017 та Vina Real Gran Reserva Especial 2016. А завершить все десерт Каталонський Крем, до якого подають Cava Hoya de Cadenas Semi Dulce.
Вартість: 2300 грн, забронювати квиток
Де: вул. Шота Руставелі, 11
Коли: 5 березня (середа), 19:00
Про подорож у французьку провінцію на один вечір з Ольгою Мартиновською, аби відчути себе власником невеличкої виноробні зі своїм колекційним льохом champagne. Вечір почнуть традиційно з Piquenique на винограднику: pâté en croûte, ковбаски з Champagne Ardenne, гарячого багету, свіжого редису, тарами, шматочка пате, равликів з Шампані та солоного масла у супроводі Grand Rose Brut, L`Hoste. Естафету підхопить другий стартер: boudin noire & boudin blanc (кровʼяна та біла ковбаса) з артишоками та Origine Brut Nature, L`Hoste. На основне — його величність лобстер на грилі, френч фрайс та кав’яр у поєднанні Les Loges Cuvee Parcellaire Extra Brut, L`Hoste. Перед десертом скуштуєте сир Comte з айвовим мармеладом. А завершить все, власне, десерт: полуниця, морозиво, рожеві бісквіти із Реймсу та Millesime Brut, L`Hoste.
Вартість: 6900 грн, забронювати квиток
Де: вул. Князів Острозьких, 2
Коли: 5 березня (середа), 19:00
Звана вечеря у стилі STALKER в бістро “Полтава” відбудеться знову! На вас чекає 7 страв та спеціальні напої, актори озвучки персонажів гри, актуальний збір на ЗСУ. Цього разу допомагаємо 129 батальйону ТрО – 15% з кожного квитка йтиме на авто, а на вечері відбудеться благодійний аукціон з унікальними лотами.
Вартість: 2850 грн, забронювати квиток
Де: бул. Лесі Українки, 30В
Коли: 6 березня (четвер), 19:00
6 березня Porto Maltese запрошує на вечерю, де нішеве Шампанське зустрінеться зі стравами від бренд-шефа Дмитра Мілейка, а гідно оцінити їхній смак та впізнати кожен відтінок терруару допоможе Ірина Гридіна (CUVÉE). Чотири курси страв та чотири соло від рекольтантів.
Вартість: 5900 грн, забронювати квиток +380687468888
Де: вул. Велика Васильківська, 48
Коли: 6 березня (четвер), 18:30
6 березня вам запрошують вас на дегустацію видатних вин з різних куточків світу разом із зірковою сомельє Аліною Пухальською. В ресторані NAM на вас чекає знайомство зі світом найкращих вин, тож не пропустіть цю подію. Всі деталі ви можете дізнатись в діректі ресторану в Інстаграм.
Вартість: уточнюйте в ресторані
Головна фото: Pavel Danilyuk
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi