Гастро-події у Києві 4-6 березня: іспанська вечеря, звана вечеря у стилі STALKER, вечеря шампаньєрів, еногастрономічна вечеря - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 4-6 березня: іспанська вечеря, звана вечеря у стилі STALKER, вечеря шампаньєрів, еногастрономічна вечеря
28-02-2025 0 453


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих та різних гастро-подій, які відбудуться в Києві у перший березневий тиждень:

  • іспанська вечеря в ресторані Arbequina,
  • звана вечеря у стилі STALKER в бістро “Полтава”,
  • вечеря шампаньєрів в ресторані BEEF,
  • еногастрономічна вечеря у Porto Maltese, 
  • дегустація видатних вин з різних куточків світу в ресторані NAM.

Іспанська Вечеря в Arbequina

Де: вул. Б. Грінченка, 4

Коли: 4 березня (вівторок), 19:00

В Arbequina запрошують в подорож в Іспанію під акомпанемент автентичної кухні та класики Ріохи не виїжджаючи з Києва. Вечерю почнуть з традиційного стартеру: анчоусів під зеленню та оливковою олією та у супроводі Cava Hoya de Cadenas Brut Natur та Monopole Blanco Seco. Естафету підхопить основна страва з тріски та пюре з селери і шпинату, до якої подають два варіанти білого вина з Віури з бочковою витримкою Viña Real Fermentado en Barrica та Monopole Clásico. Далі один з спеціалітетів країни, який нарізають з ноги: Jamon Iberico в парі з Vina Real Reserva. На основне — антрекот з хамоном та червоним перцем у поєднанні з витриманими винами Ріохи: Imperial Gran Reserva 2017 та Vina Real Gran Reserva Especial 2016. А завершить все десерт Каталонський Крем, до якого подають Cava Hoya de Cadenas Semi Dulce.

Вартість: 2300 грн, забронювати квиток

 

Вечеря Шампаньєрів в ресторані BEEF

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Коли: 5 березня (середа), 19:00

Про подорож у французьку провінцію на один вечір з Ольгою Мартиновською, аби відчути себе власником невеличкої виноробні зі своїм колекційним льохом champagne. Вечір почнуть традиційно з Piquenique на винограднику: pâté en croûte, ковбаски з Champagne Ardenne, гарячого багету, свіжого редису, тарами, шматочка пате, равликів з Шампані та солоного масла у супроводі Grand Rose Brut, L`Hoste. Естафету підхопить другий стартер: boudin noire & boudin blanc (кровʼяна та біла ковбаса) з артишоками та Origine Brut Nature, L`Hoste. На основне — його величність лобстер на грилі, френч фрайс та кав’яр у поєднанні Les Loges Cuvee Parcellaire Extra Brut, L`Hoste. Перед десертом скуштуєте сир Comte з айвовим мармеладом. А завершить все, власне, десерт: полуниця, морозиво, рожеві бісквіти із Реймсу та Millesime Brut, L`Hoste.

Вартість: 6900 грн, забронювати квиток

 

Звана вечеря у стилі STALKER в бістро “Полтава”

Де: вул. Князів Острозьких, 2

Коли: 5 березня (середа), 19:00

Звана вечеря у стилі STALKER в бістро “Полтава” відбудеться знову! На вас чекає 7 страв та спеціальні напої, актори озвучки персонажів гри, актуальний збір на ЗСУ. Цього разу допомагаємо 129 батальйону ТрО – 15% з кожного квитка йтиме на авто, а на вечері відбудеться благодійний аукціон з унікальними лотами.

Вартість: 2850 грн, забронювати квиток

 

Recoltants & Natural Champagne: Еногастрономічна вечеря у Porto Maltese

Де: бул. Лесі Українки, 30В

Коли: 6 березня (четвер), 19:00 

6 березня Porto Maltese запрошує на вечерю, де нішеве Шампанське зустрінеться зі стравами від бренд-шефа Дмитра Мілейка, а гідно оцінити їхній смак та впізнати кожен відтінок терруару допоможе Ірина Гридіна (CUVÉE). Чотири курси страв та чотири соло від рекольтантів. 

Вартість: 5900 грн, забронювати квиток +380687468888

 

Дегустація видатних вин з різних куточків світу в ресторані NAM

Де: вул. Велика Васильківська, 48

Коли: 6 березня (четвер), 18:30 

6 березня вам запрошують вас на дегустацію видатних вин з різних куточків світу разом із зірковою сомельє Аліною Пухальською. В ресторані NAM на вас чекає знайомство зі світом найкращих вин, тож не пропустіть цю подію. Всі деталі ви можете дізнатись в діректі ресторану в Інстаграм.

Вартість: уточнюйте в ресторані

Головна фото: Pavel Danilyuk

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi