пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться в Києві та Львові 12-15 жовтня та анонс подій, які відбудуться на наступному тижні.
Вечеря на азійський лад у ресторані «Дуже Висока Кухня»

Де: пл. Ринок, 14; “Дуже висока кухня”; Львів.
Коли: 12 жовтня, початок о 19:00.
Шеф-кухарі Артем Кабулахін та Юра Кошик приготують для гостей вечерю на азійський лад у ресторані «Дуже Висока Кухня».
«Винна в цьому наша чудесна @korsun_maryna, я знав, що в неї є друг який є фіналістом МастерШеф Професіонали, ну ок, є. Потім Марина приїхала до Львова на вечерю зі мною та взяла з собою того самого @artem.kab, зірочку, з яким всі хочуть фото і це прекрасно. Так і відбувся наш кухонний конект. Потім ще декілька зустрічей в Києві, розмови про кухню та їжу. Нове кухонне комюніті, бути щирим та відкритим — тоді все відбувається органічно, як і ця вечеря», — розповів Юра Кошик.
Вартість: 1600 грн. Для бронювання пишіть в особисті повідомлення за посиланням.
Відкриття мистецького проєкту «ZOO ZOOM 2. Українська кераміка – дух незламності»

Де: вулиця Лаврська, 9; Національний музей українського народного декоративного мистецтва; Київ.
Коли: 13 жовтня, початок о 17:00.
13 жовтня о 17:00 відбудеться відкриття мистецького проєкту «ZOO ZOOM 2. Українська кераміка – дух незламності». До участі в проєкті запросили 40 професійних художників-керамістів з усіх регіонів України.
Тема проєкту: символи стійкості зображені у зооморфній пластиці.
Художники покажуть понад 50 робіт: скульптури, посудні форми, дрібну пластику, пласти, інсталяції тощо.
Мистецький проєкт буде доступний для відвідування з 13 жовтня по 12 листопада.
Благодійна вечеря від шеф-кухаря Олега Білоуса у ресторані «Oxota na Ovets»

Де: Воздвиженська, 10Б; ресторан «Oxota na Ovets»; Київ.
Коли: 13 жовтня, початок о 19:00.
У ресторані «Oxota na Ovets» відбудеться благодійна вечеря від шеф-кухаря Олега Білоуса
Меню вечері:
На заході збиратимуть кошти на зенітний ліхтар та бінокль для колеги Колі Новицького, який служить у кулеметному взводі 43 окремого стрілецького батальйону
Вартість: 1490 грн.
Бізнес-фестиваль «Мрії Нотеляра» у Києві

Де: вулиця Вадима Гетьмана, 6; Mercure Kyiv Congress; Київ.
Коли: 13-14 жовтня.
Організатори розповідають, що захід охоплює понад десять унікальних локацій. Кожен представник готельно-ресторанної спільноти матиме можливість оцінити свій бізнес з різних сторін, порівняти цікаві кейси колег, отримати цінні ідеї та знання для подальшого розвитку.
Учасниками бізнес-фестивалю будуть засновники, керівники готелів, ресторанів, туристичних агенцій, інвестори, бізнес-тренери, експерти з сервісу, дизайну, кадрові експерти, маркетологи, дизайнери, гіди, представники постачальників індустрії гостинності тощо.
Вартість: 3 500 грн (якщо двоє -5%, якщо троє -7%). У вартість входить насичені 2 дні брейнстормінгу та практикуму, кава-брейки та обіди. Зареєструватись можна за посиланням.
Ресторанний форум «RestoPraktiki» у Львові

Де: проспект Свободи, 27; Опера Пасаж; Львів.
Коли: 19-20 жовтня.
Івент буде корисний власникам, керуючим, топ-менеджерам ресторанного та готельного бізнесу, шеф-кухарях, які прагнуть розвитку та кожному, хто хоче відкрити власний заклад в Україні.
«РестоПрактики у Львові. Що, не чули? Спікери – зірки, практики, традиційно готували як для себе.
Зробимо два дні концентрованого знання та спілкування, зберемо на ЗСУ, прогуляємось вечірнім Львовом та обміняємось ресторанною енергією.
Треба ставати професійніше і тримати руку на пульсі індустрії», — розповіли організатори.
Спікер на форумі:
Всі офлайн квитки на захід розпродано, але залишилось десять останніх квитків, які розіграють на благодійному аукціоні. Всі гроші з цього аукціону підуть на антидронову пушку для підрозділу Олени Риж (47 ОМБр, 1 бат, 3 рота). Детальніше про аукціон за посиланням. Вартість онлайн квитка: 1500 грн. Придбати можна за посиланням.
Ресторанна конференція PRORESTO’23

Де: проспект Степана Бандери, 23; Pochayna Event Hall; Київ.
Коли: 15 жовтня
Ресторанна конференція PRORESTO’23 — платформа для об’єднання професіоналів ресторанного бізнесу України — від офіціантів та кухарів до керівників великих ресторанних мереж, задля обміну знаннями, досвідом, та надання взаємної підтримки.
В рамках конференцій діятиме експозиція з ведучими профільними компаніями — від виробників обладнання до діджитал-сервісів.
Важливо відзначити, що проєкт було створено не тільки для розвитку гастрономічної сфери, а й для збору благодійних внесків на підтримку української армії проти агресії росії. Частина зароблених грошей буде направлена в благодійний фонд «Повернись Живим»
Вартість: від 2000 грн. Придбати можна за посиланням.
Photo credit: Instagram prettyhighkitchen; Facebook ЦеГлинаАрт; Facebook Oxota NA Ovets; Facebook VanGroupworkshop; Facebook Ресторанні Практики; скриншот PRORESTO
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi