пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Про італійські ресторани Києва сьогодні розповідає редакція PostEat. Київські заклади з італійською кухнею часто стають локаціями для дружніх зустрічей та сімейних обідів — все тому, що італійська кухня проста, комфортна та зрозуміла. Традиційно трапеза починається із закусок (antipasti), які йдуть першим пунктом у меню будь-якого ресторану італійської кухні. Не можна уявити антипасті без традиційної брускети з соковитим томатами чи ніжним прошуто. Далі настає черга перших страв (Primi), серед яких найчастіше ризото і всілякі види пасти. Які брускети, ризото та пасту готують італійські ресторани Києва, читайте у нашій добірці.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а.
Бюджет: ₴₴.
Страви: брускета зі страчателою і сьомгою – 148 грн, брускета з авокадо, страчателою та пікантним соусом – 135 грн, брускета з ростбіфом тонато та перцем кімчі – 198 грн, спагетi карбонара – 168 грн, спагеті з морепродуктами у вершковому соусі – 265 грн, домашня лазанья болоньєзе з моцарелою власного виробництва – 275 грн, паста з лососем, оливками у вершковому песто – 275 грн, паста з куркою та соусом чедер – 210 грн, тальятеле з білими грибами та горгондзолою 218 грн, ризото з білими грибами – 198 грн, ризото «чотири сири» – 182 грн.
Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч.
Мережа сімейних італійських ресторанів Spezzo із власною пекарнею і сироварнею щодня чекає гостей на неаполітанську піцу з дров’яної печі, м’які італійські сири власного виробництва та пасту, яка вручну готується кухарями в кращих італьських традиціях. Завітайте у Spezzo, щоб обрати улюблену класичну італійську або авторську від Spezzo: легендарні спагетi карбонара за класичним рецептом, ароматна домашня лазанья болоньєзе з моцарелою власного виробництва, ніжні спагеті з морепродуктами у вершковому соусі, насичені тальятеле з білими грибами та горгондзолою, апетитна паста з куркою та соусом чедер та найсирніше ризото «чотири сири». Серед різноманіття антипасті зверніть увагу на брускети, для який Spezzo випікає хрустку чіабату — зі страчателою і сьомгою, з авокадо, страчателою та пікантним соусом, а також новинка з ростбіфом тонато та перцем кімчі. Резерв столів за телефоном +380504223798 (Русанівська набережна, 8), +380503883801 (Святошинська, 3а).
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Павла Тичини, 1в
Бюджет: ₴₴.
Страви: брускета з лососем – 145 грн, брускета з томатами чері – 95 грн, брускета з запеченим перцем – 95 грн, спагетоні ай е уой – 170 грн, спагетоні ала помодоро – 145 грн, спагетоні ала салернітана – 160 грн, кавателі ала пескатора – 370 грн.
Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.
POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в традиційних та авторських стравах бренд-шефа Марко Черветті. Ресторан POSITANO — перший та єдиний заклад України, який увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza. Тут ви знайдете класичні спагетоні ай е уой з часником і олією, спагетоні ала салернітана з томатами пелаті, часником, моцарелою, парміджано, брускети з лососем, з томатами черті та з запеченим перцем.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Є. Коновальця, 36в
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: брускета чотири сири з грушею – 170 грн, брускета з лососем – 320 грн, брускета з прошуто – 167 грн, спагеті карбонара – 220 грн, паста з м’ясом кролика у вершковому соусі з білими грибами, пармезаном та трюфельною олією – 399 грн, спагеті з морепродуктами (мідії, кальмари, креветки) – 370 грн, орзо у підкопченому вершковому соусі з креветками – 364 грн, орзо з чорнилами каракатиці та морепродуктами – 499 грн, тальятеле з креветками у вершковому соусі – 450 грн, ризото з лісовими грибами – 365 грн, ризото quattro formaggi – 380 грн.
Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, кілька зал, страви на грилі, велика винна карта, паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, дитяче меню, жива музика, резерв столів.
Montecchi Capuleti — ресторан-траторія на Печерську, який поєднує домашню і високу італійську кухні. В меню Montecchi Capuleti поєднали вишукані страви з морських делікатесів, класичну неаполітанську піцу на тонкому тісті, пасту власного виробництва і незвичайні десерти. Серед антипасті ви знайдете брускети з чотирма сирами та грушею, з лососем та з прошуто. В розділі pasta fresca ви знайдете класичні спагеті карбонара чи з морепродуктами, тальятеле з креветками у вершковому соусі, орзо з чорнилами каракатиці та морепродуктами, а також можна спробувати ризото з лісовими грибами чи quattro formaggi.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 1-3/2 (ТЦ «Арена Сіті»)
Бюджет: ₴₴.
Страви: брускета – 98 грн, ризото Є Фунгі – 178 грн, ризото Гамбретті е Шпіначі – 268 грн, ризото Помодоро е Гамбреті – 248 грн, м`ясна паста болоньєзе L/ХL – 142/218 грн, м`ясна паста карбонара L/ ХL – 142/218 грн, паста-основа помодоро L/ХL – 118/152 грн, паста-основа агліо е оліо L/ХL – 98/128 грн.
Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, розташований в центрі Києва, сучасний інтер’єр, двоповерховий заклад, відкрита кухня, бар на другому поверсі, сніданки з 09:00 до 12:00 щодня, паста і піца власного приготування, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, формат take away.
Міжнародна мережа закладів справжньої італійської кухні Vapiano налічує більше 190 ресторанів на всіх континентах. У Києві традиційні страви сонячної Італії чекають на вас у центрі міста на Великій Васильківській у ТЦ «Арена Сіті». Заклад пропонує всім гостям спробувати страви італійської кухні, які готують за традиційними рецептами та регіональними особливостями цієї сонячної країни. Ароматна піца, смачна паста, безліч закусок і традиційні десерти щодня відкриватимуть нові смаки. В ресторані подають пасту виключно свіжого приготування — тут ви можете поласувати спагеті, фузіллі, кампанелле, фетучіні, лінгвіні, пене, паперделе та обрати розмір порції L та XL. Кожну пасту можна доповнювати за власним бажанням, або взагалі створити свій кулінарний шедевр, взявши за основу пасти «Помодоро» або «Агліо е Оліо». Справжня італійська піца на тонкому тісті з безліччю начинок дозволить спробувати класичні та авторські варіації страви. Насолоджуватись італійськими стравами та літніми днями можна на затишній літній терасі або замовити улюблені страви з доставкою додому.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гончара, 67
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: брускета з печеним перцем, козячий сир – 285 грн, брускета з курячим паштетом та грушею, чорний трюфель – 362 грн, ризото з білими грибами – 418 грн, ризото з печеним баклажаном, томат, козячий сир – 362 грн, ризото з чорнилами каракатиці, лосось – 527 грн, чорні лінгвіні з бейбі кальмаром, ботарга – 472 грн, фетучіні з білими грибами, чорний трюфель – 468 грн, фрегола з лисичками – 448 грн.
Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, ресторан домашньої італійської кухні з найбільшим вибором Prosecco в Україні, сезонне меню, спеціальні страви від шеф-кухаря, моцарела-бар, просеко-бар, паста домашнього приготування, тераса, можливість замовити страви без глютену.
Piccolino — елегантний італійський ресторан команди La Famiglia в центрі Києва з домашньою атмосферою, де представлено великий вибір італійського ігристого вина. Меню Piccolino досить велике, щомісяця його доповнюють спеціальними сезонними стравами від шеф-кухаря. Незалежно від сезону в меню домашня паста, свіжі морепродукти, всі види моцарели з Італії, ароматний чорний трюфель і страви з артишоків. Серед антипасті ви знайдете брускету з печеним перцем та козячии сирои і брускету з курячим паштетом, грушею та чорним трюфелем. В меню є три види ризото: з печеним баклажаном, з білими грибами та з лососем і чорнилами каракатиці. З різноманіття пасти варто встигнути спробувати фрегола з лисичками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пл. Спортивна, 1а
Бюджет: ₴₴.
Страви: ризото «чотири сири» – 285 грн, ризото трюфельне – 275 грн, ризото з білими грибами – 285 грн, ризото з морепродуктами – 345 грн, ризото з артишоком і креветками – 365 грн, спагеті з соусом карбонара – 235 грн, папарделлє з соусом болоньєзе – 235 грн, паста орзо з пряними креветками, базиліком і томатами черрі- 255 грн, паста з лососем і спаржевою квасолею – 495 грн.
Деталі: страви італійської кухні, паста домашнього приготування, відкрита кухня, простора літня тераса, панорамний вид на Київ, винна карта, сніданки, take away.
Mercato Italiano — концептуальна італійська тратторія для всієї родини. Ресторан знаходиться в ТРЦ «Гулівер», приміщення умовно поділено на вісім зон: м’ясна, рибна, овочева лавки, ряд делікатесів, кондитерська, піцерія, паста-бар і винний бутик. Гостям пропонують насолодитися італійськими стравами, класичними коктейлями та купити різноманітні делікатеси з собою. В меню п’ять видів ризото, новинкою є з артишоком і креветками, та сім видів пасти, серед яких класична карбонара і новинка з лососем і спаржевою квасолею.
Головна фото: Montecchi Capuleti
Фото: Facebook Spezzo, POSITANO, Montecchi Capuleti, Vapiano, Piccolino, Mercato Italiano.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi