пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Хрусткі, ніжні та ароматні — круасани завоювали наші серця та стали обов’язковим гастро-пунктом на мапі будь-якого міста. У Києві їх готують у найрізноманітніших варіаціях: класичні з маслом, із соковитими ягодами, ніжним кремом чи навіть нестандартними солоними начинками. Якщо мрієте про ідеальний сніданок або хочете просто насолодитися моментом із чашкою кави та випічкою, ця добірка точно для вас. Відкривайте нові смаки круасанів і знаходьте своїх фаворитів!
Франик | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Велика Васильківська, 48
Години роботи: нд-чт 08:00-21:00, пт-сб 08:00-22:00
Дещо з меню: круасан мигдалевий — 174 грн, круасан фісташка-франжипан — 212 грн, круасан кокос-мигдалеве праліне — 162 грн, круасан три молока — 164 грн, круасан шоколад-праліне — 178 грн, круасан фісташка-шоколад — 196 грн, круасан малина-маскарпоне — 168 грн.
Деталі: Кафе-пекарня «Франик» у Києві є четвертим закладом мережі в Україні, до якої входять також пекарні у Полтаві, Харкові та Дніпрі. Особлива атмосфера закладу створюється завдяки пастельним інтер’єрним відтінкам і безлічі живих рослин, що дарують гостям відчуття затишку та релаксу. Тут можна насолодитися сніданками, що подаються протягом усього дня, десертами, випічкою та сезонними напоями. Круасанів роблять 8 видів — окрім класичного, можна спробувати мигдалевий, фісташка-франжипан, кокос-мигдалеве праліне, малина-маскарпоне, три молока
Honey | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Жилянська, 25; вулиця Нижній вал, 19/21; вулиця Хрещатик, 28; вулиця Ярославів Вал, 20
Години роботи: пн-пт 08:00-22:00, сб-нд 09:00-22:00
Дещо з меню: круасан морозиво страчателла — 245 грн, круасан калиновий чай — 247 грн, круасан малина-маскарпоне — 245 грн, Круасан персик-обліпиха з лимонним кремом — 162 грн, круасан double almond — 325 грн.
Деталі: HONEY — мережа кафе-кондитерських, де подають сніданки, випічку та морозиво. Крім сніданків і страв, в основному меню представлена і карта десертів, в якій ви знайдете еклери, макарони, морозиво і тістечка. Місія закладу — створювати новітню кондитерську мекку, куди гості будуть приходити заради унікальних смакових переживань. З яскравих новинок в HONEY ви можете спробувати круасан морозиво страчателла з кремом маскарпоне з шоколадною крихтою, а також круасан калиновий чай з двома видами бергамотового ганашу та кулі полуниця-калина.
Juju | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Євгена Чикаленка, 1-3/5
Години роботи: пн-пт з 09:00 до 21:00, сб-нд з 09:00 до 22:00
Дещо з меню: круасан хурма-мандарин — 190 грн, круасан з глінтвейном — 210 грн, круглий круасан малина — 190 грн, круасан шоколадний — 190 грн, фісташковий круасан — 190 грн, мигдалевий круасан — 170 грн, класичний круглий круасан — 95 грн.
Деталі: Кафе Juju знаходиться у центрі Києва. Формат закладу визначають як «міське кафе з повноцінною кухнею та альтернативною кавою». Меню складається зі сніданків, перших та основних страв, салатів та десертів. Також можна замовити каву, чай та вино. Круасанів у меню 7 видів — класичний круглий круасан, з хурмою та мандарином, з малиною, з шоколадом, з мигдалем, з фісташкою, а також круасан з подвійною начинкою з гелем із червоного вина з прянощами та з ніжним заварним кремом з хрусткою карамельною скоринкою.
Завертайло. | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Межигірська, 7; вулиця Володимирська, 24а
Години роботи: пн-пт 08:00-22:00, сб-нд 09:00-22:00
Дещо з меню: круасан з маскарпоне та чорницею — 255 грн, круасан слива-черемха — 255 грн, круасан з маком та вишнями — 255 грн, круасан з мигдалевим франжипаном — 257 грн, круасан з шоколадним заварним кремом — 275 грн.
Деталі: Пекарня «Завертайло.» — авторський формат від власників мережі кафе Honey Анни та Станіслава Завертайло. Концепція закладу та меню є втіленням пристрасті родини Завертайло до хліба, вина, ручної праці, родинних рецептів та спадкових традицій. В закладі пропонують фірмові комплексні сніданки, випічку та хліб, до якого можна обрати щось з мезе або масло-бару. В асортименті 8 видів круасанів — можна спробувати з маскарпоне та чорницею, з маком та вишнями, з мигдалевим франжипаном.
Bakehouse | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Мечникова, 9 (Good Wine)
Години роботи: щодня 08:00-22:00
Дещо з меню: круасан чорнозерний — 99 грн, красан мигдалевий на заквасці — 245 грн, круасан на заквасці — 109 грн.
Деталі: Сертифікована органічна пекарня Bakehouse знаходиться в магазині Good Wine. У Bakehouse випікають хліб, тістечка, пироги, слойки і всі інші кондитерські вироби 24 години на добу, а шлях від печі до полиці хлібного відділу в Good Wine становить 7 секунд. В асортименті Bakehouse більше двох десятків видів хліба, який можна придбати в магазині або замовити з доставкою. Тут готують круасан чорнозерний, для якого використовують цільнозернове борошно із чорнозерної спельти — це унікальне інноваційне зерно, яке успадкувало свої властивості від диких вересових рослин (пирію) та чорниці.
МАРЧУК ХЛІБ | Instagram
Переглянути цей допис в Instagram
Де: вулиця Межигірська, 79
Години роботи: щодня 08:00 — 20:00
Дещо з меню: круасан класичний — 79 грн, круасан мигдалевий — 139 грн, круасан з молочним шоколадом — 139 грн.
Деталі: «Марчук Хліб» — «пекарня третьої хвилі з власним млином» на Подолі недалеко від станції метро «Тараса Шевченка». Засновником проєкту є шеф-кухар Владислав Марчук. Хліб тут готують на заквасках, які готують для кожного виду окремо. Також в пекарні є млин, на якому власнору роблять борошно. Інтер’єр у стилі лофт з панорамним вікном, завітати можна з тваринами, а для гостей з дітками передбачені стільчики для годування. Зараз випікають 4 види круасанів: класичний, круасан з витриманим органічним волинським чеддером, мигдалевий, а також круасан з молочним шоколадом.
Головна фото: Polina Tankilevitch
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi