Літні тераси ресторанів Києва: локації в центрі міста - PostEat

пошук

Літні тераси ресторанів Києва: локації в центрі міста
03-05-2023 0 2640

Перші відкриті літні тераси ресторанів Києва шукала редакція PostEat. Хоча погода ще мінлива, хочеться якнайбільше часу проводити на свіжому повітрі. Ми знайшли для вас локації в центрі Києва, які серед перших відкрили свої літні майданчики для гостей. У нашому огляді – ресторани одеської, японської, грузинської кухонь, «паризьке» міське кафе та коктейльний бар.

Одеса-мама

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 8

Бюджет: ₴₴.

Страви: брускета з лососем, авокадо та крем-сиром – 225 грн, форшмак – 108 грн, рибне плато середнє – 990 грн, салат з ростбіфом та печеними овочами – 265 грн, соте з морепродуктів – 398 грн.

Деталі: ресторан одеської кухні, «рибне місце для посиденьок по-одеськи», тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, бізнес-ланч по будням з 13:00 до 16:00, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.

«Одеса-мама» — ресторани одеської кухні, один з яких працює на Арсенальній. Інтер’єр ресторану тематичний, з морськими мотивами та цікавими деталями. Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню — в «Одеса-мама» ви можете спробувати форшмак, тюлечку з цибулькою, мідії у різних соусах, устриці та соте з морепродуктів. На літній терасі у приємних блакитних тонах можна дарами моря з келихом ігристого в компанії своїх близьких та ловити кожен момент довгоочікуваного літнього сезону. Резерв столу за номером +380663907889.

Mr. ZUMA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар із лосося під соусом понзу трюфельним — 365 грн, смажений гребінець у тісті катаіфі з соусом ікура-майонез — 445 грн, креветки тигрові темпура — 375 грн, рол з м’якопанцерним крабом — 435 грн.

Деталі: японська кухня, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.

Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. До вибору продуктів підходять з особливою увагою — все повинно бути тільки найвищої якості. Серед закусок ви знайдете страви темпура, хенд-роли, а на основні страву можна обрати тепан-які рис або локшину чи м’ясо, рибу й овочі на робта-грилі. Ресторан Mr. Zuma розташований на п’ятому поверсі торгового центру Gulliver і має чудовий краєвид на центр Києва. А після відкриття літньої тераси, сюди приходять для того, щоб милуватися видами міста.

4844 Outlaw Bar         

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 13

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: запечений сир брі з тостами та сезонною ягодою – 275 грн, мексиканський, з курячим філе гриль та гуакамоле – 420 грн, курка теріякі – 255 грн, burger with mozarella – 335 грн, судак з овочевим соте та унагі соусом – 530 грн.

Деталі: двоповерховий бар, знаходиться неподалік станції метро «Кловська», сучасний дизайнерський інтер’єр, авторські коктейлі, чайна карта з колекцією китайського чаю, контактна барна стійка з мармуровою поверхнею, міцний алкоголь преміального рівня, італійські та французькі вина, літня тераса, кальяни, резерв столів.

4844 Outlaw Bar — двоповерховий бар на Печерську, який розташований у дворівневому приміщенні дореволюційного будинку з високими стелями. Позиціонування визначають як «концептуальний бар з духом свободи та атмосферою сучасного Мангеттена». У барі об’єднано все для відмінного релаксу: спокійний і лаконічний інтер’єр, приємна музика, авторські коктейлі та страви. В меню ви знайдете страви на будь-який смак, доповнити відпочинок вам запропонують кальянами, а також авторськими коктейлями. На просторій літній терасі закладу ви можете розміститися навіть великою компанією, резервувати столик краще заздалегідь.

Saperavi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грушевського, 1в

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: асорті грузинських сирів — 330 грн, смажені баклажани фаршировані горіховою пастою — 250 грн, долма із соусом мацоні — 270 грн, імеретинський хачапурі — 285 грн, ростбіф з овочами та зеленим соусом — 290 грн.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку. Заклад поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану: зручне розташування і власне парк роблять Saperavi однією з найвдаліших локацій для сімейного відпочинку. В меню ресторану зібрані кращі страви з усіх регіонів Грузії. В ресторані вже працює затишна літня тераса — на ній, в тіні дерев і далеко від міського шуму, прекрасно відпочивати після прогулянки парком.

Café Charlotte

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олександра Кониського, 55

Бюджет: ₴₴.

Страви: круасан з телятиною – 199 грн, жаб‘ячі лапки з томатами і прованськими травами – 390 грн, запечений камамбер з кюлі – 245 грн, півень томлений у червоному вині – 270 грн.

Деталі: заклад в стилістиці паризького кафе, класична і авторська французька кухня, дитяче меню, велика винна карта, сніданки, тераса, формат take away, kids friendly, паркінг.

Café Charlotte — затишний заклад в стилі паризьких міських кафе, що розташувався на тихій старовинній київській вулиці. В меню ресторану зібрані кращі рецепти регіональних кухонь Франції. Свій день можна розпочати у закладі з ароматної кави та свіжоспеченого круасана. На обід обрати легку юшку з фореллю, а головною стравою вечері може стати класичний французький coq au vin (півень у вині). Гостей чекаю на літні терасі щодня з 09:00 до 22:00.

Японський Привіт

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рейтарська, 15

Бюджет: ₴₴

Страви: едамаме у томатній глазурі з мальдонською сіллю – 230 грн, крила курки, фаршировані креветкою і лангустином – 390 грн, салат з хрумким лососем татакі – 380 грн, тамаго рол з лососем, вугром, авокадо, філадельфією, спайсі-юзу соусом і унагі – 490 грн.

Деталі: японська кухня, проєкт рестораторів Міші й Даші Кацуріних, лаконічний інтер’єр, автентичні смаки, винна карта, доставка.

«Японський Привіт» — це четвертий проєкт від рестораторів Міші й Даші Кацуріних, яким належать також «В’єтнамський Привіт», «Китайський Привіт» та «Тайський Привіт». Над меню закладу працювали японські шеф-кухарі, тому смак в стравах автентичний. В закладі готують сашимі, рисові кульки, місо суп, роли, нігірі, кацу-сандо та мочі. Заклад знаходиться в одному з нових фудхолів «Рейтарська Circle» на першому поверсі. Особливість локації — будівля фудхолу має форму кола. Літня тераса закладу вже чекає на гостей.

Головна фото: «Одеса-мама»

Фото: Facebook «Одеса-мама», Mr. ZUMA, 4844 Outlaw Bar, Saperavi, Café Charlotte, «Японський привіт».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi