Мідії в ресторанах Києва: де шукати смачні страви з цими молюсками у столиці - PostEat

пошук

Мідії в ресторанах Києва: де шукати смачні страви з цими молюсками у столиці
13-09-2019 0 2497


Де шукати смачні страви з мідіями у столиці, знає редакція PostEat. Популярний морський делікатес – мідії. Їх додають до різних страв, а також готують окремо із вершковим або томатним соусом. Мідії містять багато корисних речових, їхнє м’ясо багате на білок та вітаміни. До того ж, великий вміст антиоксидантів в мідіях запобігає передчасному старінню. Цікавим фактом є те, що у Японії мідії – це символ кохання, тому без цієї страви не обходиться жодне весілля. Якщо любите щось незвичайне або вам просто подобаються морепродукти, завітайте до запропонованих нами закладів та скуштуйте смачні страви з мідіями.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 49а

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (96–186 грн), салати (96–238 грн), десерти (57–89 грн).

Страви: мідії у соусі на вибір – 96 грн, салат олів’є з м’ясом мідій – 96 грн, салат з морепродуктами та імбирною заправкою – 197 грн, ризото з морепродуктами – 184 грн, домашні шпроти з грінками – 89 грн, солянка рибна – 147 грн, чорноморська юшка – 62 грн.

Напої: узвар – 25 грн, мохіто – 98 грн, яблучний фреш – 54 грн, еспресо – 32 грн, біле вино «Шаблі» – 980 грн, червоне вино «Шираз-Мальбек» – 78 грн/150 мл.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою, великий вибір риби і морепродуктів, демократичні ціни, сніданки, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа столичних рибних ресторанів. Тут готують страви з риби власного вилову, а також з імпортної риби та морепродуктів. Рекомендуємо спробувати на сніданок м’ясо мідій у вершковому соусі або смажене (подається з омлетом або яєчнею, вівсяною або кукурудзяною кашею). На обід скуштуйте олів’є із м’ясом мідій, рапана або лосося на вибір. А гарний вечір можна провести із келихом вина у поєднанні з мідіями у соусі на вибір: вершковому, часничному, томатному, сирному, соєвому, винному, пряно-медовому, тощо.

Mushlya Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мазепи, 3; вул. Спаська, 5

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39–49 грн), мідії та раки (49–198 грн), бургери та сендвічі (39–59 грн), морепродукти Grill (39–198 грн), попкорн з морепродуктів (39–98 грн), плато морепродуктів (98–259 грн).

Страви: казанок мідій – 49 грн, попкорн з мідій – 39 грн, восьминіг бебі grill – 39 грн, кальмар grill – 39 грн, попкорн із креветок – 59 грн, бургер Mushlya з м’ясом – 39 грн.

Напої: брют Gastrofamily – 39 грн, вино червоне Mushlya – 39 грн, лимонад – 29 грн, коктейль Mushlya Spritz – 49 грн.

Деталі: 1 euro seafood bar, моноціновий заклад, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, свіжі морепродукти та устриці, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

Mushlya Bar – мережа закладів «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Це заклади, де подають страви з риби та морепродуктів за демократичними цінами у форматі «все по1 euro». Всього у Києві працює 4 Mushlya Bar. Тут можна замовити великий казанок мідій на компанію з картопляними діпами, вершковим соусом та теплим багетом, попкорн з мідій, величезну аргентинську креветку на грилі, а також бургери з м’ясом або креветками та сендвічі зі скумбрією або малосоленим лососем. До страв пропонують біле та червоне вино, брют Gastrofamily, пиво Mushlya, коктейль Mushlya Spritz, білий та рожевий вермут, лимонад.

Contrabando

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 14а

Бюджет: ₴₴. Стартери (93–295 грн), салати (149–237 грн), основні страви (71–215 грн), десерти (85 – 112 грн).

Страви: мідії у соусі шардоне з тархуном та лаймом – 175 грн, сирний суп з бускетою – 95 грн, паста салат з лососем та креветками – 237 грн, ромове морозиво з малиновим кюлі – 85 грн.

Напої: червоне вино Merlot Grande Vallee – 79 грн/150 мл, біле вино Chardonnay Vitral – 99 грн/150 мл, рожеве вино Artania Rose – 78 грн/150 мл, ігристе вино Cava Brut Reserva – 90 грн/150 мл, коктейль Negroni – 125 грн.

Деталі: ресторан, магазин вина та сиру, проект Олега Гавриленко (Хiнкальня Gogi), вина за ціною бутика, авторські страви, столики на вулиці, еногастрономічні вечори, вина келихами, резерв столів.

Contrabando – це ресторан та винно-сирний магазин, який знаходиться у центрі міста неподалік Палацу мистецтв «Україна». У закладі вам запропонують понад 70 видів вин, яке можна замовити побокально або пляшкою (пляшка вина за ціною бутика).Також у Contrabando можна відвідати дегустації вина та сиру та інші еногастрономічні вечори. Меню ресторану часто змінюється, і до нього додають нові страви, а зараз ви можете спробувати сет антипасті, мідії у соусі шардоне з тархуном та лаймом, запечений камамбер з медом та полуницею та ще багато іншого.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (115–495 грн),авторські гарячі страви (225–1300 грн), супи (135–368 грн), страви з тіста (199–550 грн), десерти (60–260 грн).

Страви: мідії – 350 грн, соте з морепродуктів – 1300 грн, лосось запечений – 499 грн, паста з морепродуктами – 330 грн, суп з морепродуктами «Маяк» – 368 грн, олів’є з м’ясом краба та креветкою – 530 грн, десерт «Мільфей» – 210 грн.

Напої: еспресо – 69 грн, капучино – 80 грн, лате – 85 грн, смородиновий лимонад – 110 грн, ананасовий фреш – 185 грн, чай «Англійський сніданок» – 95 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, дві тераси, дві банкетні зали, 500 місць для гостей, понтон для приймання човнів, raw bar, устриці, страви на грилі, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, кальяни, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, підходить для банкетних заходів, резерв столів.

«Маяк» –ресторан європейської кухні на березі Дніпра. Заклад приваблює гостей не лише різноманітними стравами та напоями, а й захоплюючим панорамним краєвидом на ріку. У ресторані є простора зала та літня тераса, де ви зможете насолодитись келихом вина та кальяном. В меню ресторану «Маяк» – авторські гарячі страви, холодні та гарячі закуски, супи, салати, десерти, страви з риби та морепродуктів. Крім того, у закладі пропонують велику винну та коктейльну карту, тут ви знайдете різноманітні напої, які стануть чудовим доповненням до вашої страви.

Balkan’Sky

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Валерія Лобановського, 6

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски та салати (117–319 грн), гарячі закуски (97–167 грн), основні страви (149–329 грн), десерти (59–129 грн).

Страви: мідії в мушлях у вершково-сирному соусі – 139 грн, ніжний овочевий крем-суп на болгарський манер – 67 грн, салат зі слабосоленим лососем, чері, зеленим міксом, авокадо -мусом та цитрусовим соусом – 159 грн, соте з морепродуктами з винним соусом – 279 грн, карамелізовані яблука з грецьким йогуртом та цедрою лимона – 87грн.

Напої: ігристе вино Prosecco Rivani DOC – 125 грн/150 мл, біле вино Sauvignon Blanc Marlbоrough Sun – 120 грн/150 мл, рожеве вино Cerasuolo D’Abruzzo – 95 грн/150 мл, червоне вино Bardolino – 95 грн/150 мл, коктейль Berry Sky – 139 грн.

Деталі: multi-cuisine, новий заклад, стильний концептуальний інтер’єр, тераса, kids friendly, дитяча кімната, резерв столів, паркінг, доставка, формат take away.

Balkan’Sky – ресторан кухонь різних країн Балканського півострова. У меню – закуски, салати, основні страви, десерти. Рекомендуємо спробувати соте з морепродуктів з винним соусом, яке створив грецький шеф-кухар Панайотіс Попандопулос. Він поєднав у страві середземноморські креветки з чорноморськими рапанами та мідіями в мушлях; подають страву із хрусткими хлібцями. Гарно доповнить страву келих білого, червоного або ігристого вина.


Corvina

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 4а

Бюджет: ₴₴₴. Крудо-бар (120–2690 грн), карпачо і тартари (208–384 грн), салати та закуски (110–540 грн), гарячі закуски (152–298 грн), страви з риби та морепродуктів (300–1350 грн), супи (92–350 грн), десерти (75–175 грн).

Страви: мідії – 298 грн, плато морепродуктів – 2690 грн, карпачо з морського гребінця з мангово-маракуєвим соусом – 368 грн, теплий салат з морепродуктів – 450 грн, асорті профітролей з ягодами та англійським кремом – 125 грн.

Напої: еспресо – 50 грн, ананасовий фреш – 175 грн, манговий лимонад – 48 грн, коктейль «Матча пешн» – 110 грн, коктейль «Тропічне дерево» – 185 грн, коктейль «Белліні» – 190 грн, коктейль «Сгроппіно маракуєвий» – 190 грн.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, знаходиться на Оболонських Липках, стильний інтер’єр, кілька зал, велика кількість місць для гостей, традиційна тосканська піца, крудо-бар, страви у хоспері, велика винна карта, дві винні кімнати, послуги професійного сомельє, літня тераса, резерв столів.

Corvina – ресторан італійської кухні, знаходиться в Оболонському районі. У закладі проводять різноманітні музичні вечори. У меню – карпачо, тартари, салати, закуски, брускети, піца, паста, равіолі, ризото, страви з м’яса, птиці, риби та морепродуктів та десерти. Проведіть романтичний вечір у Corvina, замовте мідії у вершковому або томатному соусі та поєднайте страву із келихом прохолодного ігристого вина. У винній карті ресторану більше 100 видів вина з різних регіонів Італії.

Головна фотографія: Черноморка

Фото: Facebook Черноморка, Mushlya Bar, Contrabando, Маяк, Balkan’Sky, Corvina

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi