пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Національні закуски різних країн світу в закладах Києва шукала редакція PostEat. Якщо ви полюбляєте куштувати нові цікаві страви з різних кухонь світу, наш огляд буде дуже доречним. Ми підібрали для вас локації Києва, де можна скуштувати смачні закуски переважно за демократичними цінами. Грузинські пхалі, китайські булочки бао, плато українського сала – яку закуску оберете ви? У більшості закладів із нашого огляду ви можете відпочити великою компанією – гарний привід замовити багато різноманітних закусок та спробувати кожну з них у поєднанні з цікавими напоями! Де шукати національні закуски різних країн світу в закладах Києва, читайте в нашому матеріалі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Деміївська, 31, Русанівська Набережна, 4; пр-т Оболонський, 1Б, 3 поверх, 1 лінія ТРЦ Dream Town; вул. Берковецька, 6д, 2 поверх Lavina Mall; вул. Архітектора Вербицького, 1, 1 поверх ТРЦ New Way.
Бюджет: ₴₴. Салати (95 – 129 грн), основні страви (135 – 197 грн), десерти (45 – 89 грн).
Страви: рулетики з баклажана з горіховою начинкою – 95 грн, ніжні пхалі з буряком – 55 грн, лобіо – 65 грн, смажений грузинський сулугуні – 97 грн.
Напої: еспресо – 35 грн, лате – 55 грн, домашній лимонад «Імбир і лимон» — 49 грн, домашнє грузинське червоне вино – 69/ 215 грн.
Деталі: грузинська кухня, лояльне ціноутворення, сучасний інтер’єр, традиційне меню, сезонні пропозиції від шефа, винна карта, баклажанне меню, спеціальні пропозиції, тераса, резерв столів.
Меню ресторану Tbiliso – це поєднання автентичних грузинських страв і їхніх сучасних варіацій. Саме тут ви можете скуштувати традиційну холодну закуску пхалі (4 види), а також ароматні баклажанові рулетики з горіховою начинкою. Також рекомендуємо скуштувати один з 10 видів хачапурі та 7 видів хінкалі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 23; Русанівський бульвар, 1а; Новокостянтинівська, 4а; пл. Спортивна, 1а, ТРЦ Gulliver, 5 поверх.
Бюджет: ₴₴. Рис (109 — 165 грн), локшина (109 — 139 грн), супи (99 — 189 грн), салати (85 — 139 грн), десерти (69 — 75 грн).
Страви (закуски): дім сами з куркою та овочами, зі шпинатом і тофу (190 г – 99 гр), з креветками та куркою (190 г – 199 грн), асорті (210 г – 149 грн), смажені вонтони з куркою (160 г – 79 грн), спрінг-роли з куркою (240 г – 109 грн), спрінг-роли з грибами (180 г – 109 грн).
Напої: лимонад базиліковий, чай імбирний, грейпфрутовий тонік (330 мл) – 37 грн.
Деталі: паназійська кухня; замовлення через чат-боти у Facebook, Telegram та Viber, а також через сайт; вегетаріанські страви; доставка Glovo, Uber Eats.
Meiwei — мережа ресторанів швидкої та смачної паназійської кухні. Тут можна скуштувати страви тайської, китайської, японської, корейської кухонь. Серед страв — супи, а також локшина, рис, бао-бургери, баоцзи, дім сами, спрінг-роли, салати. Ресторан запустив мобільного чат-бота, за допомогою якого можна замовити їжу просто зі смартфона, використовуючи звичний месенджер — Facebook, Viber або Telegram. Улюблені страви завжди можна взяти з собою. А по буднях в Meiwei пропонують бізнес-ланчі, які також доставляють гостям через Glovo і Uber Eats.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 1–3/2.
Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (60 – 265 грн), салати (60 – 160 грн), перші страви (68 – 150 грн), гарячі страви (85 – 180 грн), сало з Бессарабки (50 – 105 грн).
Страви: буженина по-закарпатськи – 150 грн, закарпатські гриби з домашнім маслом – 60 грн, дошка сала – 160 грн.
Напої: лате – 40 грн, домашня медова настоянка з перцем – 35 грн, апельсиновий фреш– 95 грн, узвар – 26 грн.
Деталі: ресторан української кухні, знаходиться у ТЦ Arena City, проект міжнародного холдингу Bulldozer Group, стильний інтер’єр, автентичні страви з різних регіонів України, кілька видів борщу, відкрита кухня, резерв столів.
У меню ресторану Salo Bar ви знайдете не лише традиційні українські закуски, але й кілька видів борщу, деруни і багато видів сала на будь-який смак. Куштувати сало радять з домашніми настоянками від закладу. Крім того, у меню наведено багато корисної інформації для гостей – є словник сала та навіть карта київських пам’яток.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 4.
Бюджет: ₴₴. Закуски (75 – 190 грн), основні страви (186 – 310 грн), десерти (93 – 120 грн).
Страви: пампушка на грилі з зеленим рибним кремом та сиром – 135 грн, оленина, шовдарь, кабанятина – 190 грн, закуска з бджіл – 75 грн.
Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.
Деталі: ресторан сучасної української кухні, шеф Євген Клопотенко, авторська подача, знаходиться в центрі Києва, інтер’єр — архітектурне бюро Слави Балбека, два поверхи, резерв столів.
Заклад «100 років тому вперед» позиціонує себе як ресторан української кухні без стереотипів. У закладі використовують традиційні та локальні продукти для створення сучасної української кухні, яка здатна здивувати гостей. Команда Євгена Клопотенко та Інни Поперешнюк вразить вас неординарними поєднаннями інгредієнтів та неймовірним смаком страв.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Євгена Коновальця, 15/2.
Бюджет: ₴₴. Салати (95 — 185 грн), закуски (65 — 325 грн), основні страви з риби (320 — 2800 грн).
Страви: левенги – 325 грн, сашимі – 190 грн, шашлик з креветок – 295 грн, кальмари смажені/ гриль – 130 грн.
Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.
Деталі: рибний ресторан, проект мережі Dash Group (Cafe Dash, Dalida Bar Kiev, Kebab Dash, Kebab & Burger by Dash), знаходиться на Печерську, страви середземноморської та турецької кухонь, акцент на стравах з риби і морепродуктів, страви на мангалі, тематичний інтер’єр в морському стилі, вітрина зі свіжою рибою і морепродуктами, шоу-подача страв, жива музика, літня тераса, парковка, резерв столів.
Fish Dash – рибний ресторан від Dash Group, у якому ви зможете насолодитися смачними стравами середземноморської та турецької кухонь. Гості приходять до закладу поїсти та послухати живі виступи музикантів у затишній атмосфері. Ви можете вибрати рибу та морепродукти із рибної вітрини закладу, з яких шеф приготує для вас найсмачніші закуски, основні страви та салати. Насолоджуйтесь!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Севастопольська, 11/27.
Бюджет: ₴₴. Салати (85 — 129 грн), основні страви (95 — 215 грн), десерти (30 — 89 грн).
Страви: дегустаційне плато пхалі – 70 грн, сациві – 98 грн, лобіо по-мегрельськи – 89 грн, аджапсандалі – 89 грн.
Напої: лате – 39 грн, кава по-грузинськи – 45 грн, апельсиновий фреш – 80 грн.
Деталі: ресторан грузинської кухні, традиційні страви, мангал-меню, великий вибір алкоголю, домашні напої, кілька залів, тераса, підходить для банкетів, дитяча кімната, резерв столів.
VANO IVANO Megobari — шоста локація однойменної мережі грузинських ресторанів, що відкрилась у березні 2019 року. Це ресторан для справжніх друзів, адже в перекладі з грузинської слово «megobari» означає «друг». В меню закладу ви знайдете традиційні грузинські страви: пхалі чахохбілі, шашлик, хачапурі, лобіо, аджапсандалі. Радимо скуштувати все, адже у VANO IVANO Megobari частують так само смачно, як у ресторанах Тбілісі!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 44.
Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (75 – 120 грн), основні страви (85 – 135 грн), десерти (85 – 110 грн).
Страви: дошка сала та копченостей – 190 грн, кров’янка з хроном – 90 грн, мініголубці – 95 грн.
Напої: еспресо – 30 грн, імбирний лимонад – 55 грн, сік томатний – 25 грн, фреш апельсиновий – 55 грн.
Деталі: гастропаб з оригінальною концепцією («Заїдальня»), акцент на страви української кухні, коптильня на дровах, крафтове пиво та сидр, комунальний стіл, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 15:00, резерв столів.
«БАБКА й САПКА» кличе усіх на смачні українські закуски! Також вам запропонують крафтове пиво, сидр або міцний алкоголь – вибирайте, що вам більше до смаку. До закладу можна прийти компанією – саме для такого випадку в меню представлені дошки різноманітних смаколиків.
Головна фотографія (колаж): Meiwei, Tbiliso, БАБКА й САПКА
Фото: Facebook Tbiliso, Meiwei, Salo Bar, 100 років тому вперед, Fish Dash, VANO IVANO Megobari, БАБКА й САПКА
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi