Найкращі бургерні світу за версію міжнародного рейтингу World’s Best Steak Restaurants: “Ліга чемпіонів” м’ясного світу - PostEat

пошук

Найкращі бургерні світу за версію міжнародного рейтингу World’s Best Steak Restaurants: “Ліга чемпіонів” м’ясного світу
18-09-2025 0 1394

Світовий рейтинг World’s 101 Best Steak Restaurants, головний орієнтир для поціновувачів м’яса та гастрономічної індустрії, визначив 25 найкращих бурнерних світу.

Перші 4 місця посіли заклади з Валенсії, Лондона та Копегагену.

Світовий рейтинг World’s 101 Best Steak Restaurants – головний орієнтир для поціновувачів м’яса та гастрономічної індустрії. Його започаткували у 2018 році в Лондоні, і відтоді він став своєрідною «Лігою чемпіонів» серед стейкхаусів та ресторанів, які працюють з м»ясомю. Щороку команда експертів та амбасадорів подорожує світом, відвідуючи понад 900 ресторанів на п’яти континентах, щоб обрати найкращі заклади, які формують мя»ясну та культуру стейку.

За цей час вони протестували вже понад 5900 стейк-ресторанів, з яких у лонг-лист потрапляє близько 300, а у фінальний рейтинг входять лише 101 найкращий у світі. До роботи залучено 21 стейк-амбасадора, які разом подолали понад 615 тисяч авіамиль, аби скласти об’єктивну та глобальну картину м»ясної та стейк-сцени. Аудиторія рейтингу понад 312 тисяч підписників у соцмережах стежать за оновленнями та відкриттями.

HUNDRED BURGERS, ІСПАНІЯ 

№1 в рейтингу World’s 101 Best Steak Restaurants

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: C/ de Sant Vicent Màrtir, 44, Bajo Derecha, Ciutat Vella, 46001, Валенсія, ІСПАНІЯ 

Переможець рейтингу World’s 25 Best Burgers 2025. Бургерна з Валенсії. Ремісниче виробництво, використовують м’ясо сухої витримки, часто породи Rubia Gallega (букв. «руда корова з Галісії»), фарш свіжоперемелений щодня. Домашні булочки демі-бріош випікаються щоранку. Баланс між дозрілою яловичиною, соковитими котлетами та ароматним хлібом створює унікальний смаковий досвід. 

Заснований Алексом Ґонсалес-Урбоном та Езекіелем Мальджіаном (Alex González-Urbón and Ezequiel Maldjian) після гастрономічних подорожей Нью-Йорком і світом. Бургрна втілює пристрасть до майстерності та високої якості інгредієнтів. Сучасний інтер’єр, уважне обслуговування у кожному закладі. Міцна локальна ідентичність у всіх ресторанах бренду. Визнаний еталоном артізанальної досконалості у світі бургерів.

BLEECKER BURGERВЕЛИКОБРИТАНІЯ

№2 в рейтингу World’s 101 Best Steak Restaurants

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 16 Bloomberg Arcade, EC4N 8AR, Лондон, ВЕЛИКОБРИТАНІЯ

Bleecker Burger визнаний №2 у світі за версією World’s 25 Best Burgers 2025. Найкращий бургер у Великій Британії за 2025 рік знайшли саме в цьому закладі. Фокус на основному: котлета з м»яса сухої витримки на грилі середньої прожарки дозволяє розкрити смак преміальної яловичини. Це, мабуть, найкраща котлета для бургера, яку експерти, за їх словами, куштували за останні 12 місяців. Використовується проста булочка з кунжутом, щоб підкреслити смак яловичини. М’ясо преміальної якості, соковите та збалансоване. 

Мінімалістичний інтер’єр, який концентрує увагу на їжі. Обмежена кількість місць для створення невимушеної, але швидкої атмосфери. Простота подачі без зайвої театральності або додаткових ефектів. Ресторан працює за філософією «стриманість = досконалість». Стабільно висока оцінка амбасадорів за смак і якість бургерів.

BLACK BEAR BURGERВЕЛИКОБРИТАНІЯ

№3 в рейтингу World’s 101 Best Steak Restaurants

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Exmouth Market, EC1R 4QD, Лондон, ВЕЛИКОБРИТАНІЯ

Бургерна відкрита у 2016 році Ліз і Стю Даун (Liz and Stew Down) і починала, як вуличний фуд-стенд. Виросла у культове місце Лондона з репутацією одного з найкращих бургерних закладів. Локації вирізняються урбаністичним шармом і створюють гостинну атмосферу, де головну роль завжди відіграють бургери найвищої якості.

Місце №3 у світовому рейтингу бургерів World’s 101 Best Steak Restaurants. Використовують яловичину на трав’яному відгодівлі з малих британських ферм. Котлети завжди готують середньої прожарки для ідеального смаку. Фірмовий бургер поєднує витриману яловичину, американський сир, цибулю та соуси власного приготування. Використовують ніжну бріошеву булочку. Мінімалізм у рецептурі дозволяє розкрити справжній смак м’яса. Орієнтується на концепцію farm-to-table та чесне приготування без компромісів.

POPL BURGER, ДАНІЯ

№4 в рейтингу World’s 101 Best Steak Restaurants

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Strandgade 108, 1401, Копенгаген, Данія 

Заклад виріс із пандемійного поп-апу легендарного Noma. Тепер Popl постійний ресторан у районі Крістіаншаун, Копенгаген.  Назва Popl походить від латинського populus “спільнота”, глибоко вкорінений у громаді і втілює дух своєї назви. У меню: чізбургер, гамбургер, вегетаріанський і веганський бургери. Уся яловичина органічна, від худоби вільного випасу з західного узбережжя Данії. Безм’ясні бургери створені на основі кіноа, ферментованої у лабораторії Noma. Філософія ресторану: локальність і повага до природи. Кожен бургер готується з тією ж увагою, що й страва високої кухні. Використовуються сміливі ферментаційні техніки для створення нового смаку. Popl визнано найкращим бургером у Скандинавії та №4 у Північній Європі.

Фото: всі заклади з добірки 

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi