Нові заклади Києва: 30 локацій, що відкрились у червні 2023 - PostEat

пошук

Нові заклади Києва: 30 локацій, що відкрились у червні 2023
04-07-2023 0 8787


Нові заклади червня 2023 шукала редакція PostEat — ми продовжуємо щомісця розповідати про нові заклади та про тих, хто не дивлячись ні на що, підтримує українську економіку та дає робочі місця. За перший літній місяць в столиці з’явилось три десятки нових гастрономічних локацій.

Кафе італійської кухні на Подолі, скандинавські страви та коктейлі на Шота Руставелі, «ресторан з кухнею сучасної України» на Печерську, ресто-паб зі стравами на грилі на Троєщині, рибний ресторан-ринок на Лаврській, французький ресторан на Оболоні, винний бар та магазин на Великій Житомирській, кілька точок шаурми та, звичайно, кав’ярні в різних куточках міста — ці локації і не тільки серед відкриттів червня в Києві.

Frumento

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 37

Години роботи: щоденно з 10:00 до 22:00

Контактний телефон: +380674593333

Дещо з меню: кукурудзяне суфле з грибами — 179 грн, карпачо з качиної грудки з апельсиновим гелем — 199 грн, піца капрічоза — 299 грн, паста неро з креветкою — 299 грн, сом з картоплею та соусом із запеченого перця — 329 грн.

Деталі: Frumento — кафе італійської кухні Frumento в історичному центрі міста, на Подолі. Тут пропонують відвідувачам насолодитися класичними італійськими стравами, приготовленими з кращих крафтових українських продуктів. Слово «frumento» італійською мовою означає «пшениця». Неймінг, айдентику та дизайн Frumento розробляли YUDIN Design. Інтер’єр кафе є гармонійним поєднанням елементів, властивих італійській та українській культурам. В меню ви знайдете сніданки, які готують до 13:00, також 8 видів піци, паста та ризото, карпачо і тартар, салати, кілька основних страв з риби та м’яса.

Slava U Lounge

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського 13/42

Години роботи: щоденно з 10:00 до 22:00

Контактний телефон: +380937605528

Дещо з меню: асорті маринованих делікатесів — 410 грн, біф тар-тар — 375 грн, теплий салат з телятиною та овочами гриль з вишневою ікрою — 350 грн, королівські креветки в соусі теріякі — 450 грн, медальйони з телячої вирізки під журавлиним соусом — 490 грн.

Деталі: 28 червня на Саксаганського запрацював лаунж-бар Slava U. Це другий заклад мережі, перший ресторан з аналогічною назвою приймає гостей на Подолі. Дизайн інтер’єру створювала київська студія Znak Design. Тут готують страви з української та європейської кухні і працює бар з авторськими коктейлями та кальяном. Також проводитимуться музичні вечори з живими виступами та DJ-сетами.

«Пахне смаженим» 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: яєчня оката з беконом та тостом – 110 грн, брускета з гуакомоле, лососем гравлакс та яйцем пашот – 235 грн, крокети з шинкою та соусом тар-тар – 139 грн, стейк із лосося з пюре із молодого горошку та фенхелем – 459 грн.

Деталі: «Пахне Смаженим» — новий заклад у форматі гастробару на Бессарабці. В закладі панорамні вікна, лаконічний інтер’єр та контактна барні стійка. В меню популярні страви європейської кухні та сніданки. До страв можна замовити європейські та українські тихі й ігристі вина, міцний алкоголь та коктейлі.

Kattegat

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 15 (вхід через арку)

Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Контактний телефон: +380682416317

Дещо з меню: коктейль Asgard — 240 грн, кістковий мозок з грінкою — 260 грн, качина ніжка конфі — 390 грн, стейк лосося «Kattegat» — 425 грн, свинні ребра «Гуллінбурсті» — 380 грн, шовдарь з грушею — 255 грн.

Деталі: 23 червні відбулось відкриття нового ресторану зі скандинавськими стравами Kattegat. Страви в концепції від «богів скандинавської міфології» та «коктейлі із 9 світів», історії про вікінгів, руни, містика, магія, а також мудрець Одін, який зустрічає усіх на вході до закладу та пропонує пізнати свою долю завдяки рунам. Кожна позиція у меню має свою історію, яка тісно переплітається із тематикою закладу. А коктейлі із 9 світів — це авторські алкогольні напої, кожен з яких зі своїм ступенем пʼянкості познайомить із девʼятьма світами скандинавської міфології.

«Любов та люди»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Предславинська, 44 (ЖК Французький квартал 2)

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Контактний телефон: +380970905090

Дещо з меню: гречаний багет з пармезаном та часником – 135 грн, перлотто з артишоками та яйцем пашот – 295 грн, хумус з солодким мясом – 290 грн, погач з бараниною карі – 365 грн.

Деталі: Ресторан з кухнею сучасної України «Любов та люди» відкрив свої двері на Печерську в ЖК «Французький квартал-2». Заклад працює в родинному форматі, тому тут є дитяче меню та облаштована сучасна дитяча кімната для наймолодших гостей. Меню від шефа Володимира Поповича та інтер’єр закладу від дизайнерки Яни Сокірко. В меню ви знайдете неочікувані поєднання локальних продуктів та страви, що не є типово українськими, але вже стали невід’ємною частиною гастрономічного життя столиці. Тут є і паста, і рамен, і хумус з солодким м’ясом і український рібай. Також в «Любов та люди» готують сніданки щодня з 10:00 до 13:00. В барній карті — класичні та авторські коктейлі, вина та міцний алкоголь, кава та лимонади.

«Ситий олень»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Миколи Лаврухіна, 3

Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Контактний телефон: +380674952333

Дещо з меню: піца «Тріо ковбас» — 298 грн, бургер Beef classic — 292 грн, Цезар з лососем — 358 грн, шашлик зі свинячого ошийка — 248 грн, локшина Удон з куркою — 145 грн.

Деталі: Новий ресто-паб «Ситий Олень» розпочав роботу на лівому березі столиці на масиві Троєщина навпроти ТЦ «Район». Заклад знаходиться на другому поверсі, інтерʼєр виконаний у стилі лофт. Меню складається із різноманітних закусок, бургерів, піци та салатів, страв з гриля, перших та основних страв, а також страв пан-азійської кухні. Барне меню складається з пива, вина, міцних алкогольних напоїв та коктейлів. Є безалкогольні напої, кава та чай. Щодня в закладі діють різні акційні пропозиції.

«Річка»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лаврьска, 6

Години роботи: щодня з 11:00 до 22:00

Контактний телефон: +380973540505

Дещо з меню: щуки по-київськи — 362 грн, форшмак з форелі — 155 грн,равлики у сирному соусі — 356 грн, окрошка з печеним сомом — 216 грн.

Деталі: «Річка» — новий рибний ресторан від мережі закладів «Чорноморка». Перший заклад нової мережі відкрився в центрі міста на Лаврській. «Річка» працює у форматі «ресторан-ринок»: гості обирають продукти на вітрині закладу і за рекомендацією офіціанта обирають метод, яким шеф їх приготує. Також можна обрати зі страв меню: форшмак, равлики у соусах на вибір, раки, рибні супи, запечений сом, крученики з форелі та фарширований короп. В барній карті — лимонади власного виробництва, наливки, вина та коктейлі.

«Шовковиця»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижній Вал, 37

Години роботи: щодня 08:00-21:00

Дещо з меню: англійський сніданок — 229 грн, карбонара з хамоном — 229 грн, сет брускет — 189 грн, круасан з шинкою — 229 грн.

Деталі: 24 червня на Подолі відбулось офіційне відкриття нового закладу – «Шовковиця». Як і в першому закладі «Шовковиця» на Шовковичній, 48, на Подолі ви зможете скуштувати цікаві страви, доповнити їх вином та просекко, а також замовити відмінну каву illy та смачні десерти. Кожен місяць у «Шовоковиці» проходять дегустації вин та не тільки. В меню 3 види пасти, англійський, тайський та літній сніданки, салати з незвичайним поєднанням смаків, окрошка, брускета. З напоїв пропонують 23 види кави, молочні коктейлі, освіжаючі лимонади, вина та ігристе.

L’UCA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Володимира Івасюка, 6

Години роботи: щоденно з 09:00 до 22:00 

Контактний телефон: +380994555763

Дещо з меню: равлики по-бургундські — 165 грн, тартар із телятини з трюфельним айолі і багетом — 165 грн, фондю з блакитних сирів та скибочками лосося — 345 грн, бріош-бургер раклет LUCA з рваним мʼясом медової качки — 235 грн.

Деталі: L’UCA — новий французький ресторан на Оболоні від рестораторів з Харкова. Ресторан працює в тестовому режимі зі стартовим меню. Значна частина меню — це різні сорти мʼяса, фаршировані витриманими сирами, у поєднанні з натуральними авторськими фруктовими та травʼяними соусами. Також в L’UCA 7 видів фондю, раклет-бургери, равлики по-бургундські, французькі сніданки на терасі та вино. 

Rabbit Hole

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Еспланадна, 32

Години роботи: з 07:30 до 21:00 (в тестовому режимі з 09:00 до 20:00)

Дещо з меню: великий сніданок на Еспланадній з хамоном/з лососем – 199 грн, сирники з полуницями і ягідним крем-сиром – 199 грн, веганський сніданки з фалафелем і хумусом – 199 грн.

Деталі: 10 червня в тестовому режимі розпочало роботу міське кафе Rabbit Hole біля Палацу спорту. Зелено-рожеві стіни, намальовані кролики, дзеркала та чарівні картини створюють казкову і затишну атмосферу. В кафе готують сніданки цілий день, до них пропонують каву на трьох видах арабіки, прохолодні напоїв та вино. Зараз можна замовити будь-який сніданок і кава всього за 199 грн.

Yosai Street Market

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Мазепи, 1

Години роботи: щодня 12:00 — 22:00

Дещо з меню: удон з куркою — 158 грн, фунчоза з овочами — 188 грн, рис Том Ям з креветкою — 275 грн, Tom Yum Negroni — 160 грн, East Spritz — 160 грн, Dragon Club — 138грн.

Деталі: 14 червня у центрі Києва біля станції метро «Арсенальна» з’явилася нова локація стрітфуду Yosai Street Market. Цю локацію відкрила та ж сама команда, що створила Boho на вулиці Федорова та Boho Yosai на вулиці Мазепи. Поціновувачі паназійської кухні та вуличної їжі оцінять простір, де можна поринути в атмосферу вуличної кухні Азії та спробувати улюблені хіти за справді демократичними цінами. Їжу готують на грилі та на WOK просто неба.

Finns

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: X-Park, парк «Муромець»

Години роботи: пн-чт 09:00-20:00, пт-нт 10:00-21:00

Контактний телефон: +380978127426

Дещо з меню: тост з пашот, беконом під соусом чедер – 200 грн, сирний крем-суп – 150 грн, курячі котлети з пюре – 180 грн, бургер норвезький – 350 грн, хот-дог азійський – 230 грнсет в’ялених ковбасок – 350 грн.

Деталі: Необістро Finns відкрили в столичному парку «Муромець» на території спортивно-комплексу X-park. Формат визначають як «спробу зробити високу кухню більш доступною — в закладі готують звичні страви з простих продуктів, але на рівні високої гастрономії, що якнайкраще підкреслює їх смак». В меню Finns класичні сніданки, кілька перших страв та салатів, різноманітні закуски та страви на грилі, а також бургери та хот-доги, для яких самостійно виготовляють котлети та сосиски. В закладі 3 варіанти сосисок: куряча, свиняча та теляча. М’ясо використовують свіже від українських фермерів. У вихідні дні проходять вечірки на пляжі разом з DJ сетам, також транслюють спортивні події.

Episode Gastrobar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Тадея Рильського, 5

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: салат з полуницею та хамоном — 195 грн, скрембл тост з ростбіфом — 265 грн, алігурійський салат з фетою — 210 грн, філе міньйон з трюфельним пюре — 470 грн.

Деталі: Episode Gastrobar відкрився в ЖК «Республіка» на Теремках. Меню закладу складається зі сніданків, салатів та закусок, супів, гарячих страв, піци та пасти, гарнірів та десертів. Також є дитяче й сезонне меню. У барному меню є пиво, класичні та авторські коктейлі, вино. Крім того, можна замовити безалкогольні холодні напої, каву і чай.

AVI Kiosk

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 2

Години роботи: щодня з 11:00 до 21:00

Дещо з меню: класична шаурма — 159/199 грн, класична шаурма із чедером — 229 грн, фалафель — 179 грн.

Деталі: AVI Kiosk — формат з шаурмою від ресторатора Алекса Купера в трамвайній диспетчерській на Львівській площі. Раніше на цій локації працював інший його проєкт “Трамвайна”. В меню популярні позиції шаурми з AVI: класична, із чедером та з фалафелем. З напоїв пропонують лимонад, айран і пиво.

«Котлета по-київськи»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ)

Години роботи: щодня 11:00-21:30

Дещо з меню: котлета по-київськи з сиром чеддер та паприкою — 139 грн, котлета по-київськи з грибами та сиром — 139 грн, картопляник — 45 грн, ко-кульки з сиром — 119 грн, шоколадна по-київськи — 109 грн.

Деталі: На ВДНГ відкрився третій заклад мережі «Котлета по-київськи» у форматі стріт-фуд. Тепер поласувати котлетою «to-go» з різноманітними начинками і не тільки, можна на музичному фестивалі «Поляна» на ВДНГ. Крім котлет в меню: гарніри, десерти та настоянки. Однією з новинок закладу стали «ко-кульки» (маленькі котлетні кульки з начинками). В програмі фестивалю музичні виступи, стенд-ап шоу та кіно під відкритим небом.

«Центр шаурми»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 66

Години роботи: щодня з 09:00 до 22:00

Контактний телефон: +380683688121

Дещо з меню: шаурма фірмова зі свининою – 120 грн, шаурма гостра з куркою – 140 грн, шаурма велика з телятиною – 220 грн, фалафель – 100 грн, картопля по-селянськи – 50 грн.

Деталі: Маріупольска шаурма тепер і на «Олімпійській» — відкрився третій та найбільшій заклад у мережі «Центр Шаурми». Локація на «Олімпійській» — це просторий зал, відкрита кухня, різноманітні види шаурми із трьох видів мʼяса на вибір (курка, свинина, телятина), кебаб з баранини і телятини, медові крильця, батат фрі. В складі кожної шаурми м’ясо запечене на вугіллі, салат айсберг, свіжі томати, мариновані огірки та фірмові соуси без майонезу та кетчупів. А також цікаві поєднання з перцем халапеньйо та ананасами. Також працюють на доставку та приймають замовлення онлайн або по телефону із собою на зручний час.

AYO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Правди, 45

Години роботи: щодня з 10:30 до 22:00

Контактний телефон: +380672105569

Дещо з меню: біф бургер — 199 грн, шаурма з куркою — 145 грн, піца груша-горгондзола — 225 грн, комбо меню з шаурмою — 239 грн, яйця Бенедикт з куркою/беконом — 160 грн.

Деталі: У AYO на Виноградарі в ЖК «Варшавський» готують неаполітанську піцу, тісто для якої ферментують 48 годин, бургери та шаурму. Всім гостям при замовленні на місці видають пісочний годинник і, якщо за цей час не встигають приготувати страви, то пригощають десертом або напоєм. Гості можуть особисто спостерігати за приготуванням своїх замовлень, адже у закладі відкрита кухня. Згодом планують розширити базове меню і додати суші. Окрім вже знайомих основних позицій, таких як бургери, піца та шаурма (її готують не лише у лаваші, а й у булці власного виробництва), заклад також пропонує сніданки та перші страви. Для зручності гостей працює доставка та послуга take away.

«Tbilisuri Шаурма»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Юлії Здановської (колишня Ломоносова), 40

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Контактний телефон: +380730010208

Дещо з меню: шаурма по-грузинськи (міні/стандарт/велика) – 130/160/180 грн, шаурма мікс в хлібі (стандарт) – 150 грн, сирна шаурма (стандарт) – 120 грн, грандіозна шаурма – 370 грн, сирні палички з фірмовим соусом – 130 грн.

Деталі: На Теремках відкрилась ще одна локація проєкту «Tbilisuri Шаурма». Перший їх філіал знаходиться на проспекті Науки. Обидва заклади мають просторі зали, де можна посидіти як самому, так і компанією. В Tbilisuri готують шаурму по-грузинськи — для неї м’ясо попередньо маринують в особливому грузинському маринаді, а потім смажать на грилі. Ви можете обрати м’ясо, з якого хочете шаурму: курятина, свинина чи мікс (свинина та курка навпіл). Шаурму вам можуть загорнути в лаваш або ж в булку на вибір. З напоїв «Tbilisuri Шаурма» пропонує солодкі газовані напої, каву, мінеральну воду, айран та грузинські лимонади з різними смаками, які роблять прямо в закладі. В мережі є власна служба доставки.

Fast Kebab

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лятошинського, 14

Години роботи: 10:00-21:30

Дещо з меню: шаурма “Мексика” з яловичиною — 155 грн, фаст кебаб з куркою — 135 грн, шаурма сирний трюфель курка — 195 грн, картопля фрі з сирним соусом та карамельною цибулею — 75 грн.

Деталі: Fast Kebab — мережа закладів з шаурмою в Києві, яка отримала в червні ще одну локацію на Теремках. Мережа працює на умовах франшизи — наразі в місті працює вже 4 локації. В Fast Kebab використовують лаваш власного виробництва, м’ясо (курку та телятину) смажать на вуглях та використовують легкі соуси без майонезу. Можна замовити з доставкою.

«Льо»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 20

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: сардини з обпаленим лаймом – 165 грн, шовдарь тоннато – 230 грн, гастрономічна мʼясна тарілка – 390 грн, келих ігристого вина Volcanalia Ambaraba Frizzante (Італія) – 229 грн/125 мл, келих помаранчевого вина Gino Pedrotti l’Aura Bianco Vignetti delle Dolomiti 2018 IGT (Iталія) – 259 грн/125 мл.

Деталі: Винний бар та магазин «Льо» вже відкрився в центрі міста. Надихнули засновників на відкриття закладу невеликі винні простори в Європі, де пропонують придбати вино і дають можливість випити келих вина не відходячи від полиці. Заклад пропонує 12 позицій по келиху, а також спеціальну карту з особливими винами, яка регулярно оновлюється. Вина з полиці можна придбати додому або ж випити в закладі з cork fee. Крім великого вибору вин, «Льо» також пропонує каву від CafeBoutique та асортимент випічки від Pate. Меню «Льо» розраховане на любителів small plates, які ідеально поєднуються зі смаком вин.

Louters Lou

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Години роботи: щодня 12:00-22:00

Контактний телефон: +380688244224

Дещо з меню: чорний рол з тунцем, вугрем та авокадо — 580 грн, запечений рол з лососем – 450 грн, тигрові креветки темпура з апельсиновим соусом – 220 грн, локшина соба з куркою – 220 грн. 

Деталі: Louters Lou Bar — бар авторських коктейлів з паназійською кухнею на Бессарабці, який відкрився в тестовому режимі 16 червня. Відкрила заклад команда рестораторів з Маріуполя, більша частина персоналу теж звідти. Згідно концепції Louters Lou, в закладі діє 2 види меню: постійне, яке складається з класичних позицій та топів продажів, а також сезонне меню, яке повністю оновлюється раз на 1-2 місяці. Зараз у меню 10 видів ролів, закуски та гарячі страви з морепродуктами, місо суп і Том Ям. В коктейльні карті класика та десяток авторських позицій.

Gold Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 89А

Години роботи: щодня з 11:00 до 23:00

Контактний телефон: +380958714430

Дещо з меню: брускети з сиром філадельфія та лососем – 150 грн, теплий салат з телятиною – 220 грн, Бургер з курячою котлетою та сирним соусом – 230 грн, сет м’ясний барбекю – 800 грн, паста з куркою та грибами – 150 грн.

Деталі: В центрі міста на Саксаганського відкрився коктейльний бар Gold Bar, раніше на цій локації працював Baribar. В Gold Bar є 2 зали з диванчиками та зручними кріслами. Затишна атмосфера закладу дозволить пограти з друзями в настільні ігри чи в «мафію», в яку там частенько збираються пограти. Є можливість бронювання одразу всього залу для проведення банкету чи святкування. В меню є сезонні пропозиції, класичні холодні закуски, паста, пательні та бургери. Для шанувальників морепродуктів є креветки фрі, лангустини та стейк лосося. Однією з топових позицій меню називають фірмову свинячу рульку. Великий асортимент лонг-коктейлів та лотів, а також різноманіття барної карти від вина до односолодового віскі.

O! Prosecco

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 8

Години роботи: щодня з 11:00 до 22:00

Контактний телефон: +380663907889

Дещо з меню: устриця фін де Клер №2 — 139 грн, картопля фрі з беконом — 135 грн, 

Куряче філе в кисло-солодкому соусі з овочами — 210 грн, кільця кальмарів з чіпсою з пармезану — 140 грн.

Деталі: 16 червня відкрилась нова гастро-локація на Арсенальній — бар O!Prosecco від ресторану «Одеса-Мама». Заклад має стильний інтер‘єр в морському стилі та світлих тонах, з відкритою кухнею та баром. В O!Prosecco представлені освіжаючі лимонади, просекко, пиво та сидр, якими можна смакувати в закладі, або взяти з собою. Особливо в закладі рекомендують звернути на коктейлі в склі, такі як Куба Лібре, Джин Тонік, Пінк Тонік, Лонг Айленд та Венеціанський Спрітц. По п‘ятницям та суботам настрій створюють музичні сети від DJ.

Younger

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Багговутівська, 23

Години роботи: пн-пт 09:00-19:00, сб-нд 10:00-15:00

Дещо з меню: авокадо-тост із яйцем-пашот — 165 грн, салат з курячим філе sous vide — 180 грн,круасан із беконом — 90 грн, равіолі з лососем — 220 грн.

Деталі: Younger — кафе здорової їжі на Лук’янівці, яке відкрилось в приміщенні «Інституту вертебрології та реабілітації». Як зазначають у закладі, страви мають бути корисними, зрозумілими і смачними — на цих трьох китах і побудований Younger. Готують сніданки, круасани, гірос, пасту і багато іншого. В будні з 11:00 до 19:00 в закладі пропонують ланчі.

Hustle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Княжий Затон, 14Б

Години роботи: пн-пт 08:00–21:00, сб-нд 09:00-21:00

Дещо з меню: еспресо — 45 грн, капучино – 55 грн, матча латте – 80 грн, сендвіч з куркою теріякі – 135 грн, піца-кіш з салямі, каперсами та моцарелою – 120 грн, брауні з мальдонською сіллю – 80 грн.

Деталі: 10 червня на лівому березі міста на Осокорках відкрилася нова кав’ярня з вином Hustle. Меблі для закладу підбирали вінтажні 30-х – 60-х років з Нідерландів. Стійку, столики та стіни закладу розписували київські художники Маша Шанго та її колега Олександр Івашко. З напоїв пропонують кавову класику: еспресо, фільтр каву, капучино або флет вайт на звичайному, безлактозному або рослинному молоці, каву з апельсиновим фрешем, лимонади, чаї та, звісно ж, вино: біле сухе, рожеве напівсолодке та червоне вино різної насиченості. Є й українське крафтове вино. Серед страв можна сендвічі, різноманітні кіші, галети та десерти.

«Вибрані твори»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Смілянська 3

Години роботи: пн-сб 10:00-22:00, нд 12:00-22:00

Дещо з меню: допіо – 40грн, флет-вайт/капучіно/лате – 60 грн, лимонади – 60 грн, Олд-фешн/Амерікано – 120 грн, Бульвардьє/Негроні – 150 грн, Кловер-клаб/Авіація – 180 грн.

Деталі: Кав’ярня-бар «Вибрані твори» — заклад на Солом’янці, що вдень подає каву, а ввечері — коктейлі та навпаки. Дружній бар формату спік-ізі в спальному районі. Коктейльне меню налічує близько 30 класичних позицій та авторську коктейльну карту, що обмежена лише вашими смаками та уявою бармена. Також «Вибрані твори» провадять ініціативу завдяки якій ви можете передати баночку колд-брю для наших захисників та захисниць, беручи колд-брю собі. На даний момент передано вже близько 600 банок кави.

«Мусанг»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Правди, 49 (ЖК «Варшавський Плюс»)

Години роботи: пн-пт — 08:00-21:00, сб-нд 09:00-21:00

Дещо з меню: еспресо копі лювак — 120 грн, лате — 70/100 грн, матча тонік — 120 грн, лимонад лічі-полуниця — 100 грн, банановий молочний коктейль — 120 грн.

Деталі: Нова кавʼярня «Мусанг» відкрилась на Виноградарі. Свою назву вона отримала від сорту найдорожчої кави копі лювак, яку виробляють тваринки мусанги. Зараз у меню кава на звичайному, безалктозному та рослинному молоці, чаї, айс-кава, лимонади, молочні коктейлі та фреші. До напоїв можна замовити десерти. У планах кавʼярні додати до меню коктейлі та закуски.

Decaf

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Соборності, 5

Години роботи: будні 08:00 до 21:00, вихідні з 09:00 до 21:00

Дещо з меню: американо – 35/45 грн, капучино – 43 грн, лате – 45 грн, матча лате – 75 грн.

Деталі: Decaf — мережа кав’ярень, які спеціалізується на каві без кофеїну. Перша локація біля ТРЦ Smart Plaza працює з початку 2022 року, і ось відкрили другу локацію на лівому березі на проспект Соборності поруч із Дарницькою площею. Нова локація має посадку всередині для 12 гостей та невелику літню терасу для 6 гостей. Окрім готових напоїв без кофеїну, тут можна придбати каву для заварювання вдома.

Neko Coffee

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костянтинівська, 63/12

Години роботи: пн-пт з 09:00 до 20:00, сб-нд з 10:00 до 20:00

Дещо з меню: еспресо — 35/45 грн, капучино — 60/80 грн, лате — 65/85 грн, матча лате — 79 грн, каскара — 30 грн, Rose fluid — 80 грн, Forest — 60 грн.

Деталі: Кав’ярня Neko Coffee відкрилась 4 червня на Подолі — засновники прагнули створити миле та комфортне місце для шанувальників смачної кави та котиків. Чому саме Neko Coffee — в перекладі з японської neko «киця», а в Японії вони символ затишку. Саме таку атмосферу власники створюють у кав’ярні. В меню є всі класичні кавові позиції, також з’явились 2 авторські коктейлі (безалкогольні) , а саме «Forest» та «Rose Fluid». Також в наявності є смаколики, такі як шу, макарунчики, еклери та інше.

«Перемога»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Академіка Корольова, 3

Години роботи: щодня з 08:00 до 20:00

Дещо з меню: круасани від 42 грн, крафтовий хліб на заквасці від 45 грн, десерти від 28 грн, кава від 26 грн, іce дрінки від 50 грн.

Деталі: В квітні на Південній Борщагівці відкрилась пекарня-кав’ярня «Перемога» — це продовження історії пекарні з виробництва крафтового хлібу, різних десертів та свіжої випічки, яка розпочала історію з 2020 року. Зараз на Борщагівці окрім локації на Корольова, є ще одна пекарня-кав’ярня на вул. Григоровича-Барського, 1. Власники активно розвивають мережу кондитерських-кав’ярень, де можна скуштувати випічку та солодощі із кавою.

«Наливки зі Львова»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Оболонський проспект, 26 (2 поверх)

Години роботи: 12:00–22:00

Дещо з меню: вишнева наливка – 50 грн, апельсиновий лікер – 50 грн, міцна наливка медова – 50 грн, коктейль Negroni – 165 грн, коктейль Bloody Марічка – 180 грн, сʼясні чипси – 80 грн.

Деталі: «Наливки зі Львова» — бар-магазин, який відкрили на Оболоні на терасі ЖК «Obolon Residence». Тут в наявності більше 20 смаків настоянок і лікерів, виготовлених за оригінальним львівським рецептом, склад яких повністю натуральний: морси ягід чи витяги з трав. Також пропонують фірмові коктейлі на основі натуральних львівських настоянок за оригінальним рецептом від барменеджерки Галини Третяк. До напоїв пропонують кілька закусок.

Головна фото: Frumento

Фото: Facebook/Instagram Frumento, Slava U Lounge, «Пахне смаженим», Kattegat, «Любов та люди», «Ситий олень», «Річка», «Шовковиця», L’UCA, Rabbit Hole, Yosai Street Market, Finns, «Епізод», AVI Kiosk, «Котлета по-київськи», «Центр шаурми», «Tbilisuri Шаурма», Fast Kebab, «Льо», Louters Lou, Gold Bar, O! Prosecco, Hustle, AYO, «Вибрані твори», «Мусанг», Decaf, Neko Coffee, «Перемога», «Наливки зі Львова».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi