Нові заклади Києва: 30 локацій, що відкрились у липні 2023 - PostEat

пошук

Нові заклади Києва: 30 локацій, що відкрились у липні 2023
02-08-2023 0 3981


Нові заклади липня 2023 шукала редакція PostEat — ми продовжуємо щомісяця розповідати про нові заклади та про тих, хто не дивлячись ні на що, підтримує українську економіку та дає робочі місця. За другий літній місяць в столиці з’явилось три десятки нових гастрономічних локацій.

Бістро на Позняках, сімейний грузинський ресторан біля «Палацу спорту», міське кафе на Павлівській, піцерія-бар на території ВДНГ, узбецька кухня в сучасному форматі на Подолі, коктейльний бар від херсонців на ЯрВалу, чайна нової генерації на Бессарабці — ці локації і не тільки серед відкриттів липня в Києві.

Faine Bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олени Пчілки, 8

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00 (сніданки до 15:00)

Контактний телефон: +380671467707

Дещо з меню: яйця Бенедикт з прошуто кото — 190 грн, курячий стейк на подушці з кус-кусу та овочів — 267 грн, BBQ Pork Ribs by В РЕБРО — 367 грн, піца Маргарита — 200 грн, баскський чизкейк — 135 грн.

Деталі: «Файне бістро» — заклад з різноманітною їжею на будь-який смак, що зовсім нещодавно відкрився на Позняках. Концепція — «українське бістро з французьким шармом», з ухилом на традиційні цінності, локальні продукти та нові варіації знайомих страв. До створення меню доклав руку бренд-шеф ресторану V Rebro Євгеній Вишневський, тому воно вийшло різноманітним та великим: тут можна спробувати стартери, супи, салати, пасту, піцу, десерти та топові позиції від V Rebro — реберця та бургери. Барне меню представлене великим вибором міцного алкоголю, пива, сидру та коктейлів. Також є безалкогольні напої, кава та чай.

Gulo хачапурі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Еспланадна, 30а

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Контактний телефон: +380977272233

Дещо з меню: баклажани з горіховою пастою — 95 грн, бозбаш з бараниною — 105 грн, чкмерулі — 150 грн, долма — 140 грн, хачапурі Гуліо з трюфельним сиром — 160 грн, курча тапака — 200 грн/1 шт.

Деталі: «Gulo Хачапурі» — сімейний грузинський ресторан, який відкрився біля станції метро «Палацу спорту». Власники закладу —  подружжя Гульнара та Іраклі. В закладі вони готують за традиційними рецептами Грузії: Гульнара — майстер хачапурі та хінкалі, а Іраклі володіє мистецтвом приготування страв в тандирі. В меню ви знайдете класичні сніданки, які готують з 8 ранку до опівдня. Серед страв з основного меню: пхалі, харчо, чашушулі, чкмерулі, лобіо, долма, хачапурі, хінкалі та м’ясні страви з тандиру. Головною зіркою меню називають хачапурі з трюфельним сиром у формі сердечка.

Pastrami 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 12 (ТЦ River Mall)

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: Pastrami on rye — 280 грн, салат Цезар з pastrami з індички — 245 грн, Pastrami тонато — 270 грн, сирна тарілка з трюфельним медом — 250 грн, чізкейк кокос-лайм — 130 грн.

Деталі: Pastrami — новий заклад, що відкрився 21 червня у ТЦ River Mall. Назва походить від «пастрамі» — мʼясного делікатесу з яловичини, який прийшов до нас із Молдови та Румунії. У Pastrami просторий світлий зал та велика тераса з видом на набережну. В меню ви знайдете pastrami on rye (сендвіч з пастрамі та соусами), салати з додаванням пастрамі, бургер з індичкою, а також лимонади та алкогольні напої (вина, коктейлі). На десерт можна замовити полуничний медовик, меренговий рулет, чізкейк або макаронс, та взяти чашечку ароматної кави.

Зоря

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Зоря — міське кафе (@3orya.kyiv)

Де: вул. Павлівська, 26/41

Години роботи: щодня з 09:00 до 21:00

Контактний телефон: +380968257474

Дещо з меню: великий київський сніданок – 250 грн, яйця Бенедикт з лососем – 290 грн, бурата з лечо з печених перців – 330 грн, запечені корнеплоди з часниковим лабне – 140 грн, равіолі з кроликом – 270 грн, шніцель з картопляним пюре та соусом з лисичками – 250 грн, мелт з тунцем – 250 грн.

Деталі: «Зоря» — міське кафе в центральній частині міста від ресторатора Алекса Купера та мережі ресторанів La Famiglia, що відкрилось на місці італійського ресторану Trattoria Zucca. З відкриття і до 13:00 в кафе готують сніданки: каші, авокадо-тост, крок мадам та месьє, сирники, яйця Бенедикт, шакшуку та «великий київський сніданок» з гречаним хлібом, пастрамі з індички, картоплею, хумусом та скремблом/омлетом/яєшнею на вибір. В основному меню пастрамі з язика та запечені корнеплоди з часниковим лабне на закуску, салати томатний та зелений з хумусом, равіолі з кроликом, бургери та мелти, баскський чизкейк та морозиво «Київський торт».

Arka cafe-bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Прорізна, 10

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Контактний телефон: +380960106910

Дещо з меню: тако сицилійське курча — 174 грн, пані пурі хамон, манго, гуакамоле — 86 грн, карпачо з тунця — 378 грн, мідії в томатно-пікантному соусі — 285 грн, барабулька, квіти цукіні, шпинат, томатний соус, базилікова олія — 392 грн.

Деталі: Arka cafe-bar відкрились на початку липня в центрі міста. Це ребрендинг закладу Melange, який змінив не тільки назву й концепт, а й розташування. У закладі є два зали для затишних посиденьок з друзями і тераса, на якій можна спостерігати за ритмом міста, насолоджуючись різноманітними стравами. В меню ви знайдете страви іспанської та мексиканської кухонь, а також авторські позиції. Сніданки готують цілий день, можна спробувати два види солодких сирників, кілька видів тортильї та «булочку халу» з сезонними ягодами та шоколадом. Також в меню тако, пані пурі, тартар і карпачо, мідії в соусах, зелений гаспачо, ризото та баскський чизкейк. В барній карті коктейлі, міцний алкоголь, вина та безалкогольні напої.

Крендель

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 24

Години роботи: щодня з 08:00 до 22:00

Дещо з меню: сирники з маскарпоне та сезонними ягодами — 200 грн, вівсянка з білими грибами і соєвим соусом — 140 грн, запеченний камамбер — 185 грн, салат з баклажаном — 185 грн, лосось з пюре із трюфельним пюре та пюре з зеленого горошку — 350 грн, чізі манго-маракуйя — 110 грн.

Деталі: Другий заклад харківської мережі кондитерських-кафе «KRENDEL» відкрився на головній вулиці Києва 30 червня. У новій локації два поверхи, з другого відкривається захоплюючий краєвид на Хрещатик та Майдан Незалежності. В «Кренделі» пропонують багато різноманітних сніданків, закуски та салати, рибні та м’ясні основні страви, а також десерти.

Burger Farm і Konteyner 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Княжий Затон, 14-Б

Години роботи: щодня з 11:00 до 22:00

Контактний телефон: +380632679517

Дещо з меню: великий сніданок — 130 грн, бургер “Дабл Біф & Чіз” — 199 грн, cмеш бургер — 215 грн, салат з тунцем — 135 грн, пиво Funk — 69 грн за 0,3 л, пиво Wheat Two — 48 грн за 0,3 л.

Деталі: На лівому березі Києва на Позняках запрацював новий заклад мережі Konteyner, де ви зможете насолодитись не тільки пивом, але й бургерами, які готуються в Burger Farm. Просторий заклад дає можливість розташувати на одній локації як Konteyner, так і Burger Farm. На території закладу гостей очікує велика літня тераса. Пивний бар Konteyner пропонує великий вибір пива, включаючи як класичні сорти, так і унікальні крафтові варіації. Бургерна Burger Farm – це справжній рай для шанувальників бургерів, де враховані також потреби вегетаріанців. Крім цього, в меню є супи, сайди, стартери, салати та боули. Також до 13:00 у Burger Farm подають сніданки.

Бабак

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ, 50 метрів ліворуч від центрального фонтану)

Години роботи: щодня з 11:00 до 21:00

Дещо з меню: Pizza Margherita — 230 грн, Pizza Quattro Formaggi — 320 грн, Pizza Patate e Salsiccia — 310 грн, Pizza Zucca e Gorgonzola — 300 грн.

Деталі: Піцерія-бар «Бабак» — це сімейний стрітфуд заклад на території ВДНГ. Піцу випікають за неаполітанською традицією у справжній сучасній кам’яній печі, всередині якої забезпечується температурний режим (440 градусів), при якому можна приготувати піцу за 1,5 хвилини. У меню є 9 смаків піци: від класичної Маргарити до цікавих поєднань, наприклад, гарбуза з горгондзолою. З напоїв пропонують безалкогольні прохолодні напої, свіжу каву та бочкове пиво. Весь асортимент «Бабака» можна скуштувати у закладі на затишній терасі чи замовити додому.

«Ти + плов = любов» 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ти+Плов=Любов (@plovlubov.kyiv)

Де: вул. Костянтинівська, 17

Години роботи: щодня з 08:00 до 21:00

Контактний телефон: +380635980404

Дещо з меню: плов чайханський – 135 грн, манти з телятиною – 90 грн, казан кебаб – 220 грн, лагман – 150 грн, табуле – 135 грн, хумус – 60 грн, самса з телятиною – 45 грн.

Деталі: «Ти + плов = любов» — нова локація на Подолі, де готують традиційну узбецьку кухню в сучасному форматі. В меню два види плову (чайханський та весільний), манти та самса з телятиною, казан кебаб, лагман, хумус і салати табуле та ачучук. На солодке пропонують пахлаву. З напоїв можна замовити чаї, сік та солодкі газовані води.

LUNCA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів вал, 9

Години роботи: щодня з 16:00 до 22:00

Дещо з меню: паніпурі з соленим сиром та овочевим конкасе — 225 грн, страчателла з томатами чері та зеленою олією — 215 грн, ніжні телячі щічки в соусі з чорниці та кардамону з картопляним пюре — 235 грн, коктейль Local Bloody Marry — 225 грн, коктейль White Zen — 250 грн.

Деталі: LUNCA – найвідоміший і найстарший коктейльний бар Херсона, перший спікізі-бар міста, який відкрився ще у 2015 і працював навіть в окупації, допоки приміщення не забрали російські військові. 22 липня у дворику на Золотих відкрилася та сама LUNCA – з Херсона з любов’ю. В меню – закуски та антіпасті, салати, основні страви і десерти. Наприклад, можна спробувати попкорн з креветок, телячі щічки в соусі з чорниці та кардамону або класичну карбонару. На барі є 14 видів міцного алкоголю, а ще пиво, вино, безалкогольні напої та головне – коктейлі. Особливо авторські коктейлі, улюблені у херсонців: свіжий кисло-солодкий White Zen і тропічний солодкий Butterfly Spritz.

HRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Години роботи: ср-нд 16:00 до 22:0

Деталі: HRAM — коктейльний бар в центрі міста, який знаходиться у приміщенні під м’ясним рестораном BEEF. За концепцію коктейлів та усіх барів відповідає Артем Скапенко. За кухню відповідає власник м’ясного ресторану BEEF Руслан Шибаєв та команда закладу. Винна карта створена шеф-сомельє Goodwine Романом Ремеевим. Дизайн для закладу створила українська студія YOD Group. HRAM об’єднує чотири бари: “Центрум”, “Хайд”, “Смоук” та “Вітраж” — кожен бар має основну коктейльну та свою концептуальну карту, яка є індивідуальною і розкриває концепцію бара. За основу для меню кухні взяли  улюблені страви Папи Римського і стіл «Тайної вечері» Леонардо да Вінчі.

Prostir

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олеся Гончара, 38а

Години роботи: щодня з 16:00 до 22:00

Дещо з меню: коктейль “Карамельний сауер” — 220 грн, коктейль “Мінт вермут” — 220 грн, коктейль “Негроні” — 220 грн.

Деталі: У Києві відкрився оновлений бар Prostir — власники вдвічі збільшили приміщення і планують проводити у ньому благодійні івенти, поп-апи з їжею, гостьові бартендінги та шоу-кейси електронної музики від Module. Заклад пропонує широкий вибір класичних коктейлів, а також кілька спеціалітетів.

Rozliwine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олександра Олеся, 6Б

Години роботи: щодня з 12:00 до 23:00

Дещо з меню: плато антіпасті — 230 грн, вітелло тонато — 250 грн, паштет з цибулевим конфітюром — 160 грн, Prosecco Segreto — 89 грн/150 мл, Pagos del Rey «Pulpo» — 450 грн/750 мл, коктейль Little Sweety — 220 грн, коктейль Lebowski — 220 грн.

Деталі: Rozliwine – новий бар у ЖК «Варшавський» на Виноградарі. У Rozliwine влаштовують вечори з живою музикою та сетами від діджеїв, бранчі та майстер-класи з приготування коктейлів. На вихідних привозять свіжі устриці. У меню – вина на розлив, різноманітні авторські коктейлі та твісти на класику.

Спільний 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 2

Години роботи: вт-пт з 16:00 до 22:00, сб-нд з 12:00 до 22:00

Дещо з меню: коктейль DAIQUIRI NOVA — 168 грн, коктейль AMERICANO BOLOGNESE — 168 грн, комбуча Lemon blood — 98 грн, трюфельний сендвіч з куркою — 168 грн, салат з тунцем — 158 грн, абрикосовий тарт — 138 грн.

Деталі: «СПІЛЬНИЙ» – це літній простір створений спільно з Українським Домом. «СПІЛЬНИЙ» – це місце, у якому можна долучитися до літературних вечорів, лекцій, майстер-класів та послухати українських виконавців просто неба, насолоджуючись коктейлем. Мета «СПІЛЬНОГО» – об’єднати однодумців, аби приємно та з користю проводити час разом, адже кошти з проведених заходів у «СПІЛЬНОМУ» будуть направлені на благодійність.

Ба

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Контактний телефон: +380988565757

Дещо з меню: заварювання чаю: Метод Гань Пао – від 300 грн. за ~1.5 л, заварювання чаю: Варка на вогні – від 700 грн, заварювання чаю: Метод тен – від 500 грн, кава hand brew – 80/115 грн, мате – 300 грн, тарталетка з горгонзолою – 120 грн, цукерка Трюфель з малиною – 50 грн. 

Деталі: «Бā» – чайна нової генерації, що відкрилася на Бессарабці в тестовому режимі з 15 липня. Багато уваги приділяють посуду – з кастомною керамікою від досвідчених майстрів з Цзіндечженю чай розкривається зовсім по-іншому. В меню «Бā» 29 видів екологічного чаю з різних регіонів – в основному це Тайвань, провінції Юньнань та Фуцзянь. Чай заварюють різними способами: методом Гань Пао, більш звичним для Європи тіподом, варкою на вогні та альтернативним способом – на тені. Також у «Бā» можна спробувати каву hand brew, мате та нішеві десерти.

Meditatea

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костянтинівська, 22/17

Години роботи: ср-нд з 13:00 до 20:00

Дещо з меню: чайна церемонія з майстром з одним видом чаю на вибір (або 2 види чаю якщо учасників більше, ніж 5 осіб) – 350 грн/людина.

Деталі: Meditatea — чайна студія та магазин китайського чаю й посуду, який відкрився на Подолі. На затишній локації можна забронювати чайну церемонію із майстром, придбати чаї, посуд та аксесуари для чайної церемонії. Також чаї та посуд можна замовити онлайн.

EscoBar 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Євгена Сверстюка, 6Г

Години роботи: пн-пт з 08:00 до 22:00, сб-нд з 09:00 до 22:00

Дещо з меню: чізі тарілка максі — 500 грн, яловичина на грилі з овочами під трюфельним йогуртом — 325 грн, тост з лососем, не битими огірочками та лаймовим крем-сиром — 300 грн, superpower-сніданок з беконом та грильованими ковбасками — 250 грн.

Деталі: В районі метро «Лівобережна» у ЖК «Галактика» відкрився новий заклад Esco.bar — це мережа по всьому Києву, що загалом нараховує 10 закладів. Кафе на Галактиці відрізняється від інших тим, що є більш просторий зал, великий барний простір та більший вибір у меню. В кафе присутні вінтажні елементи та мебелі, наприклад, вражаючий Креденс 30-х років. Esco.bar на Галактиці пропонує широкий вибір меню: багато позицій зі сніданків, гарячих страв та закусок, цікава коктейльна карта, в якій присутні не тільки класичні коктейлі, але й авторські.

Brewsell 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сергія Данченка, 3

Години роботи: щодня з 7:59 до 21:01

Дещо з меню: капучино — 49/69 грн, американо — 39/49 грн, флет вайт — 59 грн, фільтр — 49/59/69 грн, фісташковий раф — 69/89 грн, еспресо тонік — 59/79 грн.

Деталі: На Виноградарі відкрилася нова кавʼярня Brewsell — це мережа кавʼярень, власником якої є Антон Дихніч. Він розвиває мережу завдяки управлінській франшизі. У закладі можна взяти класичні варіанти кави й «особливу каву», наприклад: фірмовий капучино, фісташковий раф. Також доступна кава на рослинному й безлактозному молоці, холодні кавові й інші напої: чай, лимонади, комбуча, мілкшейк. У Brewsell готують на каві 3 champs roastery та Mad Heads. До напоїв у закладі можна замовити десерти та солоний кіш.

Цвіт

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Юлії Здановської, 73/79

Години роботи: пн-пт з 08:00 до 22:00, сб-нд з 09:00 до 22:00

Дещо з меню: круасан з ростбіфом — 230 грн, панкейки з кленовим сиропом — 165 грн, боул з лососем — 280 грн, тартіна зі смаженою полуницею та стратчетеллою — 320 грн, бланкет з телятиною — 320 грн.

Деталі: Кав’ярня “Цвіт” відкрилась у житловому комплексі «Сонячна Брама» біля ВДНГ. Тут пропонують класичні сніданки, боули, тартіни, пасти, різноманітні десерти, до яких пропонують каву, чаї, лимонади, просеко та кілька видів вина. Заклад pets friendly, тож ви можете завітати зі своїми домашніми улюбленцями.

Maybe Coffee 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олеся Гончара, 50/1

Години роботи: пн-пт з 07:30 до 20:30, сб-нд з 08:00 до 20:00

Дещо з меню: еспресо — 21 грн, капучино — 40 грн, яай в асортименті — 25 грн, матча лате — 50 грн, цитрусовий лимонад — 65 грн, смузі Delight — 80 грн.

Деталі: Кав’ярня Maybe Coffee відкрилась в центральні частині міста. У закладі пропонують класичне кавове меню, а також сезонне: лимонади, мохіто та прохолодні фруктові смузі. До кави у Maybe Coffee можна купити випічку, яку випікають власноруч, а також безліч десертів: макарони, еклери, тістечка шу, пана-коту, тирамісу, і корисні солодощі без цукру. 

Сікрет кап

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Повітрофлотський проспект, 20/1

Години роботи: щодня з 08:00 до 21:00

Дещо з меню: еспресо/допіо — 35/45 грн, раф — 65/80 грн, какао – 50 грн, лимонади – 60 грн, айс лате — 60/70 грн.

Деталі: «Сікрет Кап» — атмосферна кав’ярня для роботи та відпочинку. У закладі ви зможете попрацювати, насолодитися смачними напоями, десертами (брауні, круасани, тарт, горішки, макарони, моті та інші), а також смачно перекусити (сендвіч, солоний пиріг, солоний круасан). Також «Сікрет Кап» pet friendly, у кав’ярні є прохолодна водичка та безкоштовні смаколики для чотирилапих. Для приготування кави використовують кофемашину La Marzocco, обсмажувальник 3 Champs Roastery.

Вибрані твори

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Смілянська, 3

Години роботи: пн-сб з 10:00 до 22:00, нд з 12:00 до 22:00

Дещо з меню: допіо – 40 грн, флет-вайт/Капучіно/Лате – 60 грн, лимонади – 60 грн, Олд-фешн/Амерікано – 120 грн, Дайкірі/Манхетен – 130 грн, Бульвардьє/Негроні – 150 грн, Кловер-клаб/Авіація – 180 грн.

Деталі: Кав’ярня-бар «Вибрані твори» — заклад на Солом’янці, що вдень подає каву, а ввечері — коктейлі та навпаки. Дружній бар формату спік-ізі в спальному районі. Коктейльне меню налічує близько 30 класичних позицій та авторську коктейльну карту, що обмежена лише вашими смаками та уявою бармена. Також «Вибрані твори» провадять ініціативу завдяки якій ви можете передати баночку колд-брю для наших захисників та захисниць, беручи колд-брю собі.

Neko Coffee

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костянтинівська, 63/12

Години роботи: пн-пт з 09:00 до 20:00, сб-нд з 10:00 до 20:00

Дещо з меню: еспресо — 35/45 грн, капучино — 60/80 грн, лате — 65/86 грн, матча — 79 грн, каскара — 30 грн, Rose fluid — 80 грн, бабмл — 85 грн.

Деталі: Кав’ярня Neko Coffee відкрилась на Подолі — засновники прагнули створити миле та комфортне місце для шанувальників смачної кави та котиків. Чому саме Neko Coffee — в перекладі з японської neko «киця», а в Японії вони символ затишку. Саме таку атмосферу власники створюють у кав’ярні. В меню є всі класичні кавові позиції, айс кава, лимонад, фреш та бамбл. Також в наявності є смаколики, такі як шу, макаруни, еклери та інше.

Пес Дюк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пирогова, 5

Години роботи: щодня з 09:00 до 21:00

Дещо з меню: еспресо — 35 грн, лате — 65 грн, капуоранж — 130 грн, еспресо тонік — 80 грн, брауні — 80 грн, пай — 90 грн, паштейши — 60 грн,корн-дог — 100 грн.

Деталі: Кавʼярня «Пес Дюк» відкрилась в центральній частині міста. Власники закладу асоціюють спот з песиком, якого звати Дюк, та вигадали фантастично-жартівливу історію про його появу на Пирогова. В закладі подають класні кавові напої, матчу, лимонади hand made, вино, різноманітні десерти від сестер Бабенцових та родзинкою меню є корн-доги.

Missbruk

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Всеволода Змієнка, 21

Години роботи: щодня з 8:30 до 22:00

Дещо з меню: тост з авокадо та страчателлою — 245 грн, круасан з малиною — 190 грн, салат з лососем — 315 грн, шакшука — 190 грн, капучино — 60 грн, еспресо тонік — 95 грн.

Деталі: Кав’ярня Missbruk відкрилась у ЖК «Варшавський плюс». Missbruk перекладається зі шведської, як залежність, тому в закладі запевняють «після відвідування у вас буде залежність від Missbruk». У закладі пропонують каву, сніданки та випічку. Згодом у кав’ярні з’явиться вино.

Itis Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кільцева дорога, 1 (ТРЦ Respublika Park)

Дещо з меню: данго карамель — 98 грн, мочі шоколад-апельсин — 89 грн, мочі веган морозиво полуниця — 79 грн, пуді юзу-кокос — 110 грн, 

Деталі: ITIS Café — мережа гурме-бутиків з широким асортиментом оригінальних десертів та напоїв. Нова локація відкрилась в торгівельно-розважальному центрі Respublika Park на Теремках. Колекція десертів від ITIS Cafe складається з японських десертів мочі, морозива мочі та пудингів. До десертів в ITIS Cafe підібрана серія високоякісних кавових і шоколадних напоїв, матча, а також рідкісних сортів чаю.

Lazy Kitchen від Egersund

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14

Години роботи: щодня з 11:00 до 21:00

Контактний телефон: +30970146884

Дещо з меню: жульєн — 490 грн/1 кг, відбивні з яловичини — 99 грн/100 г, риба з овочами під томатним соусом — 61 грн/100 г, салат з буряком — 30 грн/100 г, норвезький рол з матіасом — 185 грн, рол з креветкою та філадельфією — 419 грн.

Деталі: На Позняках відкрився новий магазин «Egersund Sushi» та проєкт Lazy Kitchen. Тут ви зможете поласувати повним асортиментом суші, ролів, боулів та різноманітних домашніх страв. Зверніть увагу, готівковий розрахунок в даному магазині не передбачений.

КультМотив

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 31/36

Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Контактний телефон: +380632932805

Дещо з меню: лінівці солоні — 150 грн, салат шопський — 130 грн, пиво Underwood BRWR Forest Blanche — 120 грн, коктейль Camomile G&T — 120 грн, коктейль Kontapel Old Fashioned — 200 грн.

Деталі: На Подолі запрацював культурний простір «КультМотив», який присвячений підтримці та розвитку української культури. У закладі ви зможете насолодитися автентичними стравами української кухні та сучасними українськими коктейлями, які створені з використанням саме українського алкоголю.

Community Café

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кирилівська 45 (трамвайна станція Пивзавод)

Дещо з меню: книдлі не з мясом, копченою сметаною та кроповою олією — 200 грн, чорничне морозиво з маковим печивом — 120 грн, грушевий сорбет з масляним креш’ю кремом — 120 грн, абрикосовий сауер — 180 грн.

Деталі: Community Cafe — новий заклад від команди K41 Community Fund та клубу ∄. Community Cafe це — кафе сезонної української веганської кухні для комфортного спілкування та дружніх зустрічей у денному, сімейному форматі. Передвідкриття Community Cafe відбулося 10.06. Наразі заклад працює в режимі pop-up щосуботи з діджеями та літньою терасою.

Головна фото: Rozliwine

Фото: Facebook/Instagram Faine Bistro, «Gulo хачапурі», Pastrami, «Зоря», Arka cafe-bar, «Крендель», LUNCA, Burger Farm і Konteyner, «Бабак», «Ти + плов = любов» , Hram, Prostir, Rozliwine, «Спільний», «Ба», Meditatea, EscoBar, Brewsell, «Цвіт», Maybe Coffee, «Вибрані твори», Neko Coffee, «Пес Дюк», Neko Coffee, «Сікрет кап», Missbruk, Itis Cafe, Lazy Kitchen від Egersund, «КультМотив», Community Café.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi