Новий заклад. Київ: "Качо е Пепе" від Алекса Купера - гастрономія з характером на Великій Васильківській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: "Качо е Пепе" від Алекса Купера - гастрономія з характером на Великій Васильківській
13-06-2025 0 407


Заклад: Качо е Пепе

Де: вул. Велика васильківська, 29

Години роботи: Пн–Чт, Нд 11:00–22:00; Пт–Сб 11:00–23:00

«Качо е Пепе» — новий ресторанний проєкт від Алекса Купера. Ресторан італійської кухні, про що можна здогадатись з назви.

Усе побудовано навколо «правильної» простоти в італійському сенсі: класичні італійські техніки, уважність до сезонного продукту, але локальні інгредієнти.

Що ми очікуємо?

Що «Качо е Пепе» стане гастро-точкою з настроєм, що пообіцяє і стане улюбленим місцем для всіх, хто кайфує від справжньої їжі, вивірених смаків та винної легкості. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Це неформальний ресторан, де команда спочатку готує для себе, пропрацьовує кожну страву, усе дегустує. Під концепцію нічого не підганяють, а живуть пастою, винами, щоденними дегустаціями й вогником у роботі. 

“Ми кайфуємо, готуємо їжу, п’ємо вино, пропрацьовуємо й хочемо трохи подражнити вас”. І це найкращий опис філософії місця: процес, що приносить задоволення, і продукт, який народжується з любові, а не з комерційного тиску.

З першого тижня команда трошки ділилась інфою про страви, над якими працювали: 

  • Панцанелла від Жені Яновича (380 ₴) — з фермерських томатів, анчоусів, оливок, томатного крема та шматочків свіжої фокачі.
  • Запечена пармезанова паста на двох — з соусом на основі пармезану, жовтком і щедрою порцією тертого сиру, запечена в печі до ідеальної скоринки.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В результаті вийшло вивірене меню — фокача, антипасті, паста, основні страви, супи, десерти, вино і коктейлі. Одним словом, вас чекає мікс сирого та запеченого, свіжості та глибини смаку. Про уважну гастрономію, без зайвого офіціозу.

Атмосфера невимушена, з музикою, келихом, фокачею в руці, друзями. Відкритість і ритм Великої Васильківської. І дуже класний інтер’єр.

У меню — focaccia & antipasti:

  • пшенична чи гречана фокача прямо з печі (по 90 грн)
  • бурата романеско з сальса верде (375 грн)
  • тартар — січена яловича вирізка, пармезановий соус, листя салату, соус сальса верде (450 грн)
  • карпаччо з дорадо — свіжа дорадо з цитрусовим соусом, песто та перцем чилі (490 грн)
  • вітелло тоннато — нарізка телятини су-від із соусом із тунця та каперсів (380 грн)

Але справжній головний герой — паста.

  • «Качо е пепе» — спагеті в сирному соусі з пекоріно, трюфельною пастою та чорним перцем (295 грн).
  • «Аліо Оліо» — спагетті, зелень, гострий чилі, креветки (490 грн).

Серед гарячого:

  • курча су-від із молодою картоплею та розмарином (375 грн)
  • сьомга в соусі бер блан з бузиновими каперсами (520 грн)

Бронюйте час і плануйте м’яке приземлення в Італію без перельоту.

Фото: Качо е Пепе

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi