пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Заклад: Качо е Пепе
Де: вул. Велика васильківська, 29
Години роботи: Пн–Чт, Нд 11:00–22:00; Пт–Сб 11:00–23:00
«Качо е Пепе» — новий ресторанний проєкт від Алекса Купера. Ресторан італійської кухні, про що можна здогадатись з назви.
Усе побудовано навколо «правильної» простоти в італійському сенсі: класичні італійські техніки, уважність до сезонного продукту, але локальні інгредієнти.
Що ми очікуємо?
Що «Качо е Пепе» стане гастро-точкою з настроєм, що пообіцяє і стане улюбленим місцем для всіх, хто кайфує від справжньої їжі, вивірених смаків та винної легкості.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Це неформальний ресторан, де команда спочатку готує для себе, пропрацьовує кожну страву, усе дегустує. Під концепцію нічого не підганяють, а живуть пастою, винами, щоденними дегустаціями й вогником у роботі.
“Ми кайфуємо, готуємо їжу, п’ємо вино, пропрацьовуємо й хочемо трохи подражнити вас”. І це найкращий опис філософії місця: процес, що приносить задоволення, і продукт, який народжується з любові, а не з комерційного тиску.
З першого тижня команда трошки ділилась інфою про страви, над якими працювали:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
В результаті вийшло вивірене меню — фокача, антипасті, паста, основні страви, супи, десерти, вино і коктейлі. Одним словом, вас чекає мікс сирого та запеченого, свіжості та глибини смаку. Про уважну гастрономію, без зайвого офіціозу.
Атмосфера невимушена, з музикою, келихом, фокачею в руці, друзями. Відкритість і ритм Великої Васильківської. І дуже класний інтер’єр.
У меню — focaccia & antipasti:
Але справжній головний герой — паста.
Серед гарячого:
Бронюйте час і плануйте м’яке приземлення в Італію без перельоту.
Фото: Качо е Пепе
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi