Moko Pizza
Де: Біла Церква, вул. Сквирське шосе, 216а (навпроти дитячої стоматології)
Графік роботи: щодня з 9:00 до 22:00
Доставка: 0 800 757 554
Біла Церква стала новою домівкою для Moko Pizza. Заклад відкриває команда, яка втратила все в Маріуполі, Покровську, Мирнограді, але не втратила віри у справу та здатності почати з нуля.
Після евакуації з прифронтової зони власники відкривають новий заклад у Білій Церкві. Їх історія про витримку, втрати і повернення до життя.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
У перші дні повномасштабного вторгнення Moko втратила дві піцерії. Ще два заклади та гуманітарна їдальня, де годували переселенців, працювали до останнього, під гуркіт вибухів. До фронту залишалося менше 7 км. Шеф Ігор двічі потрапляв під ракетні удари — в серпні 2023 року і ще раз у Покровську. З пораненнями і контузією — вижив. І тепер готує піцу в Білій Церкві.
Тут подають ту саму піцу, в якій зібрані роки досвіду і смак Маріуполя. В закладі розповідають, що соус вариться п’ять годин на водяній бані, тісто визріває три доби. Жодних гідроколоїдів. М’ясо — тільки цільне. Шинка — «з цільного м’яса без субпродуктів. Бекон готується з м’яса, спецій і солі, без додавання гідроколоїдів».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
У меню — фірмовий борщ, приготований за технологією су-від, який зберігає всі корисні речовини. Ось, що про нього розказуюють у закладі:
«… будемо раді приготувати для Вас найсмачніший і найкорисніший борщ, приготований за технологією су-від зі збереженням клітковини та всього корисного. Технологія приготування борщу була «підрізана» у кухаря зі світовим ім’ям.
Також подають окрошку на авторській заправці з двома видами м’яса — курчам і сервелатом власного виробництва. Порція — велика, насичена, ідеальна для літа.
Серед страв — китайські пельмені цзяоцзи за рецептом із гірської провінції Китаю, а також локшина, яку роблять вручну за родинними рецептами. І все це можна запити домашнім лимонадом з натуральних інгредієнтів.
Команда документує свій шлях — від евакуації до запуску нового закладу — у YouTube та Telegram-каналі «Незнайка — ресторатор». Вони розповідають, скільки коштує відновлення бізнесу, як уникнути зайвих витрат, і що означає будувати піцерію власноруч.
Фото: Moko Pizza
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi