пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Заклад: «Серед Своїх»
Де: Вишгород, вул. Київська, 20А
Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00
У Вишгороді відкрився ресторан «Серед Своїх» з терасою у дворі, теплим вайбом, європейською кухнею, вином та затишною атмосферою.
«Серед Своїх» — це сімейний ресторан, у якому доречні всі: діти й бабусі, песики, кеди та підбори, келих вина або тарілка картоплі. Ресторан, де, за словами команди закладу, головною стравою стала атмосфера, якої не знайдеш у меню, але точно відчуєш з першого візиту.
У перший вечір ресторан зустрів своїх гостей саксофоном, магією фокусника та келихом ігристого. Але справжній магією стали не спецефекти, а дрібниці: теплий вітер, щирі обійми, запах томатної сальси та домашнього паштету, і перші «свої» — ті, хто прийшов не за новим місцем, а за новим відчуттям.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Меню — обʼємне, з фокусом на якість і смак. Від сніданку до вечері — все готується на місці, з турботою та текстурою.
Тут подають сніданки щодня з 10:00 до 16:00. У меню — солона вівсянка з куркою (175 грн), сирники з крем-ряженкою та мигдалем (175 грн) і шакшука з домашньою страчателою (275 грн).
Серед стартерів і салатів — паштет з ягідним конфі (229 грн), антипасті з прошуто, чорізо й артишоком (245 грн) та салат із ростбіфом і фісташкою (389 грн).
На перші страви можна замовити курячий бульйон із пастою (175 грн), гаспачо зі страчателою (175 грн) або окрошку на айрані з креветками (169 грн).
Серед основних страв — пепер стейк з бататом і пармезаном (750 грн), філе качки з буряковим пюре та вишневим соусом (429 грн) і каре теляти з овочами-гриль (558 грн).
Для любителів стрітфуду — п’ядіна з куркою (195 грн), з прошутто (195 грн) або з креветками та цукіні (275 грн).
У розділі пасти й різото — карбонара (249 грн), паста з лососем і броколі (379 грн), різотто з креветками (365 грн).
До гарнірів подають картоплю фрі (95 грн), батат фрі (185 грн) і аспарагус зі страчателою та фісташками (289 грн).
На десерт — тірамісу (205 грн), наполеон з солоною карамеллю (205 грн) або морозиво (105 грн).
Для дітей — бульйон (155 грн) і шніцель із пюре (155 грн).
А ще улюблені страви можна забрати з собою. А якщо замовлення від 700 грн — таксі в межах міста оплачує ресторан.
Фото: «Серед Своїх»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi